[b]Witam![/b]
Mam zaszczyt i przyjemnośc poinformawać Was, ze po dlugich, i (uwierzcie) ciezkich przeprawach, [b]wreszcie rusza Pierwszy
Krakowski Portal o tematyce Hip-Hop.[/b]
Jest on podobnie jak odslona warszawska czy poznanska, integralna, lecz równocześnie suwerenną czescią portalu www.hip-hop.pl.-dostepny jest pod adresem www.hip-hop.pl/krakow
Na wciąz rozwijającym sie portalu odszukac bedziecie mogli szereg zagadnien dotyczacych krakowskiej sceny rap, jak rowniez dane Wam
bedzie skomentowac wszystko na znakomicie do tego przygotowanym forum dyskusyjnym.
W niedalekiej przyszlosci dodany zostanie dzial media, w ktorym udostepnione bedzie wiel utworow z Naszego podworka.
Osobami odpowiedzialnymi za strone sa ludzie zwiazani bezposrednia ze sceną krakowska, co zapewnie rzetelnosc zamnieszczanych informacji.
Równoczesnie goraco zapraszamy do wspolpracy wszystkich, ktorzy chcieliby miec jakis wklad w rozbudowe strony,
Szczegolnie poszukiwanymi sa osoby, ktore wzielyby pod swe skrzydła dzialy takie jak graffiti czy breakdance
Autorzy serwisu dziekuja wszystkim, ktorzy przyczynili sie do jego powstania.
W powstanie portalu zaangazowani byli graficy pracujacy dla hip-hop.pl oraz dla umc records
Serdecznie zapraszamy
haze & Nagan
-
-
NOWY PORTAL O KRAKOWSKIM HIP-HOPIE
hAZKI hip hop - wyświechtane a jeszcze bawi ;)
ja bym se na waszym miejcu zrobil vlepki reklamujace strone :P
no z tymi vlepkami to zajebisty pomusł !!!!;p
superos
Polecaaaaaaaaaaammm... :))
Pozdro Rock :)))))))))))))))
hopka ludzie cobyscie nie pozapominali ! :)
gerappa
30 dni później
I jak wrażenia?:) Jakieś opinie?
wkońcu
jakie opinie??........kurwa kocham was.........szukałem czegoś to znalazłem to tylko na jednej stronce.......[url]www.hip-hop.pl/kraków[/url]
nie żebym się podlizywał - błędne rozumowanie......za to przejawiam ogromnie dużą radość, ktorą mi sprawiliście, groteskowo się śmiejąc........
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)