chciałam tylko wyjaśnić, wiec proszę o cierpliwość adm. mimio że wątek zamknęliście. wracałam z meczu, z kolegą z Berlina. to ON miał mój szal na początku. jak się przy... czepili "koledzy z Reymonta", to akurat umierając z głodu staliśmy pod hotdogarnią i czkaliśmy na żarcie. wtedy wzięlam swój szalik i założyłam na szyje, bo i tak już wiedzieli, że go mam. kiedy odeszliśmy i skręciliśmy na parking kolo instytutu medycyny nuklearnej, to - gdzies tak w połowie parkingu - jeden z "kolegów"podbiegł do nas i zażądał groźnym głosem :) żeby mu go oddać. powiedziałam mu grzecznie, że to moja własność no i zaczęła się debilna dyskusja. dostałam raz, tak symbolicznie, jak i niespodziewanie. ale NIE SKROIŁ MI SZALIKA, MAM GO NADAL!!! nie twierdze i nie twierdziłam od początku, ze koleś był skrajnym zwyrodnialcem, bo jak mu powiedziałam, że musi mnie naprawdę bardzo zbić żeby dostac szal, to sobie odpuścił. chodziło mi o to jak zakładałam temat, że podbijanie do panny to frajerstwo bez względu na to, jak się skończy - bo pobić ją - niehonorowo, a nie zabrać jej szala to frajerska rezygnacja z łatwej zdobyczy. więc - TO DO WSZYSTKICH - zostawcie baby w spokoju.
aha, jakby ktoś próbował wjechać na kolege z Berlina - nic nie mógł zrobić, kazalam mu trzymać hotdogi:)
-
-
sorki, jeszcze raz o "frajerstwie", SPROSTOWANIE
To moim zdaniem nie zachował się aż tak źle, powinnaś się cieszyć że jednak miał jakieś zasady i ci nic więcej nie zrobił, a następnym razem myśl troche więcej.
Smakowały Ci chociaż te hot dogi?
Jadłem lepsze ale w tej budce sa naprawdę duże..nie sądzisz?
A tak wogóle to jeszcze dobre są kebaby w takiej "jadłodajni" przy stacji benzynowej na Opolskiej, naprzeciw parku między osiedlami Trzydziestolecia i Azory.
Piszcie swoje ulubione "jadłodajnie"...
chłopskie jadło?
Najlepsze hot dogi to są chyba na os.Szkolnym no a zapiekanki to zdecydowanie na placu bieńczyckim w nh
Zapiekanki to na Siennej albo na placu Inwalidów rewelacja!!!
hot dogi to zdecydowanie na os.Jagielloniskim najlepsze,duze,tanie z leszczynska itd.
Zapiekanek ze Skwiainy ze stacji pkp nic nie przebije :) Tzn obok stacji pkp.. łatwo trafic.. zawsze sa tam kolejki :)
I napiszę jeszcze jedną rzecz - mój ulubiony fast food to kanapki grillowane na dworcu w Katowicach - rewelka polecam jak będziemy jeździć na hokej przez Katowice
no i niezły był ten fast food w Gdynii na dworcu... te ogromne zapiekanki...
W Skawinie są faktycznie najlepsze zapiekanki!mniam
dawniej specialnie się jeździło na skawińskie zapiekanki
teraz tylko okazyjnie:)
north - racja z tymi hot-dogami na Reymonta: wściekle duże i naprawdę niezłe
poza tym lubię żarcie z Okrąglaka i okolic na placu Nowym vel Żydowskim: po którymś piwku jak znalazł :), + kanapki z Zapiecka na Floriańskiej. a kebaby już mnie nie kręcą :PPPP
zapiekanki - przynajmniej jeszcze 2 lata wstecz - na Siennej - superowe - buleczka podgrzana na chrupiąco, dużo pieczarek i świeżego boczku+sproszkowana papryka...
Knur
Ja kebabów wręcz nienawidziłem...jakoś brak zaufania do tych sklepików + do tego niemal zawsze ból brzucha.
Jedyne okazje to powrót nocą na rauszu z rynku i wtedy wszystko mi wchodzi.
Ale ostatnio przypadkiem znalazłem się tam gdzie pisałem i akurat spróbowałem tego:chrupiąca gorąca bułka, pyszne mięso a nie jakieś tłuste ochłapy...ehh robię się głodny.
Turystycznie to polecam knysze we Wrocławiu=bułki z wszystkim.
Ogromen zapiekanki na dworcu w Gdyni tez mi coż mówią, chyba miałem okazję je szamać kiedyś.
W Krakowie kiedyś niezłe zapiekanki były w przejściu z dworca na planty...jak tam jest teraz nie wiem.
Świetne zapiekanki były na dworcu w Olsztynie, bardzo duże smaczne i tanie, nie wie jak jest teraz.
Obecnie co mogę potwierdzić to na dworcu w Rabce można dobrze zjeść.
Polecam zapiekanki i gofry są naprawde smaczne, nie żałują bitej śmietamy.
zapiekanka-borek i pod korona
hod dog z leszczynska-szewska 24h
kanapki z zapiecka-florianska
white kebab-dracula
polecam
ale żeście mi smaka narobili, ślina mi wisi do kolan :D
hot dogi na Shellu... wypas... a zapiekanki w Skawinie rzeczywiście git...
Zajebiste zapiekani byly/sa? pod Korona.
A ja proponuje moderatorom jak skoncza strajk zeby zmienili tresc tego tematu :)))
north napisał(a):
> Smakowały Ci chociaż te hot dogi?
> Jadłem lepsze ale w tej budce sa naprawdę duże..nie sądzisz?
>
> A tak wogóle to jeszcze dobre są kebaby w takiej "jadłodajni"
> przy stacji benzynowej na Opolskiej, naprzeciw parku między
> osiedlami Trzydziestolecia i Azory.
>
> Piszcie swoje ulubione "jadłodajnie"...
>
> chłopskie jadło?
Przy której stacji, na Arge??? To muszę spróbować, to jest niedaleko mojego miejsca zamieszkania :) A wogóle to czemu kebaby podrożały wszędzie o 2 złote??? Tylko w Draculi są nadal po 5!!!
Hehe, ale się temat rozmył zaraz na początku :D
jadł ktoś zapiekankę "Fullwypas" albo kazekburger w okrąglaku na Kaziku ?? to jest dopiero żarełko!!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)