Wpisujcie sie Pasiaki z zagranicy
Pozdrawiam z Bostonu
-
-
Kibice z zagranicy
Witam!
Pozdrowienia zza oceanu z Filadelfii szczególnie dla chlopakow z Oswiecenia i Tysiaclecia!
Przesyla
Glen
jak do kibicow zza granicy zaliczyc tymczasowcow to ja sie tez wpisuje-z chicago:-)
pytanko do pasiakow w usa
czy jest mozliwosc ogladania meczow Cracovii w tv?
Austria sie klania
pozdro z okolic San Francisco dla pasiakow z Salvatora!!
dzieki Glen za pozdrowienia...i vice versa:)pierwszoligowe wyjazdy czekają na Ciebie:)wiec wracaj czym prędzej:)
Woodstock , Kanada pozdrawia fc Wieliczka !!!!!!!!!
pozdro z Lincoln
hamer piczo dostales maila ?
NOMEX dzięki Ziom.....i wracaj do Ojczyzny-Pasy czekaja
Chicago z Cracovią.........Od tego roku mozna ogladac mecze polskiej pierwszej ligi poprzez satelite...Sa to transmisje na kanale" itvn ".Jest to polski tvn,mecze sa pokazywane przez cały tydzien,relacje prowadzi canal+.
CRACOVIA DUMA POKOLEŃ!!!
Ku.....a musze miec jakas inna satelite w Bostonie bo nie mam takiego kanalu.Ale wielkie dzieki za pomoc .
Pozdrawiam
krol macius pierwszy ty mendo dostalem ale nie mam kiedy zadzwonic bo w koncu pracuje............jak znajde chwile to zadzwonie:-)nara:-))))
co to jest itvn?? moze chodzi ci o tvn?? co?
To jakby "tvn" ale na swiat.Znaczek" itvn"...i-internacional.Programy przede wszystkim z "tvn" ale tak jak wspominałem wczesniej liga polska jest z canal+.
CRACOVIA DUMA POKOLEŃ!!!
Pozdrawiam z Niemiec wszystkoch pasiakow, szczegolnie z osiedla podwawelskiego.
[IMG]http://muzeumhumoru.onet.pl/_i/_h/figo_real.jpg[/IMG]
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)