Oczekuje propozycji, moge kopac doł, rozdawac ulotki, sciagnac haracz, czy tam co sobie chcecie (w granicach zdrowego rozsadku).
Dysopnuje czasem po poludniu
Zalezy mi, abym zarobil to w tym tygodniu (od pn. do pt.)
Z gory dzieki.
-
-
POTRZEBUJE ZAROBIĆ 200-300 ZŁ
ps. nie wzgardze mniejszymi kwotami..
pozdrawiam.
zaprojektuj 7 vlepek :) ktore sie nadadza do druku a 300 zł masz jak w banq
a dla mnie 100 za druk :-)
Zajmij sie ziołem a taki zarobek będziesz miał w jeden dzień,tak?
Kazdy chcialby zarobic ;)))))) Tez szukam pracy zeby zarobic chociaz na karnet, a tu nie ma nic :(((
wlasnei zacznij dilowac:d ehhe
[i]Dinthalion[/i] napisał:
[b]"... Tez szukam pracy zeby zarobic chociaz na karnet, a tu nie ma nic :((("[/b]
Witam !!!
Kochany jeżeli myślisz, że praca sama do Ciebie przyjdzie to się grubo mylisz. Dam Wam kilka rad i mam nadzieję, że wszystkim uczącym się i szukającym pracy na wakacje się przydadzą:
1. Pracy nie szuka się w wakacje, tylko miesiąc lub nawet dwa wcześniej, czyli maj, czerwiec trzeba mieć juz coś na oku i ugadanego.
2. W Grodzkim Urzędzie Pracy [ul. Wąwozowa] jest specjalny pokój z ofertami pracy dla uczących się [p. 209], można także "uderzyć" do OHP na al. Słowackiego.
3. Złożyć swoje dane w agencjach pracy takich jak Adecco [ul. Basztowa], WORK Service [ul. Starowiślna] oraz Temp Service [ul. Karmelicka]. Pieniądze nie są duże, ale zawsze ma się na wakacje, karnet oraz roczny bilet MPK.
4. I na ostatek coś dla odważnych. Jeżeli macie predyspozycje akwizytorów wybierzcie się w miejsca gdzie jest najwięcej hurtowni i pytajcie się o dodatkową robotę. Wbrew pozorom jest to skuteczne, bo pracodawca nie płaci od Was podatku. Proponuję na rowerkach wybrać się z kumplem [dla odwagi ;)] w okolice ul. Makuszyńskiego oraz Rybitw, gdzie hurtowni jest ogrom i spróbować szczęścia.
5. Jeżeli uda Wam się juz coś zdobyć pamiętajcie, aby zarezerwować sobie miejsce na przyszły rok.
POZDRAWIAM i życzę szczęścia.[img]http://www.divx.howto.pl/emotki/1414.gif[/img]
Eeeetam, nie szukam pracy na stale, ani nawet na wakacje, wiec po co mialbym chodzic po urzedach pracy. Mi wystarczy robota na jakiejs budowie 2-3 dni i mam i wakacje i karnet za to. I racja mysle ze praca sama do mnie przyjdzie, bo jestem rabotny czlowiek, jak juz sie za cos wezme, w okolicy mnie z tego znaja i jak dotad co rok w wakacje sami ludzie do mnie przychodzili czy chce zarobic na jakis budowach. Niestety w tym roku chyba nikt w okolicy sie nie buduje :(((
Dinthalion???:| 2-3 dni bedziesz miał na wakacje i na karnet??:| przewaznie płaci sie 50 paczek za dzień.. więc ledwo CI na karnet starczy....
jemu jeszcze zostanie na nowy samochod - bo to jest przodownik pracy :) 1200% normy!
Nie rozmywac mi tematu!!!
wydrukuj kilka cv i przejdz sie po knajpach na rynku (moze sfinx?) choc rzeczywiscie moze byc juz za pozno
Adaś z knajpami na Rynku to sobie odpuść, przyjmą Cię na okres próbny na trzy dni, nie zapłacą nic i powiedzą że sie nie nadajesz. To stara cowakacyjna praktyka między innymi Tribeki i Sfinxa. Jesli ktoś chodzi do tych miejsc to może potwierdzić dużą rotację ludzi tam pracujących.
Wiadomość zmieniona (12-07-04 17:42)
Bis, ale za 3 dni te 200-300 zeta o ktore chodzi Adamowi mozna nachapac bez problemu, zle mowie?
ja dziś zapierdzielałem 6 godzin..... 80 zł zarobiłem wydaje mi sie ze żle nie jest....a szykuja mi sie jeszcze takie dwie robótki;-) akurat wszystko przepierdziele na słowacji
ja mam możliwość zarobić sporo kasy w 2 tyg. w niemczech
ale przed chwilą się qrwa dowiedziałem że moja laska dostała urlop idealnie w tym
samym czasie co ja mam jechać do roboty :(:(:(
a głównie to chciałem zarobić kase na wspólne wakacje :(:(:(
prze.ebane
to ja moge pojechac za ciebie :D
he,he :)
chętnych jest wpi.du ...
no ale jakbys wolal spedzic ten czas z dziewczyna to chetnie moge pojechac za ciebie :D
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)