Wybiera się ktos na ten mecz ?
-
-
wisła2-Korona Kielce
myśle że ja !
szukasz ch... do d... na dwie minuty?
Ha ha ha
widze ze wisla zrobi wszystko zebyscie tylko nie weszli na ten mecz ...
"Jak poinformował zarząd SSA Wisła Kraków, na jutrzejszy mecz przygotowany będzie specjalny sektor z 500 miejscami dla kibiców z Kielc. Cena biletu 10 zł, wejście od Alei 3 Maja.
Ze względów bezpieczeństwa na sektor ten wpuszczani będą TYLKO KIBICE LEGITYMUJĄCY SIĘ MIEJSCEM ZAMIESZKANIA W KIELCACH LUB OKOLICY. Dlatego proszę o zabranie dowodów osobistych lub legitymacji.
Ustalenia powyższe mają na celu wyłącznie względy bezpieczeństwa."
Pozdro
To nic nowego u wislaków -TO norma .To samo robią zawsze jak chcemy wejść na Polonię w czy Lecha .Jak się tylko pojawimy pod stadionem to wpuszczają przyjezdnych sprawdzając dowody ,a nas rozganiają przy użyciu strzelb gładkolufowych.
Po pierwsze to nie rozumiem naszego zarządu...ale to "biznesmeni" a nie "kibice" więc nie ma co wymagac za wiele od takich typów.
Po drugie Potter to na ostatnią Polonię mogliście wejśc normalnie i pofatygowało się Was bodajże 14.
Po trzecie znów do Pottera - dla Waszych dzialaczy takie zagrywki też są nie obce i ciekawe czemu tego nie widzisz?
skoro my (czyt. kibice) chcemy by jagiellonia była na naszym meczu ale bez "towarzystwa" towarzystwa, to czemu mamy pretensje do nich, że robią to samo?
Rafał NK czy to co napisałeś było do mnie :/ ?
Kto wiecej wie,ten cierpi bardziej...
Dzisiaj o godz. 16, na stadionie przy ul. Reymonta rozegrany zostanie zaległy mecz III ligi grupy IV pomiędzy zespołami trenerów Antoniego Szymanowskiego i Dariusza Wdowczyka.[...] Dwa słowa o organizacji dzisiejszego spotkania. Mecz ten zostanie rozegrany na stadionie przy ul. Reymonta głównie ze względów bezpieczeństwa. Dla nikogo nie jest bowiem tajemnicą, że kibice Korony Kielce sympatyzują z fanami Cracovii, a na obiekcie Wawelu, gdzie na co dzień gra rezerwa, trudniej byłoby utrzymać porządek. Kibice Wisły, którzy wybiorą się na ten mecz będą mogli kupić bilety w cenie 10 złotych na sektor B od godz. 15. Kibice Korony będą wpuszczani na sektor gości od al. 3 Maja. Co ważne, organizatorzy wpuszczą tylko tych fanów z Kielc, którzy wylegitymują się dokumentem tożsamości z miejscem zameldowania w Kielcach lub okolicach.
Źródło: BK - Gazeta Krakowska
Nie dziw się marny wislaku że tak mało bylo na Polonii -któż mógł przewidzieć ,,TĘ PSEUDO DOBRODUSZNOŚĆ WASZYCH DZIAŁACZY NA TEN MECZ''.Jak chodzisz parę sezonów pod stadion i nie zostajesz wpuszczany tylko rozganiany przy użyciu strzelb gładkolufowych to też nie robisz sobie złudzeń że nagle zostaniesz łaskawie wpuszczony.Odpowiedz sobie sam czy na ten mecz wasi działacze wpuściliby większą grupę kibiców pasów.Dla mnie jest oczywiste że NIE i myślę że ty jako wiślak też to wiesz .Po prostu dla małej grupy zrobili wyjątek .Jakie intencje mają wasi działacze udowadniają ,teraz gdy wasze rezerwy grają z Koroną.Kieleccy kibice już z góry wiedzą od kilku dni że MAJĄ mieć dowody osobiste ze sobą aby wejść.Wiadomo czemu to ma służyć.Tylko później nie dziwcie się jak nasi działacze postąpią TAK SAMO jak będziecie chcieli przyjść do nas na stadion.I nie mówię tu o meczu z jagą -tylko o następnych sezonach kiedy nas stadion będzie wyremontowany .Jaki my możemy mieć argument w rozmowie z naszymi działaczami by puścili wislaków -ŻADEN .Bo pierwszym argumentem jaki wyciągną by mieć ,,spokój '' jest to że NASZYCH KIBICÓW TAM NIE PUSZCZAJĄ TO MY ZROBIMY TO SAMO.TO NAJTAŃSZE I NAJPROSTSZE ROZWIĄZANIE DLA KLUBU.
Potter - ja się Waszym działaczom nie dziwiłem że nie chca nas widzieć razem z Jagiellonią. Dziwiłem się ze blokuja Białostoczan ale że nas nie wpuszczą to spodziewałem się juz od dawna.
Sam byłem wkur....ny jak były mecze z Polonią bez Was bo traciły swój smaczek.
Sama Polonia nie ma takiego ciężaru gatunkowego.
Z drugiej strony kilka lat temu jak grały u nas Tychy to przyszliście w 4 (trzy stówki Tyszan)osoby choc o zakazach stadionowych nikt wtedy nie śnił.
Oczyscimy Krakow Z Wiślackiego Ścierwa.
wlasnie Korona strzelila gola w 92 minucie
1-0 dla Żółto-Krwistych.
Brawo Przyjaciele!!!
Ruczaj oni to rabia dla waszego dobra :D pozatym krakowksie szpitale sa pzrepelnione i pieniedzy na leczenie jakis wiesniakow niema :D
Pasjonująca końcówka. W doliczonym czasie gry przy stanie 0-0 sędzia z Wrocławia dyktuje karnego dla Korony. Po jego decyzji trwa przepychanka na polu karnym pomiędzy zawodnikami obu drużyn i sędzią. Sędzia konsultuje jeszcze swoją decyzję z bocznym, oganiając się od zawodników, którzy chcą być świadkami tych konsultacji. W końcu arbiter ogłasza, że jego decyzja jest podtrzymana. Przy głośnym akompaniamencie gwizdów i wyzwisk sektora B gdzie siedzą fani GTSu, zawodnik Korony strzela jedenastkę. Gdy Piekutowski wyciąga piłkę z siatki dwóch graczy Korony biegnie przed sektor B i wyciąga w stronę fanów GTSu kciuki....
Ruczaj jak ty mi mowisz ze moj opis przypomina dziecko to ty sie wogole sportem nieinteresojesz, wiec tesz niebede dialogowal z tak plytkim typkiem jak ty
Wiadomość zmieniona (14-04-04 19:16)
psieeeeeeeee kolegów szukasz cioto ????
Cos mi sie o uszy obiło ,ze szarakany dojechały Korone i pozyczyły sobie flage ,,Koroniarze''.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)