Kołyszą się łany zboża, kołysze trawa zilona
Nigdy byś tego nie widział, gdyby nie Armia Czerwona
Kołyszą się łany zboża, kołysze jęczmień i żyto
Nigdy byś tego nie widział, gdyby nie Breżniew i Tito
-
-
(paj.cyk) Pajacyk
Staliśmy się Narodem tylko dzięki innym Narodom
Jesteśmy Narodem tylko dzięki innym Narodom
Możemy być Narodem tylko dzięki innym Narodom
Niech żyje Polska!
Śmierć nacjonalizmowi!
Miarą długości w Anglii jest Scotland Yard.
Jutro jadę na meczyk do Łodzi.
Oderka nigdy nie spadnie!
klik....
dup
Coś tu nie gra. Na pajacyka można klikać co dobę, a ja klikam co minutę. Czy to w ogóle działa, czyli czy nie wykonujemy bezsensownej roboty?
Geopijatyk
KLIK;)
Geopijatyk- mniejsza z tym, wazne ze coponiektórzy moga sobie posta nabic ;)
Jada dzisiej do miasta Łuć pokibicować Oderce. Wsiodom w cug w Gliwicach, wysiodom w Koluszkach. Przesiodom sie na cug z Koluszek do miasta Łuć. Wysiodom na stacji Łuć niciarniana i ida na stadion. Jada tam incognito, bo podejrzywom, że jak zwykle Fan Club Oderki zapije po drodze w Radomsku i przyjedzie na drugo połowa drugij połowy meczu.
Geopijatyk
Oderka nigdy nie spadnie!
Geopijatyk...
tylko RAZ można kliknąć "pajacyka" na dobę,na pierwszej stronie tematu-cracoviajaro...www.pajacyk.pl lub na dole strony www.cracovia,krakow.pl
Grzesiek_AG...wpis tutaj,traktuje jako reklamę pewnej akcji...więc spadaj z Twoimi słowami.....
KLIK;)
Polonia z Bytomia,Cracovia,ŁKS....
KLIL;)
Polonia z Bytomia,Cracovia,ŁKS...
Acha pływaku, to mi wszystko wyjaśnia. Dziękuję za użyteczny kawałek rady. Właśnie wróciłem z Łodzi, gdzie dokopliśmy Widzewowi 3:1.
Gratuluję ODERKA !!!
klik...
Tchanx ju wery match, Ian Thorpe
KLIK;)
Polonia z Bytomia,Cracovia,ŁKS....
Jebać nacjonalistów!
Od rana mam dobry humor....
A ja zaraz jadę do Wodzia na rewanżyk z Widzewem i też mam dobry humor bo się w Wodziu szykuje balanga. Aktualnie przebywam w Gliwicach.
Geopijatyk
KLIK;)
Polonia z Bytomia,Cracovia,ŁKS...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)