brawo Brajt
nic dodać, nic ująć
-
-
Swistak
Powaliło cie, w d.... ci sie poprzewracało że możesz sobie nią Opravcami i Świstakiem podcierać !
Tez ci napisze
POZDRO i nie łam się za bardzo !
Panowie po co te emocje??
Dominik:
1. szacunek należy się ŚWISTAKOWI za sam fakt, że on podjął wyzwanie gdy nie było NIKOGO, a gzdie Ty wtedy byłeś przyjacielu, CO???? bo podobno często bywasz na Kałuży...
2.radzi sobie nieźle, nie zapomianjmy o jednym: My wszyscy dopiero uczymy się dopingu na większą skalę, takiego z prawdziwego zdarzenia.jest coraz lepiej.
3. jestem pewien, że wszelkie SENSOWNE sugestie Światak przyjmie z chęcią, i jak ktoś powiedział pomoc i inwencja na płocie jest wskazana. powtarzam INWENCJA dlatego twierdzę, że próby wprowadzania przyśpieweek z innych stadionów za słuszne, choć napewno nie wszystkie są możliwe jak narazie do zrealizowania i Światak o tym też napewni winein pamiętać
Job:
Uważam, że Łysy jak najbardziej powinien być na płocie, ale faktem jest, że nie cały czas bo bywa zdezorientowany. Ja popieram w 100% jego piosenki retro, i sam z braćmi i z kumplem próbuję forosować od kilku meczy " W tramwaju już tłok" idzie coraz lepiej, jest zabawnie!!!
ogólnie szacunek dla Świstaka i Łysego i dla wszystkich Pasiaków, którym zależy na naszym wspólnym dobru
POZDROwienia, widzimy się w Gliwicach:)
Świstak, nie będe się rozwodzić - Bravo!! i brawo również chłopakom z młynu nr 2!!:) było super
Bravo Świstak, SZACUNEK za poświęcenie, ludzie powoli zaczynają kumać, będzie coraz lepiej, a malkontentów zawsze się paru znajdzie. Oby tak dalej.
Świstak - brawo!!! Masz gościu talent!
Twoi krytycy? Na ignora!!!!!
Świstak oby tak dalej!
@ Dominik
masz jakies pretensje o to ze Swistakak pokiwal glowa na "nie" jak mlyn zaczal intonowac wisla to stara @!#$...?
On, ja byc moze Ty nie jestesmy sympatykami wisly, nie mam nic przeciwko zaspiewaniu tej piosnki raz czy nawet pare na mecz, nawet jesli bylby z opocznem czy jakas inna wiocha (bez obrazy), niby kibicujemy Cracovii i pier....... wisle, ale kazdy po meczu wraca na swoje osiedle, zreszta co bede mowil, takie sa klimaty w Krakowie
ale @!#$ mac, nie kazdy moment jest dobry zeby spiewac takie piosenki, jak palily sie szmaty, jak najbardziej , ale spiewanie wisla to stara @!#$ w momencie gdy trzebaby zaspiewac "nic sie nie stalo" albo "strzelcie ku.... gola" to przeciez jest pomylka,
co do reszty, nie podoba sie, ok, nikt Ci nie kaze, jesli innym sie nie bedzie podobac to nie beda spiewac przeciez to nie sa roboty,
jak masz jakies wlasne pomysly to podziel sie nimi i tyle
@ Swistak
dla mnie bylo ok!
>>ŚWISTAK<< zwracam honor
dla wyjaśnienia nie napisałem że to co robi jest złe, proste że starania przynoszą efekt ale trzeba też brać pod uwage jak to odbierają inni
np. IIIliga ANA król strzelców i wszyscy ANA-MANIA (koszulki,pocztówki,wyróżnienie na chuście) a dziś by go zjedli.
ŚWISTAK się stara TYLKO BRAKUJE NAM KATA który ścina łeb jak ktoś nie śpiewa ale jak wszyscy u nas znają 3 texty
-hej hej CRACOVIA (chodź niektórzy nie wiedzą ile razy powt)
-jak to mówią nasz hymn II - Zwisła ...
-@!#$ wisłe i policie
ŚWISTAK ROBIŁ ŚPIEWNIKÓW I TEŻ LIPA-BRAVO ZA CHĘCI
do BRAJT
-nie mów że pochodze z azylu, bo za to może spotkać cie kara
mimo to że jesteś PASEM (bo ja ci nie ciupie że jesttteś milicyjną-zwiślacką kur..) a jeśli chodzi o ich skamlenie to nie wiem jaki mają repertuar co ważniejsze jebie mnie to, ostatni raz ich słyszałem 2 lata temu psy-POLONIA!!!!!!!
A CO DO DOPINGU NA ARCE DOBY CHOĆ NIE MAX, zauważyłem że ludziom potrzeba momentu podk...enia (szansa na bramke) wtedy nie myślą żeby zachowywać sie jak full kultur tylko wychodzi z nich KIBIIIIC ZWIERZEEEE
MŁYN na błękitnych makabra maniury wypincowane (no bo wybory miss KSC) TYPKI Z OGONEM KITRANYM w spodniach (m.i.n 3 łby które oddawały mi sz m a t y gts'u ubiegłej zimy) i to co chyba wszyscy widzą LUDZIE NIENASTAWIENI na doping,tylko idą na młyn bo tam śmiesznie, i siedzą zajmując miejsce dla ludzi chętnych do dopingu
!!!Mam nadzieje że teraz mnie zrozumiecie i o co mi chodzi !!!
respect white-red brothers & sisters
"nie mów że pochodze z azylu, bo za to może spotkać cie kara
mimo to że jesteś PASEM (bo ja ci nie ciupie że jesttteś milicyjną-zwiślacką kur..)"
mi nie ciupiesz, za to ciupiesz Swistakowi, z ktorym dawniej chodzilem wspolnie na Pasy. co, Tobie wolno sugerowac, ze ktos jest z azylu? teraz czujesz, jak to jest przyjemnie.
ps. spiewniki robilem ja.
SHORT dziex bo tylko ty zaałapałeś o co mi chodzi !!!
pozdro
=ONLY=PASY=>>C<<=CRAXA=RULEZ=
Dominik
a ja nie starałem sie załapać o co ci chodzi bo ten cytat z twojej wypowiedzi mi wystarczy żeby nie zwracać uwagi na twoje wypowiedzi !!!!
"Zastanawia mnie komu kibicował 2 lata temu, bo na KAŁUŻY raczej się nie pokazywał-wtedy średnio na meczu było 300 osób więc każdy każdego znał,kojarzył. Wydaje mi się że wtedy próbował działać w azylu po drugiej stronie błoń,lecz też mu nie wyszło bo tam był PIECH który jest większy od Swistaszka i ma w h.. mocniejszy głos,i gdy =P=A=S=Y= awansowały do II ligi nadażyła się okazja dla OpRaWcÓw i ich przywódcy Swistaka..."
Wszystkich znałeś i kojarzyłeś ??? Czy zawsze było tylko 300 osób ???
Reszte zostawiam bez komentarza ...
A pamiętacie jaki był np. doping rok ,czy pół roku temu?
Jest kolosalny postęp zarówno w jakości ,jak i głośnosi dopingu naszego młyna. Oby tak dalej!!!!!
Pozdro!
śmieszą mnie takie głosy, że chodziło 300 osób i każdy każego znał..
ja na przykład chodziłem od czasu do czasu, przez pewien czas wogóle nie chodziłem, z obecnych tu forumowiczów nie znałem właściwie nikogo i jestem ciekaw czy to o czymkolwiek świadczy..
zawsze byłem za Cracovią, nigdy nie chodziłem na (....) i nie muszę nikomu się z tego powodu tłumaczyć.. moja wiara w Pasy jest niezachwiana od zawsze i dlatego tacy kolesie jak DOMINIK wyprowadzają mnie z równowagi..
skoro Świstak, o którym tyle dobrego i pasiastego słyszałem może być posądzony, że nie chodził na Pasy, to co DOMINIKU powiedziłbyś o mnie????? To chyba najbardziej agresywny post, jaki ostatnio czytałem i sam poczułem się jego adresatem..
jakie ty masz prawo decydować o tym, czy ktoś jest dobrym kibicem Cracovii czy nie????? Czy mam ci pokazać swój pamiętnik ;-), zdjęcia ze stadionu, wycinki z gazet, setki różnych przedmiotów związanych z Cracovią, a nawet własną gadżeciarską twórczość??? Mam ci udostępnić swoje billingi??? Stawić się przed komisją śledczą pod twoim kierownictwem???
a bądź sobie podejrzliwy, bądź.. myśl sobie, że Świstak pochodzi z Reymonta, dla mnie tylko umiesz napisać, że zwisła to ku.... i spalić jej szaliczek żeby kumple bili ci brawo.. sorry, rozwala mnie twoje myslenie..
ale tłumaczyć ci się nie będę..
pzdrw
taaak, dokonajmy weryfikacji, żeby ustalić, kto był wśród tych 300 osób, które dawniej chodziły na Pasy - i tylko oni będą mieli prawo nazywać się Prawdziwymi Kibicami Pasów
zaczynają mnie wk... teksty typu "gdzieś ty był kiedy na mecze chodziło 200-300 osób..."
ale Dominik ma trochę racji, bo w młynie jest trochę osób w ogóle nie zainteresowanych dopingiem (wybory pasiastej miss nie przysłużyły się dopingowi...), a jeszcze więcej osób zainteresowanych najeżdżaniem na Wisłę. czasem ich Łysy opier... (jak to było na Arce), ale z Błekitnymi było po staremu :(
Skończcie temat! DOMINIK zwrócił honor, nawet jak ma jakieś uwagi i przekazał je w nieodpowiedni sposób, to już wyjasniono. Swistak nie jest osoba do ktorej sugestie nie docieraja. Chwala mu za to co zrobil i nadal robi dla Cracovii.
Swistak: Oby tak dalej i oby młyn 2 się rozkręcił!
PS. [b]ŻADNYCH KŁÓTNI I AWANTUR POMIĘDZY KIBICAMI CRAXY!!! [/b]
[i]A na przyszłość jak coś komuś nie leży w związku z dopingiem, to niech się najpierw zastanowi czy jest sens od razu, bez zastanowienia wyjeżdżać z tym na forum, czy nie lepiej nie podejść na meczu do Swistaka i mu coś zaproponować.[/i]
Młyn śpiewa nowe piosenki, super efekt był jak cały młyn rozpietymi szalikami ruszał do przodu i do tyłu ( chodź synchronizacja jeszcze nie ta, ale już to wyglądało nieźle), doping leci praktycznie przez cały mecz, pqmięta o zgodach (aż za dobrze ;), potrafi pociągnąć resztę stadionu do dopingowania. I to powiedzmy sobie prawdę dzięki Świstakowi.
cały czas próbuje coś nowego i mu to wychodzi coraz lepiej, młyn się dobrze bawi.
A poptem się czyta takie sflustrowane posty ludzi którym się nie wchodzi w drogę, i którzy powinni robić to samo wobec innych robiących świetną robotę ... W podobnym tonie zachowywał się wczoraj Mączka, pół roku się go błagało , poprowadź młyn, na Koronie , na innych kolejnych meczach. Nie był łaskaw, chyba że trzeba było spijać śmietane po bramkach , jak i tak się każdy drze. Wtedy jest dyrygent jeden z drugim. Lepiej pochlać piwka, i robić z siebie gwiazdę od przypadku do przypadku. Niedługo stanie bocianie gniazdo, zobaczycie ilu będzie chętnych do zatępowania Świstaka. Bo uwagi czynić potrafi każdy, ale do roboty do się dupsko marszczy , bo się "koledzy" będą śmiali. Jak się komuś nie podobają piosenki to ich nie śpiewa, albo śpiewa swoje. A nie łazi po stadionie i merda jajkami z głupawym uśmieszkiem indolenta.
Szacunek dla tych co swoje potrafią robić dobrze.
ja napisałem wyżej co uważam i zaklinam skończmy już dyskusję, Dominik się po części zreflektował i mam nadzieję, że więcej takie teksty się nie powtórzą.Co do dopingu i ogólnie organizacji na meczach to proponuję abyśmy wszyscy, którym zależy na ciągłej poprawie jakości spektaklów z naszego Hrabstwa, "wzięli @!#$ w troki"( bo niektórzy dawno już wzięli) i pracowali dla wspólnego dobra. kiedy wszyscy bęziemy się starać takie dyskusje się skończą, bo są absurdalne.I nie mówię tu, że ja zawsze się starałem, uczę sie ciągle.Pokażmy swój pasiacki charaktery na Zagłebiu, a niektórzy już w Gliwicach.
Pozdrowienia dla Pasiaków
" W tramwaju już tłok, na dworze już mrok, kibice nas Pasy jadą, wtem nagle ktoś wstał, opowiem ci ja o Cracovii ukochanej!!!"
DOBRZE BYLO!szkoda tylko ze z meczu na mecz ilosc spiewakow spada,ale mlyn dobrze prowadzil.i co najwazniejsze w koncu nie zapomina sie o wszystkich zgodach!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)