dzisiaj też pobudka o 3 będzie
to ostatnia szansa Andrzeja , wygra - będzie walczył o mistrza świata w wadze ciężkiej , sp.. sprawę - może iść na ryby , a z Mollo łatwo nie będzie...
Andrzej ja w Ciebie wierzę !!!!
-
-
the end Endrju!!!!!!!!! the end
mam nadzieje ,ze to będzie jego ostatnia walka w karierze. Niestety bukmacherzy stawiają na niego :/ bardziej interesuje mnie walka dziadków Trinidada z Jonesem Jr.
Go Andrew, Go!
dev faworytem bukmacherow jest mollo
mysle ze Andrzej ma duze szanse na wygrana , wstane i bede kibicowal !!!!!
pasiak zależy np na irlandzkiej stronce bukmacherskiej
Mollo, Mike vs Golota, Andrew
za postawione 2 euro na mollo wygrywasz 1
za postawione 4 euro na pół mózga wygrywasz 6
za remis płacą 1 do 33 euro
wlasnie czyli faworytem jest Mollo bo przy 4 euro wygralbys 2 a na Golote 6...
Obawiam się że Don King Gołote wystawił na pożarcie makaroniarzowi jednak oczywiście będę kibicował "wielkiej nadziei białych";)
hehe Endrju :D czekam na walke;) jescze troche... licze na zwycięstwo lecz będzie ciężko:/
No to rozpoczynamy licytacje:
53 sekundy!
dla mnie 116 -112 Andrew
Na szczescie wygral. Ale pieniedzy na niego w walce mistrzowskiej nie postawie. ;)
Niech Gołota zdobędzie pas mistrzowski (należy mu się), a po walce skończy karierę.
"Bo nie ugody, gdzie w jednym kraju żyją dwa żywe narody.
Pragnień nie odejmiesz, ziemi im nie dodasz - Jeden musi ustąpić! - gość albo gospodarz!" K.H. Rostworowski
Brawo Andrzej pokazałeś że jesteś wielki opłacało się zarwać nocke!!!
Brawo Gołota! BTW Lubię takich różnych oryginałów w sporcie jak Gołota, szachista Fischer czy Eddie "Eagle" Edwards w skokach narciarskich. Gołota może przejść do historii niekoniecznie tylko jako oryginał. W wadze najcięższej ludzie moga walczyć z powodzeniem i po czterdziestce, czego świadectwem mogą być liczne comebacki, np. Foremana. Dodam na marginesie, że najdługowieczniejszymi lekkoatletami są miotacze, zwłaszcza dyskobole. Bywało, że wybitny dyskobol światowej sławy życiówkę ustanawiał po czterdziestce. (BTW O3małem smsa od Edka Macury, który właśnie szusuje na nartach po austriackich górach.)
Wielkie brawa dla Andrzeja!
Nie rozumiem w ogóle tych pucusiów co się z gościa tak nabjają. Na szczęście przeważnie to same cyce, co nie rozróżniają sierpa od haka i powtarzają śmieszne teksty pseudodziennikarzy i innych podobnych cyców.
643 dni później
Andrzej zniszcz go !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
musicie odkopywac jakis stary watek ? przeciez caly czas piszemy w temacie o Gołocie i Adamku...
Ten temat nadaje się do śmieszności... jak wszystkie pozostałe dotyczące Gołoty...
nie pitol koleżko :D zobaczysz jak Endrju dzisiok pokoże :D
Pokoże ? tylko pytanie co i ktorej? mam nadzieje, że mimo 20 kg mniej Adamek zleje tego pół-mózga
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)