... a dokladniej z Peru.
jak to czesto bywa z gringos, zatrulem sie ostatnio niemilosiernie, i dopiero wiadomosc o zwyciestwie z Zaglebiem postawila mnie na nogi :)))
jednak w euforie nie popadam, jako ze z porownania dwoch niewiadomych (jakimi sa przeciez beniaminkowie) niewiele moze wynikac.
co do akcentow pasiackich, to rzecz jasna nie ma ich tu zbyt wiele... tyle ze kupilem sobie szalik z alpaki (rodzaj lamy, a nie taniego wina :P), w barwach ukochanych rzecz jasna. a, no i flaga Peru jest w czerwono-biale pasy, a niedawno mieli swoje swieto narodowe, wiec bylo tego od groma. ale to nie to samo... no i jeszcze pisze z klawiatury, na ktorej sa hebrajskie znaczki :PPPP (powaznie, ciezko sie pisze, wlasciwie na pamiec)
dzieki znajomkom przeczytalem wywiad z Pilchem. bardzo fajny. dodam, ze Latynosi zyja w dokladnie taki sam sposob jak graja w pilke, czyli w sposob malo zorganizowany, co moze irytowac Europejczykow (nawet tych srodkowych). i oszukuja bialych na kazdym kroku, ech...
na Copa America sie nie zalapalem (tzn na mecz na zywo), ale przynajmniej ogladalem w ludzkich porach, hehe. razem z Chilijczykami ogladalem ich kleske, i pocieszalem, ze nie tylko ich repra gra jak zbieranina ciot. final natomiast w towarzystwie zarowno Argentynczykow, jak i Brazylijczykow. bylo glosno i goraco, a mnie w sumie zwisalo, choc wolalem, by wygrali rodacy Maradony.
opuszcze jeszcze pare kolejek, wiec moje przeslanie jest takie: DAJCIE Z SIEBIE WSZYSTKO I ZEDRZYJCIE GARDLA!!!
pozdrawiam
knur(inho)
PS. dzieki Pac-Man za typera! choc poszlo mi kiepsko ;)
PS2. a, nie powstrzymam sie. Wisla - Real = rotfl ! pierwszy raz w zyciu bede kibicowal k(r)olewskim :///
-
-
Pozdrowienia z Ameryki Poludniowej!
ja piernicze ten ps2 - może se dacie wreszcie spokój ludziska i zajmiecie się Tylko Pasami?
knur (---.106.100.253.speedy.net.pe) - hehe :-) speedy - brakuje lopez:)
tiaaa, to juz wiadomo jakie jeszcze "pamiątki" przywiezie :))
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)