Może byśmy zrobili flagę KIBICE PASÓW PRZECIWKO PRZEMOCY?
Co prawda dla wielu gości będzie to brzmiało śmiesznie, ale warto pokazać, że Pasy to nie tylko zadymiarze.
K.
-
-
skala zwyrodnienia
Pietrucha a co chciałeś wiedzieć i czemu do mnie pijesz?
Sprzęt jest używany i będzie bo sprawy zaszły za daleko i nie chodzi już tylko o kibiców tylko o sprawy osobiste również,nie wyobrażam sobie złapać chuligana Wisły dać mu strzała w pysk i dwa kopy w dupe i puścić bo wiadomo że nic mu sie nie stanie i będzie chciał sie zemścić a zemsta musi byś bardziej brutalna więc mnie potną mówiąc prościej to już za daleko zaszło i jest za późno na jakiekolwiek zmiany,niektórzy mogą tego nie rozumieć,niektórzy mogą mnie zwyzywać od debili i półmózgów ale uwierzcie mi niektórzy co tu sie wpisują żeby odrzucić perwszy sprzęt i że wtedy może przeciwnicy też odrzucą to bez urazy ale to oni nie myślą bo nie liczcie na to że jak my wyskoczymy na gołe łapy na Wisłe to oni wyrzucą siekierki i noże-przykład ostatnio Korona jak ich zaatakowała Wisła-zaczęli klaskać że są bez sprzętu,Wisła wpadła pocięli ich i tyle zresztą pewnie my zrobiliśmy to samo Śląskowi czy innej zgodzie Wisły i nie boje sie o tym napisać a ten co mnie po tym poście zbluzga po prostu nie wie/nie chce wiedzieć jak to daleko zaszło to wszystkie sprzęty że niektórzy wychodząc z psem czy idąc do sklepu wracają sie na parterze bo zapomnieli zabrać z domu noża czy siekiery i taka jest rzeczywistość i myśle że potwierdzą ją zarówno Wiślacy jak i fani Pasów.
Tak jak juz kolega wyzej powiedzial taka jest rzeczywistość !!!!I to w tym wszystkim jest najgorsze!!!POZDRAWIAM!!!!
CRACOVIA ZAWSZE PANY!!!
oj bkr ciekaw jestem jakby ci brata zajebali siekirą inaczej byś gadł . A jak chodzi o pięsci to niebuj sie bo jakby dostał dorą pzrekopke to 2 razy by się zastanowił zanim by coś zrobił ja już raz sikiere widziłem przed oczmi uwież nie za fajne uczucie jak cie gonią z siekierami i żucją cie nimi
mnie to przeraza. przestalem nawet do pubow na mecze chodzic. ch...a wie kogo sie spotka:-(
Rozwiazania na dzis nie ma. Przynajmniej ja nie widze. Nie poradzono sobie z gangami nastolatkow w wielkich amerykanskich miastach. Rozsypujace sie panstwo Polskie tym bardziej nic nie zrobi:-(
no więc tytułem pocieszenia napisze, ze znam pub w którym spożywają napoje i oglądają mecze kibice druzyn z obu stron błoń, zresztą niektórzy bywalcy tego forum również :)
Shrek: oczywiście że walka na łapy jest honorowa , morda nie szklanka ... żadko sie zdarza żeby ktoś zginął od takiej walki a w przypadku sprzętu ryzyko jest już spore, podejrzewam że jak nastolatek w okularach nie będzie sie o to prosił to paker mu nie dojebie
kra: akurat w moich okolicach odkąd nastała moda na trawke sytuacja sie dosyć uspokoiła
wydaje mi sie że sytuacja prezentuje się tak jak o napisal BKR tylko pytanie jak jeszcze daleko to zabrnie
przykre to jest ale raczej trudno będzie to to zmienić
wg mnie chuligani z obu stron Błoń niech wyrzynają sie nawzajem, tylko czemu w wielu przypadkach trafiają normalnych kibiców, jak ten chłopak od ręki?? Może druga strona jest za mocna i trzeba się wyładować na tych słabszych, którzy by przysłowiowej "muchy nie skrzywdzili"? to jest frajerstwo i tyle... A BKR ma rację tego nie da się powstrzymac i poczekajmy jak pojawi się broń palna, bo tak się stanie wkrótce...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)