To co wyrabiaja w radiu podczas transmisji to krótko mowiac skandal łacznie transmisja trwała moze 15 minut poprzerywana wiadomosciami po iles tam razy o otwarciu 5km autostrady i stadionu gts-u wstyd i hanba wazniejsze były telefony cymbałow niz sama relacja nic dodac nic ujac .
-
-
Radio Krakow -czyli kuriozalna relacja
No i jeszcze ten wywiad z Kwachem... Musiałem chcąc nie chcąc wysłuchać pełnego wzruszającego potoku słów. Całe szczęście, że o relacji w ogóle przypomnieli sobie w ostatnich kilku minutach.
I ta muza, kto im to składa, nie ważne czy środa, sobota, niedziela, godzina 15, 17, 18... grają jakieś chore klimaty, zupełnie nie licujące z kibicowską atmosferą. Wydają jakąś kasę na prawa do transmisji, a potem rozpier^*&^ wszystko tymi wstawkami. A może to sabotaż, ze strony prywatnych stacji....?
Maaciek... a Tobie to się ta Cindy podoba??? ;-)
Relacja-tragedia.........
Szefostwo Radia Kraków to kibice ...... ( mam dobrze poinformowanego kumpla) , więc się temu wszystkiemu nie dziwie....
nie zła jest,chociaz przypomniało mi sie że chyba wolę Linde Evangeliste nie pogardziłbym też Jenna Jemson oraz Sylvia Saints-ciekawe czy w barwach Southamptonu.
zadałem jescze moc innych pytan ale nie znalazły uznania w oczach bartola m.in.co sadzi o ruchu wyzwolenia kobiet,czy czuje sie symbolem sexu XXI wieku i jeszcze pare innych w tym tonie ale nie pamietam juz teraz.
Takiej kuriozalnej relacji jeszcze nie słyszałem. Praktycznie relacja z II połowy trwała kilka ostatnich minut. Więcej czasu poświęcono stadionowi Wisły niż relacji z II połowy meczu. Do tego relacjonujący mecz P. redaktor Solecki zdawał się zadowolony z wyniku. A w największy zachwyt wprawiła Go "biała gwiazda" na fladze Jagielonii. Paranoja. Czy nie kryjący sympatii Wiśle p. redaktor mógłby się powstrzymać od demonstracyjnego wyrażania tej sympatii podczas spotkań Cracovii. Chyba zbyt wiele wymagam.
no to na jedno Cię spróbóję naprowadzić... sądząc po wyglądzie Pana Prezesa... jeko lekkim brzuszq... z tym symbolem seksu... to chyba XX wieku może i tak ale w XXI to... a to ja nie wiem ;-)
Ja słuchałem w Radio Białystok i uwieżcie mi - nasi to profosjonaliści. Tamten komentator jest zupełnie bez pojęcia.
Już kilka relacji Radia Kraków miałem nieprzyjemność słuchać, i powiem wam że zawsze "transmisja z meczu" jest marginesem. Ważniejsze jest pogadać o pieskach z Fedorowiczem , czy podkreślić jak się Piasecki Krzysio śpieszy na mecz z Anderlechtem. Skur.....two i tyle, ale jeszcze przyjdą takie czasy....
mnie JAKO KIBICA też mocno wkur..... wczorajsza relacja, czemu dawałem wyraz na czacie...
....ale z drugiej strony, badzmy obiektywni: mimo wszystko wizyta w Krakowie było nie było Prezydenta RP (przysięgam, wybranego nie przeze mnie!) jest nieco ważniejszym wydarzeniem niż mecz II ligi.
a muzyka? o gustach nie dyskutujmy (aczkolwiek uważam, że panie i panowie z Radia Kraków mają fatalne)
ja wysłałem im email na adres cnd@radiokrakow.pl i odziwo odpisali w momencie ,kiedy rozpoczeła sie transmisja (ok 87 minuty) i napisali ze przeciez jest (pomijam fakt ,ze woleli gadac o stadionie gts ,no bo ocKwachu trąbili ) a moze lepiej załatwic sobie transmisje z meczów w radiu maryja hehe
Ja myślę, że mamy pecha związanego z tym co się działo akurat w czasie meczu w Krakowie ( Kwach, ten stadion itd ). Ja słucham Radia Kraków i wiem, że o tej porze i w tym przypadku pewnie i mecz Wisły byłby podobnie potraktowany.
Zawsze trąbiom o <....> podczas naszych transmisji, ale o nas ani słowa jak grali np. z Lechem. Robią swoje... ale chyba nie widzieli flagi"nigdy nie zejdziemy na psy: ;)
Znów się przy.... Jakby nasi mecz wygrali to wszystko byłoby w porządku. A ponieważ przegrali, to każdy szczegół zamienia się w kamień obrazy. Słuchałem tej relacji i też żałuję, że nie trwała 90 minut. Ale też zdaję sobie sprawę, że nie cały Kraków żyje Cracovią.
K.
Fakt faktem, że to i tak najlepsza forma kontaktu z oddalonym od Krakowa stadionem, za pośrednictwem mediów. Przecie z radomska było nawet słychać nasz doping.
Dzwoniłem wczoraj do RK i pani która odebrała telefon powiedziała, że nie jestem pierwszą osobą która dzwoni w tej sprawie. Prosiła o wysłanie maila z zażaleniem na adres... no właśnie... jaki? Byłem taki wkur......, że zapomniałem. .......news.......@radiokrakow.pl Jeżeli ktoś nie zapomniał to bardzo bym prosił.
Hyba (newsroom@radiokrakow.pl)
...ale pewny nie jestem
Napisałem do RK maila, że jak tak mają wyglądać relacje z meczów Cracovii, to lepiej żeby ich wcale nie było.
A odpowiedź dostałem następującą:
"Z przykrością muszę na to odpowiedzieć, że rozważymy czy przeprowadzać
relacje z meczów Cracovii. Będę proponować zarządowi wyłącznie podawanie
wyników po zakończonych spotkaniach. Jest bowiem pewne, że dopóki
Cracovia nie wejdzie do pierwszej ligii, nie będziemy całego programu
podporządkowywać tym spotkaniom.
Natomiast sytuacja, w której Radio wysyła sprawozdawcę do Białegostoku,
zamawia ISDN i zmienia program, tak aby na antenie były relacje z I i II
połowy meczu i końcówka II połowy i jest za to w takim stopniu
krytykowane jest dla mnie nie do przyjęcia. Będzie tak jak Pan
proponuje, nie będziemy robić w ogóle relacji. Chyba, że zarząd radia
podejmie inną decyzję.
Monika Wawer "
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)