Chodzi mi tu jak na stadionie naszym Pasiastym i tym z drugiej strony błon będą potraktowani kibice ?
Czy bedzie obowiązywał że drużyna przyjezdna ma określoną ilość miejsc ?
Jak policja - czy da pozwolenie ??? 20 lat temu nie bylo rzadnego problemu spotykalismy sie przed meczem w knajpce i pochodem szlismy na stadion a teraz ???? całe derby stracą urok jesli beda obowiazywac przepisy PZPN no i policyjne .
ale czy to pomoze ? jak by nas nie wpuscili na zwisłe to i tak bede pod stadionem !!! ciekawe .
-
-
Jak bedą wyglądać derby ??????
moze sie dogadamy jak lech z legla?
tak i skonczy sie tak jak mecz legii z lechem!!
ja bym osoboscie Was nie wpuscil. Bezpieczenstwo przede wszystkim.
misiaty przestań tutaj swoje mądrości wygłaszać bo szlag mnie trafia jak to czytam ! ''Kocham pilke. Nienawidze pseudokibicow'' jakies przykre wspomnienia ?
Na Wisełkę przyjdzie was 500 osób a u koszernych kolegach nie będzie nas bo pewnie jakiś remont sobie zrobicie czy coś w tym stylu
misiaty jak bezpieczenstwo przedw szystkim to siedz w domu a pilke ogladaj w tv.........proste jak konstrukcja cepa
Typ , misiaty zero w was kumatości - rozumiem to bo przeciez jestescie zwisly .aha wasze rozdrażnienie skad sie wzieło ?????? moze z tego ze beda derby ? i wasz komentarz mnie nie rusza pytanie jest skierowane na forum Cracovii jej kibiców .Wy nie maciwe swojego forum ??? że tutaj ujadacie
Typ przecież to wy bedziecie miec remont od Wrzesnia...
A tak naprawde o wszystkim zdecyduje policja! Co sie im uwidzi to zrobią.
na Reymonta najprawdopodobniej nie będzie kibiców gości bo na tamtym miejscu będzie budowana nowa trybuna i budynek...
mi się wydaję że zarówno u Was jak i unas mecze odbęda się bez kibiców gości
oba kluby nie są przygotowane według mnie do takich meczów
heh..moze na Śląskim zagramy ? ;-)
nie rozumiem co sie zmieniło
byłem na derbach i na Reymonta i na Ziemi Świętej
kiedyś sie dało....
Teraz,przynajmniej wg. policji-nie...
misiaty napisał(a):
> ja bym osoboscie Was nie wpuscil. Bezpieczenstwo przede
> wszystkim.
>
To po kiego derby???...
Sprawa jest prosta. Pierwszy mecz musie być u nas. Myśle że będzie można wpuścić ok 1000 osób. Drugi na Wiśle ze względu na to że może to być okres zimowy a oni mają podgrzewaną murawę. Jeśli byłby to pierwszy mecz (a to jest do załatwienia w PZPN) to na Wiśle właśnie otworzą nową trybune która mogła by być przeznaczona w całości dla nas. Jeśli będzie to pierwszy mecz to ok ale jeśli będzie to jakiś następny to tam napewno sprzedadzą karnety na te miejsca i Wisła choć by chciała to nie będzie mogła tam nas wpuścić w takiej ilości. Myśle że można by się z nimi dogadać ale trzeba by było to już powoli załatwiać żeby nie było za późno.
Teraz my im damy więcej miejsc a oni nam potem. Załatwmy choć jedną sprawe z nimi w cywilizowany sposób...
cos mi sie nie wydaje zeby wisla powiekszyla dla nas sektor - przeciez to im tylko zwieksza ryzyko tak naprawde.
zreszta jak maja startowac z budowa to odpowiedz na glowne pytanie jest znana.
Nie da rady w tym sezonie chyba :(
Przynajmniej u nas... co to za derby...
Ale nie ma ch.ja żeby wpuscili
Mam takie pytanie off topic...
Bo podobno tu moderatorzy za nic gnębią Wiślaków...
czy gdybym na forum Wisły napisał posta w stylu Typa
brzmiałby mniej więcej tak:
"Do nas przyjdzie was (z małej litery intencjonalnie) pewnie 500 osób a do azylu na Reymonta pewnie nas nie wpuścicie..."
Jaka byłaby reakcja moderatorów forum Wisły?
(zaznaczam że takiego postu bym nie napisał ale po prostu mnie to interesuje)
Prawda jest taka że na stadion wisły wejdzie od nas max. 500 osób i to beda osoby " wybrane" typu pracownicy Comarchu . ludzie z G100, czy też inne osoby zwiazane bliżej z klubem. Tak wiec na takie derby jak np. ostatnie na wiśle bedziemy musieli dłuuugo poczekać! dotego dochodzi jeszcze zabezpiecxzenie derbów milicje bedzie pewnie wiecej ni ż podczas ostatniego zjadu antyglobalistów w warszawie i na nasz stadion tez za duzo wislaków nie wpószcza malo tego myśłe ze milcja tak zrobi że derby ogladnie u nas max. 5 tyś ludzi
Na ten moment Nasz stadion na derby nie jest gotowy:
- mala liczba dla gosci, w ogole mala pojemnosc stadionu
- maja zaczac budowac nowa trybune, wiec nie wiem w ogole jak bedzie wygladalo wpuszcanie do Nas gosci
Mam nadzieje, ze jakos to bedzie i Was jak i Nas wpuszcza na te mecze - ale to tylko pobozne zyczenie.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)