chciałem dodać że dzieciom żeczywiście nic w barwach nie grozi...dzieciom!a tak wogóle to bywało róznie...ale raczej spokój..
-
-
Gdzie nasze szkoły??
a wie ktos jak jest w X LO albo XIII LO...???:D
GRZ1 zaliczyłem obie wymienione przez ciebie szkoły :), w obu liceach zdecydowana przewaga piknik fanów gts-u, w okolicach X LO spokojnie mozesz chodzić w szaliku Pasów( ul. Długa i okolice Starego Kleparza Pasiaste:):) ), w okolicach XIII LO jest trochę mniej bezpiecznie gdyż szkoła leży na terenie Grzegórzek Nowych (psiarnia).
Odnośnie XIII: Od czasu śmierci Fujina wiślacy z Nowych Grzegóżek są jeszcze bardziej na nas cięci. Najlepiej wogóle nie łazić po tym osiedlu, a jeśli jakiś Pasiak idzie do XIII LO, to nie powinnien mówić pieskom z tamtej szkoły za kim jest, albo chociaż nie nosić tam Naszych Barw. Kiedyś myślałem nawet, że może tam pójdę, ale z wiadomych powodów zmieniłem zdanie.
7 dni później
jeżeli chodzi o X to tam ponoć psiarnia tak jak w XX ale to właśnie tacy piknik fan's zazwyczaj ( z tego co mi wiadomo ) te szkoły przecież są na starym kleparzu więc raczej Pasiacy tam nie mają problemów. Ja sam się wybieram właśnie do XX
nie wie ktoś jak jest z XXXI ? 50/50 chyba ?
... Kapucyńska ... Troche Naszych Troche Wisły ... Zero Spin O Przynależność ...
oooo nie nie nie!! w X rządzi Cracovia! jest troszkę Wisły, ale ogólnie siedzą cicho! cała szkoła we Vlepach Cracovii i pełno typów w bluzach antywisły! sama osobiście w koszulce Cracovii biegam po korytarzu :P
fajna szkola, nauczyciele też, ale jednak trzeba troche zasuwać! a facet który mnie uczy wuefu jest trenerem rezerw Cracovii i za kazdym razem urzadzamy sobie pogawedki na temat jak najbardziej oczywisty :)
Polecam!!
jeżeli interesuje kogoś elektronik lub ekonomik to zapraszam na Rzeżniczą...Tu wisła nie ma nic do gadania...patrząc po starszych klasach to tu kiedyś wogule nie buło psów teraz przybłakało się kilku ale podam wam przykład...ide sobie po schodach i w pewnym momęcie usłyszałem cichutki szept mamy misrza Polski ja ledwo to słyszałem a z przedemnie wyłania się chop postury lekko dużej i krzyczy;;kto to ku..a powiedział za...e psa jak dziwke!!!która to ci..a;;i tak na cały korytarz!!!
Jak to JAF powiedział kiedyś raczej PASIASTO
no do X też składam paipiery bo do XX mogę się nie dostać ;) to lux
SaNtO ja tez skladam do X :D:D
Bezzz kitu:P Wszyscy do X nagle??:D
Ja składam X jako pierwszą i mam nadzieje ze sie dostane bo mi sie spodobała ta szkoła;]
no to elegancko :) już mam 3 szkoły :]
wie ktos czy ta X jakas fajna jest jezeli chodzi o wyglad, czy jakis syf totalny ?
nawet bym rzekła bardzo ładna w środku jest! z tym ze nie ma osobnych szatni tylko przed kazda klasa jest taki przedsionek gdzie mozna wieszac kurtki ;) ale przynajmniej nie trzeba butów na zmiane nosic:D kible tez sa przy kazdej klasie wiec nigdy nie ma kolejek:) czysciutko zawse oprocz jednego kibla ale tam to chyba cos jest nie tak z kanalizacją:D a tak poza tym to na szluga na luzie mozna wychodzic :) z piciem tes nie ma p[roblemu bo u nas wiecznie ktos naducony przychodzi :) ogólnie naprawde spoko :D
A jak jest w szkole łącznosci ? Kogo przewaga ?
a XVIII LO - nie chodzi mi tylko o to za kim tam są, tylko w ogóle jak tam jest(wyglad nauczyciele itp.)???:D
mój młodszy brat planuje isc do XIV LO ??jaki tam klimat panuje?? z tego co wiem to gdzies na Azorach wiec chyba nie bedzie smigał w pasiastej koszulce?
W XIV LO prawie wszyscy są za gts-em, więc niech lepiej pomysli nad innym Liceum : )
lipa... chodzi o to ze miałby zajebisty dojazd od nas bo pociagiem na Łobzów ,a takze z Bronowic duzo jest autobusów..niema gdzies blizej pasiastej szkoly?:)
mi sie X własnie głównie z wyglądu podoba:)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)