Pewnie wiekszosc z Was widzialo flage psiarni - "pojecie ktorego wy nie znacie -wiernosc- wczoraj wrogu dzisiaj bracie" osobiscie strasznie mnie wqrw*** ta flaga i vlepki, wiec mysle ze mozna by zrobic podobny projekt na vlepki... np
"pojecie ktorego wy nie znacie -odwaga- wczoraj kozaczy dzis ucieka" oczywsicie nie chodzi mi o dokladnie ta sentencj ale podobna po prostu taka ktora bedzie odwetem.
-
-
Pojecie ktorego wy nie zancie...
Ja jestem za tylko trzeba jakiś fajny tekst wymeśleć!!
Hmm... nie sądzę by mogla to być oficjalna wlepka - ale widziałem już naklejki z hasłem:
* cechuje na pojęcie którego wy nie znacie*
O D W A G A
* my chcemy walki - wy spier....acie *
...więc pomysł nie jest najgorszy :)
ALE mimo wszystko, uważam że teraz potrzebna nam walka na boisku i doping dla PASÓW - a hasło "nigdy nie zejdziemy na psy" wystarczy :)
Wiadomość zmieniona (21-05-04 17:55)
wasze szczekanie tu nie starczy
wisla - psy znow na tarczy
a moze po prosty fragment piosenki o burdelu i bracie za wisła????????????????
Pojebałeś chyba hasło, które jest na fladze, przeczytaj puknij sie w łeb i popraw
no faktycznie popraw popraw...:)) + za spostrzegawczosc Yo :D
no dobra niech poprawi chyba ze nie wie jak ma byc poprawnie!!!
I po wypuszczeniu takiej vlepki,znowu beda podejrzenia,tym razem jak najbardziej sluszne o xerowaniu ich pomyslow,lekko tylko je zmieniajac...
Wy jesteście chyba z marsa !!!!!!!!!
Bada młotów!!!
Już zapomnieliście jak lataliście na Wisełke a teraz jesteście najwierniejszymi fanami Cracovii!!!!!
To hasło nie wzięło się z nieba!!!!!
Sam znam przynajmniej kilkanaście osób tzw. przeszczepów!!!
I w większości przypadków nie przeszli na drugą stronę błoń z miłości do waszego klubu, ale po prostu byli piciami, dostali dwa razy po ryju i już latali na wasz stadion.
Ale cóż prawda kole w oczy!!!
co cie kole ??
yyy chyba sie nie zrozumielsmy.....
chodzi o to ze psiarnia ma flage+vlepki+koszulki z haslem (moglem pomylic slowa ale sens jest napewno ten sam) cechuje nas pojecie ktorego wy nie znacie WIERNOSC wczoraj wrogu dzisiaj bracie - i podusnlem tylko pomysl by zrobic podobna vlepe (nie flage) tylko z innym haslem dotyczacym psiarni (ja podalem przyklad ODWAGA) i to nie chodzi o xero... tylko o cos w stylu zrewanzowania
ile razy ci trzeba tłumaczyc że sens chyba nie ten sam czy wczoraj był wrogiem a dzisiaj bratem czy na odwrót, apeluje do kogoś niech mu wytłumaczy bo ja juz nie wiem jak, bo jak nie potrafi napisac tego hasła poprawnie dlaczego go krytykuje, pozatym troche wam lipe robi
no własnie on jest przerzutem, wczoraj był wrogiem a dziś bratem i temu sie mu tak miesza;]
marionet dodaj jeszcze ze jestes debilem...........
krk... jak mi pokazesz kiedy to latalem za wisleka to ci gwarantuje oskara i dozywotnia rente
a tak poza tym to chwdp :) czyli waszym sponsorom
Proponuje nie dawac sie prowokowac. Kazdy moze kadego oskarzyc o bycie przeszczepem- oskarzanie nie boli. Martwi mnie, gdy robia to nasi kibice innym kibicom Craxy, gdy brakuje im juz argumentow. No ale to chyba sprawa na inny temat. A psiarnie po prostu boli ze traci kibicow... kibicow?... Teraz wychodzi wlasnie kto chodzil na psiarnie, bo nie mial alternatywy- kogo obchodzilaby III liga, gdy za miedza swietni pilkarze i marcin daniec? :))))- a kto jest im naprawde wierny. Bo na Pasach nie walczy sie o mistrzostwo, nie wojuje z Valarenga, nie ma u nas zurawia, ale gramy z druzynami pokroju Tlokow Gorzyce. Pamietajcie o tym.
Yo - Ostro .... aha czyli jak przestawie dwa slowa z flagi to juz nie wiesz o jaka flage mi chodzi ? Wez sobie przczeytaj dwa moje posty i przemysl chwile o co mi chodzi o widze ze malo kumaty jestes... a co do przezutow to kazdy wie ze sa i beda ale jak mi sie zdaje to wiekszosc z craxy sie przezucilo na psiarni jak ta weszla do 1 ligi... no ale nie wane ... eot.
(eot - end of topic)
Ferencvaros Idąc Twoim tokiem rozumowania - Widać kto teraz chodzi na Cracovię.
"Gdzie byliście gdy was nie było"
Tracimy kibiców? Liczba sprzedawanych karnetów i biletów wskazuje na zupełnie coś innego.
Wiadomość zmieniona (22-05-04 10:16)
A tak wogóle to ten napis powinien chyba brzmieć :
Cehcuje nas pojęcie, którego nie znacie
WIERNOŚĆ
Dzisiaj wrogu, wczoraj bracie
a nie odwrotnie !!!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)