podobno na dole oświecenia (chyba kazdy wie gdzie to) w jakims dyskoncie ubraniowym sa akcesoria i gadzety Cracovii vlepki itd itp ?Czy to prawda ? Nie chce mi sie dupy ruszyc za wysoko mieszkam :]
-
-
Do kibiców z oświecenia
To poczekaj do zimy i sobie zjedziesz na sankach ;]
Hehehehehehe to było zajebiste :)))))))))))))
Zejść to nie problem, gorzej z powrotem ;]
jesli macie tam sklep ROBAN to prawdopodobnie sa tam nasze gadżety
po co mam lazic przez prawie cale osiedle zeby sie dowiedziec czy to prawda czy nie skoro ktos mi to moze powiedziec bez mojego zmeczenia :D
Łojej on jest bardziej leniwy niż ja :O :)
Tak masz gadzety!!
Sa szaliki, reczniki, kozulki, jakies kufle breloczki i cos w tym stylu ale vlepek napewno nie ma!!
A tak poza tematem do kibiców z (ś) słyszeliscie doping na meczu z Realem??
Do mnie doszly słuchy ze coś w stylu -
"Oswiecenia wioska, wioska typowo zydowska" Nie wiem do czego zmierzali ta piosenka wiec niech nam wygaduja ze śpiewamy ***** to stara ***** i niech sie szczyca ze nie zaśpiewali ani razu na Poloni na Nas ani na czarne koszule za to pokazali w Realem!! pozdro
8 dni później
Sa.. z tego co wiem.. sa :D ja tez mieszkam na gorze.. a jakos dupe ruszyłam :P
Aneta :-) ja mieszkam wyżej od Ciebie :D:D:D:D:D:D:D:D
Jak mozesz mieszkac wyzej odemnie ?? jak ja na samym koncu gornej czesci (44) :D
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)