W związku z kompletną ignorancją nas kibiców Cracovii oświadczam, że
nigdy:
Nie płaciłem, nie płace i nie będę płacił abonamentu RTV !!
Radio Kraków non grata na Kałuży!
-
-
ABONAMENT
ignoracją
Craco:
po pierwsze: poczytaj netykiete
po drugie: zapisz się na kurs języka polskiego
po trzecie: odpieprz się
To razem nie płacimy.
Ja nie płacę bo nie mogę patrzeć na te telewizyjne mordy ludzi z układu. Plus wkółko Pazura, Linda, itd.
ok... i nie przypieprzam się.
Craco:
jeszcze tego nam brakuje by się dopieprzać do błedów (którego nie było)
wystarczy, że i tak jest tu dużo wrogiego elemetu :-)
Pozdro
Wojtekl:
I Młynarska! Wszędzie Młynarska! Boję się otworzyć lodówkę...
ja płaciłem i juz nie płace mam kablówke a WIADRU KRAKÓW MÓWI NIE!!!!!!!!!!!
W imieniu Pani Miniki Wawer pozostaje mi podziękować za kolejne argumenty utwierdzającą ją w przekonaniu o błędnej decyzji kierownictwa Radia Kraków o poszerzeniu relacji z meczów Cracovii w związku z awansem do II ligi.
ignorowaniem
a co do Radia Kraków - przepraszam bardzo ale to co zrobiliście było skandalem - ludzie czekają na relację z meczu a Wy opowiadacie o Stadionie Miejskim. A jak już jest wejście z Białegostoku to Marek Solecki opowiada o tym jak wspaniale prezentują się flagi drugiego krakowskiego klubu na stadionie w Białymstoku... toz to jawna prowokacja!!!! Nie płace abonamentu bo Telewizora nie mam a radio słucham sporadycznie i są to stacje komercyjne które przynajmniej nie kasuja podwójnie kasy - pieniędzy społecznych i jeszcze pieniedzy za reklamy...
Czyżbym was uświadomił na czyim garnuszku jesteście?
Pieprzcie się z waszymi relacjami i ubeckimi sympatiami.
w sportowych wiadomościach Pasy zawsze były na końcu (jeśli były). Po 3 drużynie koszykarek gts i piątej siatkarek. Po wynikach zawodów hippicznych w Swoszowicach.
SLD - KGB !
wyjatkowo zajme glos na forum, bo wiekszej zenady jak to co uprawia radio krakow to jeszcze chyba nie widzialem...
panie antoni... bo sie rozplacze...
Cracovia bez was sobie poradzi... z wasza sluchalnoscia, pozal sie boze... a zwazcie, ze zyjecie m.in. z naszych pieniedzy.
radia krakow nie slucham od zlikwidowania audycji ANTYSTACJA - ostatniej na dobrym poziomie, nie liczac niektorych wydan "Nocnego Szlaku"...
i nie zaluje... jak pracuja tam tacy goscie jak antoni czy wawer, to coz sie dziwic.
pozdrawiam wszystkich nie radiowcow (Leon, nie daj sie milicjantom)
heh jak poznać że Cracovia wygrała mecz?
Radio Kraków bardzo zwleka z podaniem jej wyniku:-)))
Dopiero jak podadzą wynik meczu Remizy Miluszowo Dolne - LZS Dupowszczanka rozgrywający się o wysoką stawkę jaka jest 6 miejsce w C-Klasie i ta wieśc interesuje 4 kibiców którzy w dodatku w Duposzowie nie łapią tej stacji, to wtedy pan redaktor ze wstrętem powie załamanym głosem - a no i Cracovia dziś niestety wygrała... wynik podamy po reklamie...
Dobrze Krzysiu...
Czy Don Lencio może wreszcie użyć jakichś argumentów wobec (jego zdaniem) pomówień, czy też mam rozumieć, że kolejnym dogmatem przyjętym na najbliższym soborze powszechnym będzie dogmat o nieomylności zarządu i redakcji Wiadra Kraków?
Oczywiście:
1. To nieprawda że redakcja sportowa jest zdominowana przez Wisłe - jest mniej więcej pól na pół
2. To nieprawda że Cracovia była zawsze na końcu wyników po kręglach i ringo - Moim pierwszym meczem był mecz Cracovia - Legia (1:0 yeeeeeeeeeeeeest) ale tak naprawdę zacąłem chodzić ok '89. Przypominam kibicom i tym którzy się nimi mienią (a zaczeli chodzić w związku z szumem jaki nowy Zarząd robi w prasie) że wtedy na mecze przychodziło nawet po 100-200 osób. I Radio Kraków było jedynym miejscem gdzie można było posłuchać o Cracovii. Może ktoś pamięta jak Grzesiek Bernasik robił reportażyk z meczu, nagrywał śpiewy kibiców. I wtedy wszyscy czekali do 21:05, na Krakowskie Aktualności Sportowe nagrali to i puszczali na całe osiedle przez okna. Więc nie p@##$%@ że było inaczej
3. Zwisła jest zarządzana profesjonalnie dłużej niż Cracovia - wypracowała więc pewne standardy - daje ale i wymaga. Wiem że waszym zdaniem nie powinno być jej wogole na antenie - ale to nie wchodzi w grę. My nadajemy także dla małopolskich wsi - a stamtąd wywodzą sie przecież ich kibice :) W cracovi wszystko było na gębe - a co zmieniał się działacz to nie respektował postanowień poprzedniego. Np nasza tablica była przez lata na stadionie i średnio co pól roku zjawiałsię nowy "szef" od marketingu, mówił że oczywiście nie będą nas wyrzucać ale że chcą jakieś komunikaty potem znikał i tak to trwało latami
4. Skończcie z spiskowymi teoriami dziejów bo czasem jak się czyta niektóre posty to ma się wrażenie że to lista dyskusyjna Samoobrony. Na forum wisły jest to samo - a to miasto rzuca kłody pod nogi bo jest opanowane przez Cracovie, a to żydowski spisek, Problem w tym że niestety 80% społeczeństwa nie obchodzi ani Wisła ani Cracovia i myślą - Wisła w I lidze - ważniejsza, Cracovia w II - mniej ważna, a najważniejsza wizyta Kwaśniewskiego. I nie jest to spisek ubecko-masoński
5. Nie płacicie abonamentu - część nie płaci bo płacą rodzice którzy ich utrzymują, a reszta bo nie ma za to żadnych konsekwencji. Szkoda wam tej kasy i ja to rozumiem, ale nie rozwijajcie zaraz sztandarów że walczycie z czymś albo o coś - nie płacicie bo za tę kasę wolicie się opić
6. Transmisja z Białegostoku była spieprzona - koniec dyskusji w tym temacie
7. Jakby ktoś nie mógł byc na stadionie w niedzielę - zapraszam na relacje :))). Częstotliwości juz znacie
przeczytałem z uwagą powyższy post
rozumiem stanowisko pana Leoncio
ale...
My nadajemy także dla małopolskich wsi - a stamtąd wywodzą sie przecież ich kibice :)
ten fragment wypowiedzi jak mniemam redaktora radia kraków mnie powalił....:)
uważam że powinno to pojść na antene, niech będzie wreszcie wiadomo kto rządzi w Krakowie, skor w radio tak mówią......
Pasy Asy do Ekstraklasy!
Nie nie - to mówi kibic i to żartem (stad ten znaczek :) )
Poza tym nie jestem redaktorem tylko skromnym wyrobnikem reklamowym
na antene na antene!!!!!!!!!!!!!!
Leoncio dobra nie wnerwiaj się. Zgoda między Cracoviakami być musi.
Gdyby Jaga naszych nie ograła to skonczyloby się na paru przekleństwach pod nosem:-)
Grzesiek Bernasik robił reportażyk z meczu, nagrywał śpiewy kibiców. I wtedy wszyscy czekali do 21:05, na Krakowskie Aktualności Sportowe nagrali to i puszczali na całe osiedle przez okna. Więc nie p@##$%@ że było inaczej
Prawda
4. Skończcie z spiskowymi teoriami dziejów bo czasem jak się czyta niektóre posty to ma się wrażenie że to lista dyskusyjna Samoobrony. Na forum wisły jest to samo - a to miasto rzuca kłody pod nogi bo jest opanowane przez Cracovie, a to żydowski spisek, Problem w tym że niestety 80% społeczeństwa nie obchodzi ani Wisła ani Cracovia i myślą - Wisła w I lidze - ważniejsza, Cracovia w II - mniej ważna, a najważniejsza wizyta Kwaśniewskiego. I nie jest to spisek ubecko-masoński
Do tego z tych 80% znaczna czesc traktuje pilke jako
wylegarnie przemocy i szczerze nie znosi!
5. Nie płacicie abonamentu - część nie płaci bo płacą rodzice którzy ich
Place i bede placił. (w przeciwieństwie do TV -
wyrejestrowałem bo nie jest to TV publiczna tylko prywatna
partyjna, niezależnie od tego kto rządzi)
6. Transmisja z Białegostoku była spieprzona - koniec dyskusji w tym >temacie
OK.
7. Jakby ktoś nie mógł byc na stadionie w niedzielę - zapraszam na relacje :))). Częstotliwości juz znacie
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)