Matrixball jesteś cudowny! Nie uśmiałem się tak od czasu gdy mojej babci wpadły cycki w wyżymaczkę.
-
-
Real
[align=center][img]http://mishaczeck.wz.cz/pic/mtw/kfc-thc-small.jpg[/img][/align]
zlodzieja *uja nie reklamuje ale opisuje bo byscie mysleli ze to jest "wyssane z palca" ale jak widac wszystko *urwa mam udokumentowane
a gdybym zostal trenerem wisly to bym odeslal "kurewski" real z bagazem 6 "podarunkow" po ziemi kolo slupka
ale jak widac heniek ma swoich *urwa doradcow co zamawjaja "tasme" z meczu jak *urwa przedszkolaki i nic dziwnego ze wygrywacie z kozimi wolkami w lidze polskiej
ale jak co do trzego to *urwa manto wam spuszcza taki dupkowaty real napewno wygra i zrobilem takie wielkie odkrycie i nikt sie nie przyznaje ze wymiary boisk sa zle i nie do skali
"specjalisci" *urwa od sprzedanych meczy, a heniu niech nie udaje i przyzna sie ile wzieli za sprzedany mecz z argentyna w mundialu w argentynie ha ha ha
bo kto wie za ile sprzedadza ten bo "kurewscy" "musza" wygrac a bolek tez jest teraz "senatorem" i specjalista od sprzedanych rezolucji jak to byli od sprzedanych neczow ha ha ha
Cała Polska śpiewa z nami -Real wygrał z burakami
Wy nigdy nie bedziecie miec oficjalnie okazji grac z Realem, wiec wyzywajcie sie dzis na Wiśle i cieszcie sie z jej porazki :)
CZY WYGRYWASZ, CZY NIE JA I TAK KOCHAM CIE !!!
heh do 1 ligi też nie mieliśmy wejść :))
WiślakTS pożyjemy, zobaczymy... wszystko przed nami.
WislakTS - Cracovia była pierwszym polskim klubem który zagrał mecz z Realem Madryt i Barceloną.
hehe dokladnie Wislak GTS najpierw mielismy nie wejsc do drugiej, potem jak weszlismy to mielismy spasc, a tu prosze awans. Teraz pewnie tyz spadniemy wg. wislackich znawcow pilki.
A HA 0:2
Z R E A L O W A N A i tyle!
wiecie jak jest - my przegrywamy z Realem, wy przegrywacie ze Skalniakiem (czy jak im tam) - obydwie druzyny maja przeciwnikow odpowiednich do ich poziomu.
Nie ma to jak odreagować porażke z Realem na forum Cracovii :)
Czy to już teraz psychiatrzy przepisują ?? :))
Nie ma to jak cieszyć się z naszej porażki :)
hej ,chłopaki jeszcze Puchar UEFA przed nami ,cieszycie się ?
Po co sie cieszyć, znowu się skomromitujecie z jakimis leszczami. A w świat pójdę newsy że to Cracovia.
mam nadzieję ,że dożyje czasów kiedy wy będziecie mieli szansę skompromitować się w Europejskich Pucharach.
Skompromitowaliscie sie z valenragą hehehehe
SooRoo_TSW niedawno byliśmy w 3 lidze...
Kompromitacja w Europejskich Pucharach to dla nas krok naprzód :))
Dzieki że nam dobrze życzysz :))
Hej Wislaki, jakzescie to zrobili:
[i]widzów: 12.000 [/i]
Wliczeni widzowie przed TV?
ehhh :)))
tak jak towykraKALEM TO MACIE *UJE i heniu maS NAUCZKE by *ypierdol tych swoich "doradzcow" co zamawiaja "tasme" z meczowrealu od realu !
ha ha ha ha..
widzisz paczesniaku powinienes miec mecz w dzien z minimalnymi wymiarami boisk ale sluchaj dalej tych "doradzow" to cie wykurza z nory jak lisa i bedziesz *pierdalal na korsyke z powrotem ha ha ha ha
a na wyjazdzie bedzie ole,ole'ole ! 6:0 dla kurewskich z realu
no co
nawet mi zal tej druzyny co przegrala ze przegrala
ale jak czytam to co wypisuja kibice tej druzyny co przegrala
to lekko wymiekam...
luuudzie o co wam chodzi?
znowu wam forum nie dziala?
wypozdro
[img]http://www.cracovia.strefa.pl/sygnaturki/J_K.jpg[/img]
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)