Mecz barażowy
Na torze kolarskim, na prawo od tunelu, przy jednej z kamer kilku gości wymieniało poglądy przy użyciu pięści. Nie wiem, może poszło o rozwieszanie flag i transparentów. Jednak lanie sie po pyskach miedzy swoimi jest po prostu głupie.
W tym samym czasie "ochroniarze" stali kilkanaście metrów dalej i przyglądali się wydarzeniom. Nawet ponaglenia kibiców nie pomagały. Coś tam gwarzyli do krótkofalówek i tyle. Ta pani na czarno lepiej by się spisała używając mikrofalówki. Stoją, "chronią VIP-ów", biorą kasę, dobrze jest...
Choć pewnie praca ciężka, bo na czarno w pełnym słońcu, to i spocić się można...
Jak przypomnmę sobie ich "pracę" na meczu (zadymie) z Ruchem to robi mi się niedobrze.
1. Szanujmy się i nie bijmy na "świętej ziemi".
2. Po co tracić pieniądze na pseudoochronę.
3. ZAWSZE CRACOVIA !!!
-
-
OCHRONA?!
Interweniowałem ja, nie chwalac sie (bo nie ma czym).
To rzeczywiscie skandal, ze ochrona tak sobie pogrywa.
żenua
Autor: hamer (---.chello.pl)
Data: 18-06-04 09:42
srają do własnego gniazda........jaki klub tacy kibice.......u nas wystarczy poprosic:-)........stałem na młynie,darłem sie wniebogłosy,a za mną stało paru 10-cio latków-mówie im chlopaki spiewać i pozniej darli ryje az milo było słyszec:-)
buhaha, sracie do własnego gniazda :-))
Typie...tu nie chodzilo o to,ze ktos nie spiewa tylko pewnie o to,ze ktos chcial powiesic flage i ktos na to nie przystal.Ja sie tylko domyslam,Wojtek,powiedz o co poszlo.
szybki lopez, podobno u was wystarczy poprosić, tylko cytowałem Hamera
Typie,poprosic o spiew:-))))
gorące głowy, ot co..
Nie ma o czym gadac, to raczej taka spinka byla, (dla piknikow to moglo rzeczywiscie wygladac niewiadomo jak).
poszło o miejsce na płocie o flage "hoolturalni" a flage "Oświecenia"
Może i spinka, ale...
1. Moralizowałem na początku, bo zależy każdym mi na każdym kibicu PASÓW (i ich zdrowiu).
2. Blisko była kamera "Kanału Plusk", znowu mogą nas źle pokazywać...:(
3. Jak w temacie - bardziej mnie wk...ła "ochrona", niż to, że dwoch gości dało sobie po razie :)
ZAWSZE CRACOVIA !!!
g%sciu sobie upatrzyl miejsce dla hoolturalnych na fladze oswiecenia a ze nie byl w stanie przyjmowac i przetwarzac informacji sie skonczylo jak sie skonczylo
Jak na spinke to niezla.
Koles mial bodajze rozciety luk brwiowy...
Wszystko dziala sie centralnie na moich oczach,a metr dalej stal kamerzysta.
Dobrze ze przynajmniej kamery jeszcze nie mial wlaczonej...
żenada żebu PASIACY napi...alali się między sobą ....
a jak to ma miejsce na Ziemi Świętej to już kompletna paranoja ....
ja pierdziele ale robicie dramat! "dobrze ze kamery byly wylaczone" :o no bo by nam chyba stadion zamkneli!
ludzie bez przesady. a Wy jeszcze z ta ochroną... ciekawe co by sie dzialo jakby tam polecialo 10 typa z pałkami - może wlasnie wtedy byscie mieli o czym pisać...
a co do ochrony to bardziej dali tylka pozwalajac zeby sobie gowniarze w grugiej polowie na torze normalnie siedzieli od strony Focha.
pieprzyć ochrone .... co nas interesuje jakas ochrona ?
Tyle nas interesuje,zeby do tego typu zajsc nie dochodzilo...
a co ma qrwa ochrona do sprzeczek miedzy kibicami ?? jak jakis kolo niewie gdzie ma flage powiesisc to niech sie niewypuszcza:))
ale jakich zajsc ? przeciez to normalne ze ktoś komuś da w pysk ... oni maja interweniować wtedy jak będziemy się bili z przyjezdnymi ... wiesh co by było gdyby interweniowali ? ''zostaw kibica ty kur.. zostaw kibica'' i poszhli by na buty ... a wtedy C+ tylko kamerke włączy i mamy pozamiatane
a tam zajscie!! Załatwili to między sobą, szybko nie powiem że bez bolu ale przynajmniej sa kwita bo kazdy dostał po razie!!
Nie ma co robić afery!! Stało sie trudno - trzeba żyć dalej!!
Santo ty chuliganie piętnastoletni, już widzę jak porządel zaprowadzasz na stadionie hehe
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)