CRAXOHOLIC zastanów się co ty piszesz że na Ruczaju jest 100 % CRACOVIA tam więcej jest Wisły i to niezłej ekipy nawet lepszej niż Cracovia chyba że w Tesco widziałeś kogoś w Koszulkach Cracovia bo się tam je widuje.
-
-
Jakie osiedla to CRACOVIA???????
grzech - w sumie 15 osob czy z kazdego po 15???
nieznany-w sumie 15,na wazniejsze mecze ta liczba waha sie w okolicach 20-25:)ale trzeba rowniez wziasc pod uwage wielkosc tych osiedli...wszystkie te co wypisalem sa mniej wiecej tak jak oswiecenia z tysiac lecia razem wziete:)))
co do bronowic to faktycznie pojawiło się tam nas trochę szczegolnie ja się przeprowadziłem do łagiewnik teraz ale brat został i mówi, że dobrze dla nas narazie nie jest psiaki mają jak to mówią akcję oczyszczającą i cochwila się ustawiają po meczach maja dwie ekipy :( mam nadzieję że nasi w konu zwycięża ale teraz jest ciężko na tym osiedlu juz nie mówię jak się udac w stronę strej petli :9
Kurdwanów 100% craxa ... hahaha....
śmiesznie żydki... żyjcie dalej w swoich chorych przekonaniach
RUCZAJ-RKC ciekawe jacy byscie byli mocni gdybyscie sie z sharksami niekiwali !!!!
Mam kumpla na ruczaju i jest za pasami z tego wiezowca i mówi ze wsumie maj lipke jak chca jechac na meczyk Craxy ze nawet te poj...nce rozpi...olili kiedyś taxi siekierami jak 3 od nich jechało.
Kozaki bo sprzety mają i leja kogo popadnie nawet jak ktos niejest za ks ale szedl z kims.
A u mnie na podwawelskim Craxa żądzi!
Cracovia FOREVER
RKC [b]R[/b]uczaj [b]K[/b]ocha [b]C[/b]racovie [b]:-)))))))))
RUCZAJ-RKC zgodnie z prawdą opisał sytuacje na naszym osiedlu.
a co to znaczy RKC?
gdzies widzialem napis Ruczaj Korba Clan czy cos takiego.to ma byc to?i co to kur.. znaczy jak to jest to :D
...to fakt ja ze szwagrem jadąc na mecz przekonalismy sie na własnej skórze co to RKC.... :(( Łagiewniki, Cegielniane - tu dalej jest wisła, jest tam paru naszych ale to głównie młodzież w wieku 14-15 lat.
....Mimo to jakoś trzeba żyć w tej brutalnej rzeczywistości...
rysiu mi sie tak wydaje,ze to marne rkc,czy jak im tam dosyc czesto musi cie gilgotać po odbycie i tym zygmunta dzwonie ,o ktorym nam tu piszesz w slwojej sygnaturce błaznie jeden.
Nieznany,
tak, RKC znaczy Ruczaj Korba Clan
do chlopaków z Wisly (tych lubiacych mocne doznania); caly czas piszecie że tu czy tam Cracovii nie ma lub jest ale malutka - siedzi w kącie i popiskuje; a ponieważ temat jest "jakie osiedla to Cracovia" to mam sprawę taką: napiszcie w jakich rejonach miasta (oceniając to z Waszej strony) jest dobra banda KS...
Kazimierz...
Kozłówek...
Kurdwanów ... Witosa?
W Hucie :
Oświecenia
Wzgórza
Piastów
2 Pułk - 2 osoby, w tym jedna juz "kontuzjowana"
Albertynskie - hahahahahaha
Jaką taką bande to macie tylko na pierwszych 3, reszta sie nie liczy.
Bohaterow Wrzesnia, Niepodległości, Górali itp...
gubisz osiedla kolego...
Cracovia Witos to są największe łajzy.Zero ekipy jest tam do lania.Z tego co wiem to chłopaki z Bojki chodza tam po dwie osoby i nich ich tam nie dotknie.Nieweim czemu sie tak mowi ze jest tam dobra banda!Na kurdwanowie wisła miarzdży cracovie chuligańsko jedynie nawet niezła ekipa jest pod szkola 149 ale tam tez jest nie zaciekawie!Wisla rzadzi na kurdwanowie.Po drugiej stronie jest wola gdzie tez nie ma zaciekawej ekipy.Duzo konfidentow ktorzy sprzedaja wisle zreszta na kurdwanowie to samo.Jedynie jest tam jeden gośc ktory to trzyma.Stary kurdwanow to kilka małolatow ale o nich to juz szkoda sie wypowiadac nawet nie sa bici bo jest ich nam szkoda.Piaski to juz jest tragedia zero chlopa do lania.Dobra banda jest tylko na prokocimiu ale maja duże przejscia z bierzanowem i kozlówek niezdobyty już bardzo dlugo!
No bez przesady...
Jest ich tam jednak troche na gorze Kurdwanowa...
Ekipa przy 149 rzeczywiscie pracuje...
kto tam jest?Na witosa nikogo liczacego nie ma.A na kurdwanowie jest dwoch dobrych i t6yle reszta to lajzy.
A pan o pseudonimie na S.?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)