Ludzie gumiory się szerzą!!!!!!!! Gdzie nie spojrzeć w nowej hucie to vlepy HKS-a. Dzisiaj zdrapałem przynajmniej 50. Co robić żeby sie ta plaga nie szerzyła??? PISZCIE!!!
-
-
Gumiory się szerzą!!!!!!!!!!!!!!!
ja tam vlepy Hks widze tylko w starej Hucie .... a tam Hutnik jest i byl zawsze..
a na pytanie co zrobic to niestety nie znam odpowiedzi ;-)
ja tam doHutnika nigdy nic nie mialem i nigdy miec nie bede..........jesli zobacze vlepe HKS-u na miescie to napewno jej nie zedre,a przylepie kolo niej nasza, pasiasta.......
i to tyle
Witam !!!
[i]Trójkątp[/i] napisał:
[b]"Ludzie gumiory się szerzą!!!!!!!!"[/b]
Jak Ci się gumiaki szerzą to ja mam dla Ciebie radę od mojego dziadka. Jemu po pewnym czasie też się rozszerzały to wkładał na przód gumiaka stare szmaty. Może Tobie pomoże. A tak na poważnie. Kupiłeś juz kredki i piórnik do 4 klasy podstawówki ??? Pamiętaj też o podręczniku do biologii i jęz. polskiego, bo panie są bardzo surowe i za brak surowo karzą.
[i]Boola[/i] napisał:
[b]".... a tam Hutnik jest i byl zawsze.."[/b]
... i będzie zawsze. Ja wiem, że niektórzy chcą żeby Cracovia była jedynym klubem w Naszym mieście i to mogę zrozumieć, ale "po kiego grzyba" niszczyć wszystko wokół siebie naklejkami o wątpliwym przekazie psychologicznym i wychowawczym. Cały czas mnie dręczy to pytanie:
[b]"Bawi Was to dzieci ???"[/b]
POZDRAWIAM[img]http://www.divx.howto.pl/emotki/1414.gif[/img]
W naszym mieście (w KRAKOWIE pisać tu nie wolno, bo cenzor...) jest miejsce dla Hutnika też. Tak wiem, dawna zgoda itd., ale jak już kiedyś pisałem chodziłem do szkoły na os. Szkolne (ZSE nr 2) poznałem wielu fajnych Nowohutasów i jakoś tak mam sentyment do nich. Niech sobie Hutnik radzi jak najlepiej, a na derby w I lidze pojadę do Huty bardzo chętnie.
No cóż, może to i prawda, ale niestety tak mi zostało z tym HKS-em... Tak serio to do Hutnika nic nie miałem, ale mnie koledzy zbuntowali anty HKS.
Tak serio to mnie poniosło z tym Hutnikiem. Tylko mnie wkurzyło, że było napisane tam: Hutnik anty pasy i kilka emotów. A oprócz tego to sorry za tego posta.
Spoko.
sudione mnie tez pytasz czy mnie to bawi?
zobaczymy co Nieznany napisze...
hahhahaah
no to jak zostalem wywolany do tablicy to cos napiszę
nigdy nie kupilem ani jednej wlepki i nie rozklejam wlepek wiec to nie ja jestem przesladowca Trojkata :D:D
a tak w ogole to tez chodzilem do ZSE2 :D
Sudione madralo o watpliwym przekazie psychologicznym i wychowawczym,nie ma juz biologii w podstawowce jest PRZYRODA
ja też do hutnika nic nie mam, jak widze jakąś ich vlepe u mnie na uczelni to jej nie zrywam....
HUtnik - stajemy się modni:)
do hutnika tez nci nie mam ... ehhh a jak na derbach spiewali na nas ? tego sie juz nie pamieta ? jak ja widze naklejke hks'u to ją zrywam bo to prawie taki sam wrog jak wisła ... tylko ze hutnik jest tylko w hucie i nie odczuwam tego az tak bardzo ze istnieje taka druzyna
czyli co santo ty jesteś też za clepardią to wsumie powinienś dostawać na Pasach po mordzie tak ?
A rzeczywiście nie pamiętam już jak na nas śpiewali!! (To dlatego, że dobre serce mam....)
dla mnie w Cracoviae jest tylko jeden wróg
Wiadomość zmieniona (31-07-04 12:32)
za Clepardią .. ehhh ja w Clepardi gram a że jest to klub na moim osiedlu i wstęp mam za free to sobie na jej nie mecze chodze ale nei wyobrażam sobei by kibic Pasów chodził na hutnik ... bosh....
ja na hutnik nie chodzę (a nawet gdyby to jedyne co mógłbym powiedzieć to, że słabą masz wyobraźnie)
powiem to inaczej hutnik mi wisi o ........ jak i clepardia, tramwaj, wawel i cokolwiek tam jeszce
Bo Kocham Tylko JEDEN klub CRACOVIE !!
Hutnik jest dla mnie,jak zreszta wiekszosc druzyn krakowskich(wiadomo oprcz ktorej:)), absolutnie ok.
Moj tok myslenia jest bardzo podobno do tego,jaki prezentuje marcinpasy.
Wiadomość zmieniona (01-08-04 01:06)
czyli sugerujece że gumior szedł by w barwach to byście go nie zszyli ?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)