Jestem za całkowitym odwulgaryzowaniem dopingu na Cracovii. Mienimy sie klubem miejskim, na każdym kroku identyfikujemy sie z Krakowem, a zapominamy, że Kraków to polska stolica klultury.
Nie chcę słyszeć na stadionie więcej ch...ów, k...ew, wypier... itp.
Chcę słyszeć tylko CRACOVIA, CRACOVIA i jeszcze raz CRACOVIA.
-
-
Kampania przeciwko wulgaryzacji dopingu
Wierzysz w to co napisałeś?? ;) Bo Ja nie!!
Nie wiem czy wierzę, ale jestem przeciwko wszelkim wyzwiskom, obelgom, przekleństwom i chamstwu.
Nie prymitywizujmy CRACOVII, wywyższajmy ją.
Dzisiaj widzieć nas będzie cała Polska.
Nie chcę się wstydzić za CRACOVIĘ, chcę z niej być dumny.
ja wto nie wierze!! ale chce zeby nie krzyczec za wulgarbie bo duzo osob bierze ze soba dzis rodzinke!!
jak nie chcesz się dziś wstydzić za CRACOVIĘ przed kamerami to lepiej nie przychodź na mecz....
nie wierzysz chyba że jak będą kontrowersyjne decyzje sędziego to nie polecą w jego stronę (i całej jego rodziny) ch#je i qrwy ??!!!
na przekręciankę też coś poleci bo za całokształt w tym sezonie zasłużyła sobie
i nie ma co dramatyzować bo tak jest na wszystkich stadionach świata (wystarczy obejrzeć ligę mistrzów) i nikogo to nie dziwi !!!
taka jest specyfika tego sportu że wzbudza [b]ogromne emocje[/b] i bardzo dobrze bo przecież o to w tym wszystkim chodzi....
a że emocje dziś będą wielkie to w to chyba nikt nie wątpi !!!!
Dorwas:
[i]Dzisiaj widzieć nas będzie cała Polska.[/i]
Nie tylko, transmisja teoretycznie dotrze wszędzie tam gdzie dociera sygnał satelitarny Polsatu Cyfrowego. Np. retransmisja w Polsacie2 International sprawia, że mecz Pasów można także zobaczyć w Ameryce.
no i by wasz hymn przestali śpiewać, czyli Wisła to stara ......
Dorwas temat ten został już wiele razy wcześniej powtórzony. I DOBRZE!!!
Trzeba walczyc z bluzgami.
I TU SŁOWO W STRONE ŚWISTAKA : PRZYSTOPUJ np Z " KTO JEST k****?"
wszyscy wiemy kto jest k..... wiec dlaczego to glosimy???
Po cholere takie tamaty??- na piarnie mozna na meczu zaspiewac- dziwne by bylo, gdybysmy nie spiewali.
Proponuje w waszej kampanii "anty-" pojsc dalej. A wiec:
1.Zakaz glosnego krzyczenia na stadionie.
2.Zakaz gwizdania.
3.Zakaz stania- kazdy musi siedziec- tak jak w Anglii.
4.Zakaz jedzeniea kielbasek- nie kazdy to lubi.
5.Zakaz skandowania innych okrzykow niz z oficjalnej listy.
I takie zakazy mozna mnozyc i mnozyc....
Panowie- szanujmy sie. Ja prosze.
Brawo Ferencvaros-całkowicie popieram ;)
Wprowadziłbym jeszcze zakaz wywieszania flag,bo niektórym(na dole) mogą zasłaniać ;)
Dajcie Spokój!!! Respect
Od dzisiaj tylko sędzia kalosz i wisła dziady. Dorwas to nie reprezentacja tylko Cracovia.
a czemu to przeniesiono do HP? nie rozumiem....
dlatego, ze ten temat nie raz był wałkowany, a z góry wiadomo, że nic z niego nie wyniknie...
Piłka nożna - to takie dziwne zjawisko psychologiczno-socjologiczne. Tu obok siebie zasiądzie noblista i półanalfabeta, kobieta i mężczyzna, stateczny urzędnik i bezrobotny, student i robotnik... i jak będzie sytuacja specyficzna, to każden z nich, bez względu na status społeczny, majątek, poglądy polityczne krzyknie w tym samym momencie jakoweś wulgarne słowo... czasem to słowo ma swego konkretnego adresata (sędzia, przeciwnik... z rzadka ulubieniec) a czasem jest rzucone "na wiatr".
Le Bon pisząc swe dzieło "Psychologia tłumu" opisał różne zjawiska. Nie wziął jednak pod uwagę, że wiek później pojawi się dzidzina życia zwana piłką nożną, która w wielkich fragmentach potwierdzi prawdziwość jego spostrzeżen lecz wiele - zostawi w tyle.
A w dodatku pojawiło się niemal 100 lat temu zjawisko niezwykłe
CRACOVIA - DZIEWIĄTY CUD ŚWIATA!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)