Czy jest na forum jeszcze ktos wychowany w duzej psiarni (kazimierzowskie, krowodrza stara, pradnik bialy). Osobiscie jestem z Azorow i od poczatku na żydka tam wyrastałem ;)))))))))
-
-
Do tych wychowanych w psiarniach ;)
ja jestem ze Starej Krowodrzy
Wiadomość zmieniona (05-07-04 04:59)
Ja z rejonów Wrocławska, Mazowiecka
ja z Prądnika Białego (Zachód) - 100% Wisła (?)
Rincewind to ty kurde gdzies kolo mnie mieszkasz.... ja rejon Kijowska, Kazimierza Wielkiego
Wiadomość zmieniona (05-07-04 11:59)
Ja wychowywałem się na Ugorku. W podstawówce 99% Wisły. Rejon Akacjowa, Wieczysta i za moich czasów prawie nikogo sobie nie przypominam z Cracovii a od początku odkąd pamiętam dla mnie były Pasy. Jak ktoś był za Cracovią to od razu było wielkie zdziwienie i poruszenie.
I nie bez znaczenia w moim przypadku również jest tekst z flagi "dziękuję Ci Tato.." :D Ojciec miał czerwonego malucha za starych dobrych czasów i (dzisiaj by się powiedziało vlepkę :P ) naklejkę na szybie CRACOVIA, to były czasy, dzisiaj bym nie ryzykował takiej naklejki na szybie w samochodzie.
Kosa - mieszkałem ;-) i może będę spowrotem mieszkał...
Ja mieszkałem na ułanów przez 3 lata,sporo wisły ale paru zapaleńców udało mi sie zabrać na Cracovie (nie kibicowali raczej nikomu,a odkad poszli na mecz,to tylko Pasy)
Biało - Czerwony Prądnik
Prądnik Biały Wschód przez ładny kawał życia
prądnik biały hmmm tam dobrą ekipe nocną mają :D dobrze wpadają w nocy na osiedla jak juz nikogo nie ma i dobrze pisza po scianach
Ja Podgórze/ pl. Getta /Janaska
Za moich nastoletnich czasów na XXX lecia ( w rejonie ul Opolskiej) dominowała raczej wisła ( silny wpływ Azorów i Prądnika Białego) i na mecze Cracovii z reguły jeździłem .... sam
na xxx lecia ? teraz to nie do pomyślenia ....
Prądnik Biały i Czerwony to już z samej nazwy powinny być za CRACOVIĄ ;)
Kajman a na Salvatorze to mało napisów typu Cracovia.
Moze malo napisow na Salwatorze jest ale tam w 100% jest sama Cracovia....
co do tych 100 % to mam wątpliwości.Za moich czasów a mieszkałem tam od urodzenia nieustannie 18 lat to było piesków w szkole 31.
mariusz tez chodzilem do 31 ...jestem z rocznika 1980...za moich czasow pieskow nie bylo lub sie nie ujawniali....wiadomo ze zawsze sie ktos znajdzie...Piszac "100%" mialem na mysli ze nie ma u Nas zadnego podzialu...Tylko Pasy!!!!!!
No widzisz pare lat różnicy i jakie zmiany?na korzyść rzecz jasna.
Oj zostało na Salvatorze trochę napisów mojego autorstwa eh to były czasy.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)