cze wszystkim,
zakładam temat o dziewczynach.. piszcie wszystko co chcecie napisać na temat dziewczyn.. sądzę, że temat jest ciekawy więc proszę o wpisy na temat bez rozmywania tematu.. o dziewczynach można naprawdę sporo napisać.. zapraszam do dyskusji..
-
-
Dziewczyny...
Ala ma kota
Co to za strategia Roman?? I w czyim kieruknu skierowana?? Czuje tu jakis podstep. Nasze losy sie waza, sytuacja podbramkowa, a Ty wyjezdzasz tu (przepraszam Was dziewczyny ale samo sie cisnie na klawiature) z dupami. Demek mial racje co mowil na ostatnim meczu :P
PS jak tam wywiady w pewnym srodowisku (polswiatku ;) krakowskim?? ??
to prowokacja :P
dziewczyn się nie bije
... i tyle w tym temacie...
:-))
Wiadomość zmieniona (07-06-04 12:31)
RoMan po prostu podkochuje się w kasjerce z Gorzyc i dlatego takie tematy zakłada ;-)))
Ro Man - no pochwal sie :))))
mam zdjęcia kasjerki z Gorzyc.. komu przesłać, żeby je tutaj umieścić? moim zdaniem jest rewelacyjna.. oniemiałem jak ją zobaczyłem..
bart1906.. temat jest poważny bo to temat o dziewczynach a takie tematy zawsze są poważne i nieważne czy Cracovia zagra czy nie zagra w ekstraklasie o dziewczynach zawsze mozna nawijać bo takie tematy są samonakręcające się i warto o dzieczynach sobie popisać i dziewczyny same też mogą popisać w tym temacie a wtedy będzie ciekawiej no nie sądzisz..? ;-)
co do penetracji pewnych środowisk ;-) to tekst poleci w sierpniowym numerze City Magazine..
no piszcie o dziewczynach..
ha, tak, jasne, lepiej od razu zapytaj o to, o co chcesz zapytac, a mianowicie, jak ja poderwac...
bawimy sie w podchody...domena wlasnie facetow :>
tak Monika, rozkminiłaś mnie, rozłożyłaś na łopatki a teraz zabierasz się do całowania.. ;-)
Bez kitu kolejny temat z kosmosu...
[img]http://wjschulz.de/Cover/polskie/Dziewczyny%20do%20wziecia.JPG[/img]
e e e e e, Panie Ro Man,
do odgryzania.. :>:>
a temat z kosmosu... coz, prawda :D :>
jak Wy mozecie tworzyc takie bzdurne tematy o dupie maryny?
to nie do pojecia, ja bym tak nie umiala ;)))
komu komu zdjęcia pani kasjerki z Gorzyc?
Chu... że z niektórymi trzeba tyle chodzić.:-)
Tyle w temacie
wlasciwie to chce zobaczyc to jej zdjecie
a moze mi nawet stanie
:|||||
;))))
Wiadomość zmieniona (07-06-04 13:14)
dziewcyny sa fajne.... :P
Zwariowałeś już do reszty Ro Man!
UWAGA na tego gościa to jest "pies" na baby:D
p.s. Dem pamiętasz co ma Ro Man obiecane:)
RoMan podeslij mi tylko szybko - moze zdaze przed wyjsciem to wkleic.
RoMan - przecież wiesz, że masz najlepszy patent na rwanie....
UWAGA DZIECZYNY: nie dajcie się namówic na oglądanie u RoMana w domu jego kolekcji vlepek!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)