Powrót
Powrót do działu

Cracovia - Forum kibiców Cracovii

• Regulamin
    • Regulamin
    • Pozdrowienia z Ameryki Poludniowej!

• Hyde Park
    • Rozpoczęto 01.08.2004 o 23:50
      Ostatnia aktywność 02.08.2004 o 01:01
      377 wyświetleń
    • knur

8.9K
      182
    • 01.08.2004 o 23:50
      Post #167626 01.08.2004 23:50
    ... a dokladniej z Peru. jak to czesto bywa z gringos, zatrulem sie ostatnio niemilosiernie, i dopiero wiadomosc o zwyciestwie z Zaglebiem postawila mnie na nogi :))) jednak w euforie nie popadam, jako ze z porownania dwoch niewiadomych (jakimi sa przeciez beniaminkowie) niewiele moze wynikac. co do akcentow pasiackich, to rzecz jasna nie ma ich tu zbyt wiele... tyle ze kupilem sobie szalik z alpaki (rodzaj lamy, a nie taniego wina :P), w barwach ukochanych rzecz jasna. a, no i flaga Peru jest w czerwono-biale pasy, a niedawno mieli swoje swieto narodowe, wiec bylo tego od groma. ale to nie to samo... no i jeszcze pisze z klawiatury, na ktorej sa hebrajskie znaczki :PPPP (powaznie, ciezko sie pisze, wlasciwie na pamiec) dzieki znajomkom przeczytalem wywiad z Pilchem. bardzo fajny. dodam, ze Latynosi zyja w dokladnie taki sam sposob jak graja w pilke, czyli w sposob malo zorganizowany, co moze irytowac Europejczykow (nawet tych srodkowych). i oszukuja bialych na kazdym kroku, ech... na Copa America sie nie zalapalem (tzn na mecz na zywo), ale przynajmniej ogladalem w ludzkich porach, hehe. razem z Chilijczykami ogladalem ich kleske, i pocieszalem, ze nie tylko ich repra gra jak zbieranina ciot. final natomiast w towarzystwie zarowno Argentynczykow, jak i Brazylijczykow. bylo glosno i goraco, a mnie w sumie zwisalo, choc wolalem, by wygrali rodacy Maradony. opuszcze jeszcze pare kolejek, wiec moje przeslanie jest takie: DAJCIE Z SIEBIE WSZYSTKO I ZEDRZYJCIE GARDLA!!! pozdrawiam knur(inho) PS. dzieki Pac-Man za typera! choc poszlo mi kiepsko ;) PS2. a, nie powstrzymam sie. Wisla - Real = rotfl ! pierwszy raz w zyciu bede kibicowal k(r)olewskim :///
    • Marionet

29
      0
    • 02.08.2004 o 00:23
      Post #167631 02.08.2004 00:23
    ja piernicze ten ps2 - może se dacie wreszcie spokój ludziska i zajmiecie się Tylko Pasami?
    • szybkilopez

3.6K
      0
    • 02.08.2004 o 00:38
      Post #167634 02.08.2004 00:38
    knur (---.106.100.253.speedy.net.pe) - hehe :-) speedy - brakuje lopez:)
    • Użytkownik usunięty

74.8K
      2
    • 02.08.2004 o 01:01
      Post #167635 02.08.2004 01:01
    tiaaa, to juz wiadomo jakie jeszcze "pamiątki" przywiezie :))

Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!

Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!

Napisz odpowiedź...

Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)

Goście (1)
    • Główna
    • Działy i kategorie