Warka z sokiem imbirowym
-
-
Piwo...
co wy pijecie...błe! warka tesco krolewskie...fuja!
TySkIe RuLeZzZ
ZIMNE!!! :)
i z pianką!!
no to mysle ze sprawa wyjasniona ;-)
Mogę wszystkie poza lech .Z każdej puszki idą pieniądze na pewną ladacznicę przez pomyłkę nazwaną krakowskim klubem.Także należy unikać tego trunku tak jak operatora telefonii era.Na ormowską ladacznicę nie chcę płacić ani 1 grosza.
Tyskie Gronie , Tatra pils , Lezajsk !!!
ps. pamieta ktođ jeszcze okocimia Zaglobe ?? to bylo kiedys moje ulubione piwo
potter juz dawno kasa na to nie idzie :))
To było tylko przez miesiąc !
zrezygnowali szybko chyba po tym jak chlopaki zrywali plakaty reklajmujace jakies tam boczne boisko czy cos... a pech chcial ze plakaty wisialy od wewnątrz .. no cóż ;-)
Żywiec - tylko Żywiec, a jak zobaczyłem miłość Kablo do Żywca, (w Gdyni wyszedł z knajpy aby sobie przynieść Żywczyka w plecaczku) to zdecydowanie Żywiec. Z zagranicznych Pilsner Urquell. Czeskie piwo jest znacznie lepsze niż niemieckie.
Bis
Żywiec jest Biało-Czerwony i smakuje wyjątkowo
Zależy co jest w knajpie
albo Żywiec albo Pilsner
Nie ważne jakie piwo ale ma być zimne i dobre
Polecam "Żubra" z małopolskich browarów Strzelec-Brok polecam nowe "Góralskie" moim zdaniem przebija Żywca a i cena bardzo przystępna.
A co do Żywca i Tatry szczególnie mocnej to nie polecam tego pić w sezonie, sama chemia, te piwa nie zdążą wyleżakować nawet dnia taki jest zbyt że nie nadążają z produkcją (coś o tym wiem robiłem w tej branży) Żywiec przywiązuje tylko wagę do jakości Heinekena (główny udziałowiec)
Wiadomość zmieniona (20-05-04 01:31)
Serio mówisz o tym Żywcu i Tatrze ?
Bez ściemy.Nie wiem czy pamiętacie w tamtym roku brakowało tatry i żywca browary nie nadążały z produkcją, a jeżeli chcą coś zrobić szybko to walą chemie. Piwo przychodziło do krakowa juz dzień kapslowania i w ten sam dzień lub na następny było już w hurtowniach.
ŹYWIEC is the best and Craxa.
To nie pije w takim razie tego syfu.
355 dni później
fajno temat, a podupadl
Kto nie pije ten jest ciota hej hej!
powiedzialk Karolo podpijac.... CHIMAYA!!!
Yeah to jest kuuuu rka piwo :0
Starosłowiański złocisty napoju,
Jakże cię nie pić?
Pienisz się w kryształowym kuflu,
I w pucharze szklanym,
Przelewasz się swym bogactwem,
Piersi kelnerki dotykają brzegu
Złocistej szklanicy.
W skwarze południa zmęczony żniwiarz
Nasyca swe spragnione usta
Dotykając srebrnymi wąsami
Ociekającymi białą pianą
Zwierciadła życia.
Poisz górników wracających z szychty
Ich brwi czarne od węgla
Żylaste, spracowane dłonie
Dzierżą cię mocno.
W skwarne lipcowe popołudnia
Gdy asfalt topi się i w wirze skwaru
Drgają drobiny powietrza
Ty ocierasz pot z czoła
Spieniona, złocista moc życia.
Geopijatyk
Warka Strong , dębowe i porter ...no i żywczyk ujdzie :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)