Jak czytam dzisiejsze wpisy to mam wrażenie
ze to już kiedyś było!
Na wiosnę po meczu z Koroną , na forum też
byli prawie sami malkontenci!
Trzy miesiące poźniej widziałem ich jak
skandowali pod Wierzynkiem
CRACOVIA CRACOVIA
Panowie głowy do góry
Przegraliśmy bitwę a przed nami jeszcze
28 meczy !!!!!!!!
Do zobaczenia pod Wierzynkiem
w czerwcu 2004
Urodzony optymista
-
-
Déja vu
gdyby Korona nie zaczela przegrywac, to nie wiem, czy bysmy dzisiaj swietowali. zauwazyles moze, ze wiele z tamtych wpisow po prostu jest aktualnych do dzis?
Kolego Turecki - rzadko bywacie na forum, to i nie wiecie, że tu nie o porażkę, czy remis u siebie chodzi, a o coś o wiele więcej. Brajt ma rację. Ptakovia, Ruch, Zagłębie, Bełchatów i może jeszcze Podbeskidzie i Piast nie zaczną na zawołanie przegrywać.
Ja (wbrew temu co możesz sądzić po odbiorze moich postów) też wierzę w awans, ale nie ucieszy mnie on na tyle, żebym go świętowal pod wierzynkiem. A dlaczego - to juz moja prywatna sprawa :)
..nie bądź panie doktorze taki tajemniczy. :)
Mości Turecki. Nie spotkamy się raczej pod Wierzynkiem w 2004r.
Przyczyna wiadoma. Znowu zaczynając dzień od lektury prasy przeczytamy, że nie wyszło to i tamto, drużyna gra w sumie ok, ale odpowiedzialność Pan Stawowy bierze na siebie. Proszę Pana S - zatem - g. mnie obchodzi Pana głęboka samokrytyka - chciałbym Pana zapytać co Pan w związku z sytuacją zamierza zmienić?
Rzadko się wpisuję to fakt ale cały czas czytam co się na forum dzieje.
Panowie nie jestem malkontentem !!!, z Ptakovią graliśmy jak równy z równym .Z Ruchem wygraliśmy , teraz coś jest nie tak z formą drużyny
ale od tego jest trener.Ja też widzę że to nie jest ta sama drużyna
Jak patrzę na Nowaka Ankowskiego to ich nie poznaję .Poczekajmy z krytyką napewno są popełnione błędy ale przed nami jeszcze 28 kolejek
Inni też będą tracić punkty
A Ja nie mam nic przeciwko świętowaniu na Rynku Awansu do I ligi
Na który czekam już z 20 lat
turecki: Stasiak Opoczno jest jednym z 4 najsłabszych druzyn w tej lidze (słabsze od niego są tylko Aluminium, Błękitni i Polar). Jedyne punkty zdobył z nami. Z Ruchem wygraliśmy - ale jakby Gizie nie zeszła piłka z nogi to bylby remis. To "zło z formą" dzieje się [b]bez wyjątków[/b] od meczu ze Skawinką. Ostatni dobry mecz Cracovia rozegrala z Viktoria Żiżkow.
Co do krytyki: pierwszy raz zwróciłem uwage na blędy (dokładnie te same) po przegranym 1:2 meczu w Rzeszowie. To już trochę za długo aby czekać.
Ale masz rację - nie ma co krytykować - bo to do naszego geniusza trenerskiego i tak nie trafi.
Inni też będa tracic punkty - tak, ale nie w meczach, które przy odpowiedniej taktyce powinni byli wygrac, a co najmniej zremisować.
Remisy z Ceramika i Jagiellonią oraz wygrana z Arką leżały w zasięgu ręki. I mielibyśmy 2 pkt straty do liderów, a nie 6
,,z Ptakovią graliśmy jak równy z równym '' ale nie z ta ,która jest teraz
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)