jak ja lubię się mylić ! :-)
klikuś
-
-
(paj.cyk) Pajacyk
CLIC;)
CLICUS;)
klik
Urodziłem się 12 października 1912 roq, w tym samym roq w którym Hannes Kolehmainen wygrał biegi na 5 i 10 kilometrów na olimpiadzie w Sztokholmie, na farmie niedaleko Rovaniemi w północnej Finlandii. Ojciec hodował renifery. Nasze stado liczyło około 400 sztuk. Poza tym polował, łowił ryby, wycinał las i płukał złoto w pobliskim strumyq.
CLICUS;)
ale Ty Geos jestes starsiejszy;)))
Geoś,stary cap ;-)
klik
I was born 3.06.1959 in Wodzisław Śląski, w linii prostej 1,5 km od stadionu Oderki, gdzie też jutro jadę z żoną i dzieckiem. Wkleiłbym wam kilka zdjęc z mojej farmy, ale nie wiem jak się to robi i nie chcę być posądzony o blokowanie megabitów. Mam dużo do roboty na polu i w budynq gospodarczym. W sobotę mecz z Polonią Bytom, muszę być obowiązkowo. Next week w środę postaram się przyjechać do Grodu Kraka na mecz z Cracovią. Z Edkiem Macurą się raczej nie spotkam, bo ucieka w góry, ale może odwiedzimy Azorów. Oczywiście nie zapomnę wywiesić flagi!
Acha i jeszcze jedno, by mnie Admin nie posądził o marnowanie postów:
KLIK!
przyklejam;
[i]UWAGA! TO JEST REKLAMA!
44-286 Wodzisław Śląski
XXX-lecia 60
tel.: 32 4562729
lub
44-286 Wodzisław Śląski
29. Marca 164
tel.: 0324552052
jeżeli tam nie ma odpowiedniego specjalisty, to może:
44-310 Radlin
ul. Orkana 8
tel.: 32 7292347[/i]
W tym wątku, to jest już niestety... przesada
klikusiamy
CLIKUS;)
klikuś
przekręceni,w pałę :-(
klik
/\/\/\/\/\/\ODRA/\/\/\/\/\/\
>>>>>>>>>>>WODZIO<<<<<<<<<<<
>>>>>>>>>>>>KRAK<<<<<<<<<<<<
/\/\/\/\/\CRACOVIA/\/\/\/\/\
Klik!
CLICUS;)
Klik!
klikuś :-)
klik!
FRIK;)
mik :-)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)