Santo,nie jestem "z tych co szyja".
-
-
Gumiory się szerzą!!!!!!!!!!!!!!!
ja vlepe hutnika widzialem zima w kluszkowcach-jechalem wyciagiem i na moim orczyku byla naklejona:-).............toz to inwazja hutnikow;-)
Gumiory się szerzą?? hmm ja bym sie na Waszym miejscu pociął;p;p
Ja nie wiedzieć czemu lubię Hutnika (może dlatego, że są wierni swojemu klubowi, sam nie wiem) Niech wejdą tym sezonie do II ligi
Ja mam do kibicow Hutnika szacunek, nie tylko dlatego, ze mieszkam w hutniczym rejonie. Prawda jest taka, ze Ci ktorzy sa, sa naprawde wierni. Nielubie przerzutow z Hutnika - cholernych kibicow sukcesu. Za to bardzo szanuje tych ktorzy wytrwali.
A jak na nas spiewali? Hm... ja bym powiedzial, ze tak jak sie spiewa w derbach, aniolki ;-)
depesz--->popieram.
I to mi sie podoba ja pomimo starszego wieku vlepke czasami nakleje ale nie jestem za tym by zrywac czy gonic za kims . Kazdy kocha swoj klub i nie nawidze tylko takich co sa z klubem ktory odnosi sukcesy czy zaczal
Powodzenia Pasiakom w 1 Lidze
my poczekac musimy jeszcze 3 lata :)
krakowianom gratulujemy Pasow
nowohucianom Hutniczka :)
juz ponad 25 lat razem Hutnik Nowa Huta
ja mam pytanie do wszystkich kibicow Hutnika zgromadzonych na forum tj:
czemu na bramce stoi Sotnicki??
"czemu na bramce stoi Sotnicki??"
Bo mamy 2 bramkarzy, a Jeziorek jest jeszcze bardziej słaby :)
A tak to Waldemar Sotniki rzadzi :))))
Jeziorek fajna bramke w sparnigu puscil z 40 metrow:)Z kim oni grali??jakas arabska druzyna.......
Niestety, ale z bramkarzami mamy kłopot i obecnie nie ma za bardzo kogo tam postawić - tzn. z musu stoi Sotnicki, który czasem broni bardzo dobrze, ale czasem wpuszcza straszne szmaty. Ale i tak ma pewne miejsce bo konkurencji nie ma. No ale jak ISPAT wejdzie to się to pewnie zmieni:)
Ja tez do Hutnika nic nie mam !!! Wręcz przeciwnie ... podoba mi sie ich wiara .. przynajmniej tych co zostali ... bo zostali najwiernijsi (tym SZACUNEK) ... vlepek nie zrywam ... bo wole przykleić obok Naszą ...
I życze im jak najlepiej czyli AWANSU !!!
Krwinki BIAŁE i CZERWONE w PASY układają się !!! W Naszych żyłach płynie BIAŁO-CZERWONA krew !!!
6 dni później
Trójkąt napisał(a):
> Ludzie gumiory się szerzą!!!!!!!! Gdzie nie spojrzeć w nowej
> hucie to vlepy HKS-a. Dzisiaj zdrapałem przynajmniej 50. Co
> robić żeby sie ta plaga nie szerzyła??? PISZCIE!!!
>
A co boisz się że niedługo b edą lepsi od was?? po co wogule taki temat jesteś śmieszny i w tym momencie pookazujesz swoje kompleksy najlepej zamknij się w domu i nie wychodź to nie będziesz tegoi wszystkiego widział...
a tyś se wczoraj założył kabel ???
Mi tez nie przeszkadza szerzenie sie Hutnika. Byle tylko szerzyl sie wsrod kibicow z drugiej strony Blon,a nie u nas ;))
jestem za HUTNIKiem zawsze bylam i bede bo liczy sie wiernosc! ilu z was obecnym na tym fourm bylo kiedys za HKSem? i czemu wlasnei ci co keidys spiewali na meczu tylko HUTNIK teraz najezdzaja na HUTNIka??
CHWDPrzerzutom!
wiernosc ponad wszystko!!! HUTNIK FOREVER
HUTNIK Ona, podobasz mi się ;-)
Tylko Wisła
typ....ty włazi du.pie!!!11....stawiam flaszke je byłes kiedys za hks-em heheh....
jak byłem pierwszy raz na meczu Wisły to nie wiedziałem co to HKS :-)
9 dni później
jestescie jak charogiewki za niedlugo na wisle zaczniecie chodzic
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)