Ale zaj..iście to wygląda na emczu każdy kibic Golenderski w pomarańczowej koszulce...........!!!!!!!aż godne temu jest założenie nowego tematu:)
pozdro'
Wiadomość zmieniona (15-06-04 21:17)
-
-
Holandia............
Szkoda ze nie w zielonej... w koncu Holandia :)
0:1 :-(
Zielone to oni mają mają......
ale kiermany:))))
1 : 1 :)
Brawo HOLANDIA !
przereklamowana ta Holandia i to mocno. Brawo Niemcy!
a ja nie cierpię szwabów... całe szczęście że się ten Nisterloy znalazł we właściwym miejscu
HOLANDIA !!!!!! HOLANDIA !!!!!!!
pamietam jak gralismy z holandia w 1977 w danii, ja szlem sobie w klapkach ( bo to widac ze zawodnik kulturalny i buty ubiera tylko na murawie) z naszej szatni no i podbiegl do mnie jeden holender
i cos zaczol belkotac w swoim jezyku bo nie znal angielskiego , a ja do nie go wprost:
"what's up punk ?" ( o co ci chodzi ogolony na lyso ?)
i chyba zrozumial bo zaczol biec w moim kierunku
ale ja rzucilem moje buty (marki "puma") na posadzke i podnioslem piesci do gory i mowie po angielsku:
"go ahead make my day punk" ( atakuj niech sie spelni moje zadanie ogolony na lyso)
i juz bylem przygotowany sparrowac go prosta i pozniej poprawic druga reka ale go zatrzymal ich trener
i sie przestraszyli bo zobaczyli ze polska sie nie boi ijeszcze krzykolem na nich
" you piece of dutch **** we'll kick your ass very hard " ( wy gowniani holendrzy kopniemy was w dupe bardzo mocno)
-mecz wygralismy 1:0 a ja strzelilem zwycieska bramke bo wypracowalem sytuacje i wygralem pojedynek 1:1 z tym lysym ktory mnie prowokowal i podalem na lewe skrzydlo
gdzie nasz lewo skrzydlowy podciagnaol do bramki i uderzyl ale trafil w slupek
ale ja zawsze bieglem za ciosem bo tak mnie uczyl trener noworyta heniek w stali mielec i bramkarz i dwoch obroncow rzucili sie na mnie robiac wslizg
ale zobaczylem luke pod lewa reka bramkarza i wrzucilem tam ladne podanie po ziemi i byl gol !
w drugiej polowie wycofalismy sie do obrony wykopujac pilke jak najdalej od bramki
no i jak widzicie ci holendrzy nie sa wcale tacy swietni tylko trzeba sie do nich postawic i madrze grac
czego pzpn nie uczy i nawet przegrali ostatnio z kelnerami z usa !
hmmmm..... ;-)
Holendrzy w meczu z Niemcami mnie troche zawiedli,tzn troche za pozno sie przebudzili.
Pomimo wszystko zaskoczony bylem postawa naszych sasiadow bo w sparingach przed Euro jak i w samych eliminacjach jakos szczegolnie nie blysneli.
I jeszcze jedno,po raz pierwszy od dawna Niemcy nie graja jak Niemcy...
kurde 1-1 :-(
66' Charisteas
Brawo Grecy
Nie cieszcie sie jednak zbyt dlugo
Bulgaria na "miszcza"
:)
polska powinna zrobic sobie nowe koszulki z lepiej wygladajacymi orlami
no bo zeczywiscie holandia ma ladne koszulki i jakis symbol (czarny) na pomaranczowym tle
ten "orzel" wyglad ajk wrona i wcale sie nie prezentuje tak jak niemeicki orzel
a przecierz to tylko kwestia dobrego "design"
postaram sie sam takiego orla design na mojej stronie
chcielismy sie wymienic koszulkami po meczu
w danii ale nie chcieli
bo ogralismy ich pieknie
poprzez mojego geniusza taktycznego
a mieli mnie na obserwacji bo wczesnioej strzelilem gola
przeciwko danii
wiec napewno ten punk byl naszczuty na mnie
aby mnie przestraszyc
i taka jest ich taktyka:
1. propaganda
2. zastrzszenie
3. jakis "trick" na koncu ktory nie ma nic do czynienia z pilka
i poslke tez tak chca wymazac przez taki "tricK' dajac rolnikom "pieniadze" aby ich uzalenic a pozniej zniszczyc
bo widza ze rolnik trzyma panstwo razem a nie kosciol ktory jest rzymski i nie daje opozycji do germanskiej propagandy
Chciałem oficjalnie zgłosić całokształt wypowiedzi obywatela Matrixball na tutejszym forum do konkursu na Wypowiedż Czerwca '04 na Forum Cracovii.
jak mozna wytlumaczyc to iz sejm odrzuca propozycje na premiera dla belki
a
prezydent go tam caly czas mianuje spowrotem ?
przecierz Prezydent to powinien byc
tylko "reprezentacyjny"
dlaczego?
bo on neguje wole ludu poprzez swoje "weto"
i jest nie potrzebny bo kraj powinien rzadzic "premier"
proste.
w kanadzie mamy krolowa elrzbiete i ona sie nie wtoca i nie wetuje nic
i krajem rzadzi "premier"
ale to tylko moje uwagi i "opinion"
Drogi Matrixballu, czy aby nie za długo przebywasz poza Matrixem? :-)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)