hej!poszukuje kontaktu z kibicami Pasów z powyższych okolic! ileż czasu można być "pojedynczym" anonimowym kibicem z Cracovii z Jaworzna!!??
-
-
poszukuje fanów Cracovii z okolic Trzebini,Jaworzna,Chrzanowa1
hehehe ja jestem pojedynczym fanem CRAXY z oświęcimia i jakoś daję radę. z tego, co wiem, to w trzebini jest kilku ziomków, którzy jeżdżą na mecze. gorzej z chrzanowem, bo tam to raczej gts. pozdro
ja też daję radę,ale większa grupka to ... zawsze jest do kogo wznieść toast :) hehe .narazichoooo
Hehe... w Jaworznie Szczakowa mialem kiedys dziewuche!! :) Fajne miasto.pozdrawiam!
z Trzebinia i Chrzanowa jeżdzi nas kilkadziesiat osób. Dobra stara ekipa i kilku młodych.
"Trzebinia w Pasy"
no widzisz bo mi o to własnie chodzi,że cholera ile można jeździsz "solo" na mecze??!! ech
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)