klik....
-
-
(paj.cyk) Pajacyk
klliiikikkaajcie :)
KLIK;)
Polonia z Bytomia,Cracovia,ŁKS...
KLIK;)
klik...
KLIK;)
klik
KLIK;)
klik...
Do dokumentów potwierdzających tożsamość danej osoby zaliczamy: dowód osobisty, paszport, legitymację szkolną, studencką i pracowniczą, prawo jazdy i inne.
klik
KLIK;)
Uwaga, podaję swoją aktualną kondycję finansową:
Na koncie mam 155 baniek (dokładnie 15.545zł 08gr); w książce 13 baniek, 1450 koron czeskich, 100 euro; w portfelu 2 bańki. Razem dysponuję aktualnie kwotą około 176 baniek.
Geopijatyk
1 bańka = 100zł
Przemija postać tego świata. Dziś widziałem Lasse Virena, idola mojej młodości, jak wręczał medale zwycięzcom biegu na 10km.
Do roślin oleistych zaliczamy: soję, oliwkę, palmę oliwną, rzepak, rzepik, słonecznik, len, tung, sezam, winogrona, dynię, konopie, bawełnę, palmę kokosową, orzeszki ziemne i inne. Winogrona się tu pojawiły, bo widziałem olej z pestek winogron w supersamie, a dynia dlatego, że w austriackiej Styrii tłoczy się olej z pestek dyni.
Do roślin włóknodajnych zaliczamy: bawełnę, len, konopie, jutę, agawę sizalową i inne.
Zadanie brzmi: Na podstwie powyższych informacji wypisz te rośliny, które są oleiste i włóknodajne zarazem.
KLIK:)
Kilkakrotnie dokonałem rzeczy niemożliwych.
klik
klik
KLIK;)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)