POZDROWNIENIA DLA KIBOLI CRACOVII Z ANGLIJ Z PITERBOROUGH OD FANOW Z PROKOCIMIA POZDROWIONKA DLA TELIGI TRZYMAMY KCIUKI SIEMA PASY 1 LIGA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
-
ANGLJA
Trzymaj się tam Słoniu!wypije się w Vivi za Twoje zdrowie:)!
TELIGI RULES !!!!!!
haha Teligi :] Pitek, Ty tez?
od 20 lat :)
ja nie Teligi ale koło Sciegienego !
PROKOCIM ŻĄDZI I MIAŻDŻY ! :)
Teligi to moje korzenie...
Pozdrowienia dla ziomków z Prokocimia.
!!! PROKOCIM NOWY !!! JERZMANOWSKIEGO RULES !!!
4 dni później
JESZCZE RAZ POZDRAWIAM CALY PROKOCIM I KIBOLI CRACOVII POZDROWIENIA DLA LEGIII WAISIKA NAROZNIAKA BLARZEJA TYCY MAKRELI KWICOLA ADASIA TOMKA PAULINY SWIRKA CYCKA RUME GLUPIEGO ZYCHA I RESZTE WIARY U NAS LECI RAZ JEST TYRKA RAZ NIEMA SEZON PILKARSKI TUZ TUZ W ANGLIJ PUJDZIEMY NA MECZ PITERBOROUGH ZOBACZYMY JAKA MAJA BRYGADE JAK COS TO ZGDODA ALBO DYM ALE ARABOW TO NIE LUBIMY TRZYMAJCIE SIE I NIEBAWEM ZNOW COS SIE NAPISZE NARA
Słoniu, wszystko pięknie, ładnie ale "Anglja" to zes dojebał :P
Daj chłopakowi spokój. Ciocia mojego kolegi pojechała na 2tyg na zamki nad Loarą - objazdówke i po powrocie: "jak to sze mowiło po polsku..."
A TAK NA MARGINESIE TO PISZE SIE ANGLIA a nie ANGLJA
A moj kuzyn to pojechał na 6 miechów do Usa i nie umiał zdania zklecic po polsku "podaj ze mi to .... jak to sie nazywa "
Wiec Sloniu uwazaj bo możesz sie z chłopakami nie dogadac bo wiesz wstawki typu "yo niger" moga u nas nie przejsc ;)
Zarty zartami ale Pozdro dla wszystkich ciezko pracujacych PASIAKÓW !!!
a tak na marginesie to jest forum Cracovii a nie Wisły ....
Widzę, że tu całkiem duża ekipa z Proko :) Ja też, tylko z K.Wallenroda ...
Głowa wysoko jesteśmy z Proko ! :)
Teligi & Wenedy Rulez :]
Coś mi się zdaje panie Ryba, że się znamy ... Chodziłeś do gim 32 ?
a kto siedzi w VIVI ??:>
Gimnazjum 32 i podstawówka 148 Żądzi i Miażdzy :)
kiedys chodzilem do 148 ale kiedy to bylo ...
... jaki ja juz stary jestem ... :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)