Sytuacja w Centrum Nowej Huty z tego co mowili mi dobre ziomki mieszkajacy w tamtych rejonach a dokladnie na Cntrum B nie jest za wesola. Wyglada to tak ze pewna grupa osob a mianowicie oni zla[pali bakcyla Craxy :-) i juz od ponad roku wiernie kibicują , czsto ich spotykam na meczach. Wszystko zaczelo sie pare miechow temu jak grupa blakitno-bialo-niebieskich gumiakow wpadla im na osiedle pod pretekstem wybicia i Cracovi z glowy. ale chlopaki nie zamierzaja tego robic pod zadym pozorem. Ostatnio oznaczyli sowje osiedle pozytywnimi napisyami nawet duzych rozmiaro aby dniami cieszyc oko patrzac jak na czystej ściani jest napisane TYLKO PASY ! No ale akcja z farbami jak wiadomo nie spodobala sie fanatykom HKSu no i chlopaki maja problem. Sa jedynym osiedlem w tamtym teranie ( Centrum ) ktore jest i to jeszcze nie w stu procentach za PASAMI a dookola nich same gumiory (osaczeni z kazdej strony) nieprzyjemnie! Ja mysle ze trzeba chlopakom troszke pomoc. Jest ich nie wielu ale przy pomocy innych osiedli w hucie mozna by w centum wyjasnic sytuacje i nalozyc "immunitet" na Centrum :-) Ja mysle ze im sie to nalezy za to ze potrafili sie wybic z terenow HKSu i teraz znajduja sie w paszy lwa i zadnego sojuszu z innymi osiedlami. Trzeba to wkoncu jakos rozwiazac.
-
-
Wojna w Centrum
Po prostu zadzwońcie do znajomych i odpowiednie osoby przyjadą raz czy dwa i będzie po problemie.
Panowie nie mamy ważniejszych rzeczy na głowie tylko zajmowanie sie Hutnikiem? Pierwsze słysze żeby Hutnik robił jakieś jazdy komuś z Cracovii.
Trzeba było nie łapać bakcyla Craxy. Zanim coś się robi , trzeba pomyśleć.
W starej Hucie jest tak rzeczywiście że tu jest Hutniki Cracovia Wisły raczej nie ma a jak są to niewielka grupka lub poczajeni moze jedyne osiedle willowe:)) hehe a tak to ostatnio bardzo dużo Cracovii no i Hutnik gdzieś musi być przecież nie wyobrażam sobie Hutnika raczej w Centrum Krakowa
znajomy KSC podaj mi gg Twoje albo ktoregos z tych chlopaczkow:)
ziomuś znajomy ksc fajną sobie historyjke wymysliłes, bo cos mi sie zdaje ze to ciebie na osiedlu gnębią bo ty jestes z cB. Widze po sieci ze jestes z zoonetu a on jest na cB. :P
Wiadomość zmieniona (13-06-04 17:23)
a w dodatku to jego pierwszy post:)))))))
znam o wiele gorsze przypadki niż tych chłopaków z cb....
pierwszy post czy nie chłopak rosi o pomoc a Wy sie zabawiacie w śledztwo niemozecie pomuc to po co komentujecie? macie spokuj mieszkacie w Pasiastych dzielnicach to sie cieszcie a nie szydzcie z innych.
cracoviajaro popieram Cie:))i dalej nie dostalem tego numeru gg od goscia:/
sam zaniedbuje sprawe bo od swojego 1 postu już tu nic nie napisał....
A podobno Hutnika nie ma...
a co to jest wogole ten hutnik ?! ja nie wiem .... nie mieszkam w hucie wiec nie znam czegos takiego jak hutnik ...
Spytaj tego żebrzącego o pomoc kolesia.
"PAMIĘTAJ WIŚLACKI PSIE O SWOIM MILICYJNYM RODOWODZIE"
to jest bardzo smieszne no i nawet sie troche posmialem no bo rzeczywiscie Cracovia to reprezentuje ta prawdziwa Polske i powinna grac w Lidze Mistrzow
Wiec grajcie chlopaki Matrixball i zapuscie sobie dlugie wlosy abyscie sie stali artystami na boisku !
taaaaa....
[i]SaNtO napisał:[/i]
[b]"a co to jest wogole ten hutnik ?! ja nie wiem .... nie mieszkam w hucie wiec nie znam czegos takiego jak hutnik ..."[/b]
Przypomnij sobie 1 czerwiec 2003 roku. To powinno Ci się choć trochę w głowie rozjaśnić dziecko. A na przyszłość radziłbym troszeczkę więcej szacunku i pokory.
POZDRAWIAM[img]http://www.divx.howto.pl/emotki/1414.gif[/img]
tacy "artysci" na bosiku to moga wzisoc karzda druzyne i ja ograc swietna gra podan na okolo po ziemi a ludzie beda klaskac i krzyczec "ole! " "ole ! i "ole!"
tak jak w chszpanie kiedy walcza byki
dlatego dlugie wlosy pomagaja bo to od razu widac ze to jest myslaca druzyna ktora nie glowkuje ale mysli
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)