Nutka była spoko, ale to nie za dobry temat bo o gustach sie nie dyskutuje... ;)
-
-
muza w przerwie meczu
Macius nagraj wreszcie cos!!!!!
bo to techno nas zaleje (i krew tez :P )!!!!!!!!!!!!!!!!!
RaDaR,jeden lubi to drugi tamto...Ja mam podobny gust jak ReW :-).proponuje zatem EAST CLUBBERS
[IMG]http://martin20.w.interia.pl/eastclubbers.jpg[/IMG]
Wiadomość zmieniona (22-04-04 19:16)
Wiadomość zmieniona (22-04-04 21:17)
Wiadomość zmieniona (22-04-04 23:48)
nooo East Clubbers mogło by pujść z głośników no no :D
mi sie marzy na Kałuży ktoś w stylu śp.Mariano Italiano.
yo. klima ma rację. zdecydowanie THE CLASH, może też być SPECIALS albo MARLEY. sympatycznie, zabawowo i z jajem.
poza tym ś.p. BANDOG, bo to przecie najbardziej cracoviacki bend w krakowie i w dodatku zagrany na niezłym poziomie.
ps. a co z hymnem CRAXY, który ponoć maleńczuk miał pisać? klima, wasza prasa podała takie info chyba z 4 miesiące temu.
ś.p. Bandog???
Paietam, ze Workie chodzil kiedys na mecze, nie wiem czy dalej go mozna spotkac. Na pierwszej plycie (z fajna kynologiczna okladka ;) ) byl fajny kawalek "Blood on Ice" i pozdrwienia dla "hockey clubs CRACOVIA i Podhale Nowy Targ". Poza tym mysle, ze muzyka bardziej na hokej niz na stadion, ale moge sie mylic. I do tego grali fajnie covery zespolu "Mighty Mighty Bosstoness" ;) ...
no, to ci sami. fakt, że chłopcy grali jak BOSSTONES i wielka szkoda, że się rozpadli. a czy to muza hokejowa? nie wiem sam, myślę że numery ska pasują do różnych okoliczności i na stadionie też mogłyby brzmieć potężnie.
no a chłopcy wciąż za pasami i tak już pewnie zostanie:)
[img]http://www.gildia.pl/film/filmy/poranek_kojota/galeria_dvd/pk_43.jpg/*w/640[/img]
popieram METAL TAK TECHNO NIE
nie rozumie czy wiekszosc ludzi przychadzacych na CRACOVIE słuchaja techno ?? bo jak tak to koszmar., a zreszta to wasza sprawa a mi tylko chodzilo o to zeby ta muzyka nie szla tak przerazliwie glosno a jesli tak ma tak byc to niech leci cos co da sie słuchac a nie jakis tam dj.......
Vangelis !!!
Fakt jest Faktem Z tą muzą to była TOTALNA WTOPA !!! Już tam h.j z gustami ( bo każdy ma inny ) ale 1. jakość ( łeeeeee ) 2. głośność ( łeeeee ) Ja bym tego pana od muzyczki prosił żeby choć raz posłuchał swojego kiczu.
Co wy chcecie , muzyka była dobra!!!
Nie ma to jak rozpieprzać coś czego sie nie ma nawet odwagi zmienić... to do c.l.i.s i spółki...
niestety techno .....taka moda teraz
Ale mi nawet nie chodzi o rodzaj muzyki ( osobiście słucham czegość ostrzejszego np RAMMSTEIN itp ) ale "biega" o to Że 1. za głośno 2. jakość do doopy . Przecież czułem się jak na wiejskim festynie, a koleś od nagłośnienia to chyba puścił miuzik i poszedł na "browara". Niech sobie puszcza Techno ALE QRWA Z GŁOWĄ !!! i basta
Wiadomość zmieniona (25-04-04 19:10)
to idzcie wszysty na koncert a nie na mecz !!!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)