Właśnie Makłowicz gotuje na Stadionie Śląskim w koszulce Ruchu Chorzów. Coś mi się wydaje że on jednak Pasiakiem nie jest.....
-
-
MAKŁOWICZ WŁAŚNIE NA TVP 2
zwłaszcza że zdeklarował sie że wogóle nie kibicuje choć wcześniej przystawiał sie mocno do wisły...
ten odcinek jest mocno starawy, ma ze 3 lata
tutaj było coś co rozszmieszyło forumowiczów :) wole do tego nie wracać a z Polskiego nie będe uciekał ;)
Wiadomość zmieniona (09-07-04 18:24)
Santo : spoufalic ??
hahahaha popluiłem monitor :)))))))))
haha :) przynajmniej Wam śmiechu troche podarowałem :) przyżekam nie uciekać z Polskiego ;)
ale to sa poprostu słówka które znam a nigdy ich nie pisze :D
Makłowicz typowy przerzut, kiedyś Ruch, kiedyś Wisła, dziś Cracovia...
Makłowicz senior to cwaniak, ale za to jego syn gra w Cracovii:) i mu bardzio dobrze idzie na pozycji bramkarza:).
Wszyscy w h... walą, rano Makłowicz a wieczorem Lubaszenko dojebał. Piepszone gwiazdeczki robią sobie reklame kosztem Cracovii...
Kierownik - ja to wale. Poki nie mowia zle o Pasach to jest dobrze...
To cos jak w tym powiedzeniu, co gowno sie do statku przylepilo i krzyczy "plyniemy".
Nominalnie - plynie, a ze tylko przylepione to kazdy widzi.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)