Kochani liczę na WAS !!!
-
-
FC PORTO !! !! !! !! !! !! !! !! !! !!
Pizza ty kompleksiarzu :)))
Rozumiem, ze nie lubisz tych mydłków z księstewka. Ja też.
Valenrenga jest wspaniała wisłę kur*ę pokonała !!!
[b]w życiu liczą się tylko Pasy !!!!
[img]http://cracovia.strefa.pl/sygnaturki/emoty/10_zygam_na_wisle.gif[/img]
test :)))
Witam !!!
OOO !!! Widzę, że mamy kompleksy i to duże. ;) Coś mi się wydaje, że niektórzy nie potrafią pojąć o jaką stawkę idzie gra. Jeżeli wygra Monaco Mistrz Polski będzie rozstawiony [o ile dzisiaj wygra PSG z Bastią] i ma szansę "wytrzepać" na europejskiej arenie punkty, tak potrzebne dzisiaj polskiej piłce. Ja w środę będę trzymał kciuki z całej siły za Monaco, za polską piłkę oraz za dwie polskie drużyny w LM. Prawda jest taka, że tylko jedna drużyna w Polsce może tego dokonać i jest to aktualny na dziś dzień Mistrz Polski. Bez względu na to, czy drużyna jest z Reymonta, Łazienkowskiej, czy innego miejsca w Polsce, reprezentuje nasz kraj w Europie i umożliwia wyciągnięcie naszej piłki z "bagna". Tyle w tym temacie.
P.S. Pewnie i tak te argumenty na nic się zdadzą, więc zadam jedno konkretne pytanie:
[b]Kto z Was chce 2 polskie drużyny w Lidze Mistrzów ???[/b]
POZDRAWIAM[img]http://www.divx.howto.pl/emotki/1414.gif[/img]
Ja chcę, choć nie lubię Monaco - tylko OM !!!!
A jak by tak założyć że Pasy za 2 lata zajmą w ekstraklasie 2 miejsce a Wisła w tym sezonie nie weszła do LM to by były tematy: przez milicyjny klub nie gramy w LM, dziękujemy zomowski klubu, GTS zawalił sprawę z LM dla nas i inne pierdoly
a ja wole monaco od porto...........a wisłę mam w głębokim powazaniu (znaczy sie) i wcale nie łącze jej gry w LM (w ktorej i tak nie zagrają) z dobrem polskiej pilki.amen.
ja Porto i to dlatego, ze nie lubie pilki, ktora prezentuje Monaco.
I nie ma to nic wspolnego z sytuacja Wisly, Legii czy jakiejkolwiek innej polskiej druzyny.
go go porto go!!!!!!!!!!!!!!!11
Nawet 20 polskich druzyn moze grac w tych eliminacjach i zadna i tak nie awansuje... a jaka jest szansa, ze te dwie polski trafia na siebie? ;)))
Mowie otwarcie i sie tego nie wstydze- zawsze kibicuje rywalom psiarni, zwlaszcza w pucharach, a jak bede mial psa, to go nazwe Valarenga.
Wygra Porto!!!
Nie interesuje mnie dobro polskiej piłki, bo tak naprawde coś takiego nie istnieje. Kibicuje Pasom a psiarnie i inne sowieckie kluby mam w poważaniu. Cieszy mnie każde niepowodzenie moich wrogów!
dokl mimo ze nie..... moze i wisły to potrafisz dostrzec sens brawo inni sa mało kumaci i niewiedza co zatym idzie ae co tam pozdro dla Ciebie
Jestem za Monaco,ale nie moze wygrac LM, bo wtedy psiarnia bedzie rozstawiona w 3 rundzie
fiore napisał(a):
> Jestem za Monaco,ale nie moze wygrac LM, bo wtedy psiarnia
> bedzie rozstawiona w 3 rundzie
Martw się o siebie,nędzny drugoligowcu buhehehe
Idz do znajomego doktora,może cie wyleczy z kompleksów:)
ty ze swoim psim rodowodem(a raczej jego brakiem) mozesz co najwyzej do weterynarza!!! budaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!
Pan Pizza jest monotematyczny ...
:-)
ale w pełni się z nim zgadzam ...
do boju Porto !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:)))
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)