Kibice Wisły Kraków zaatakowali policjantów
W Łodzi kibice Wisły Kraków obrzucili kamieniami policjantów. Kamienie poleciały w stronę oddziałów prewencji gdy pociąg stał na stacji Łódź-Widzew. Kibice jechali do Płocka na mecz z tamtejszą Wisłą.
Policjanci oddali kilka strzałów ostrzegawczych w powietrze. Nikt nie został ranny. Nikogo też nie zatrzymano.
Po odjeździe pociągu z łódzkiej stacji kibice zachowywali się już spokojnie - poinformował oficer dyżurny wojewódzkiej komendy policji w Łodzi.
-------------------------------------------------
teraz czekam na "obiktywna relację " krakowskiej prasy ...
z wiśniewską na czele ...
źródło:[url]http://sport.onet.pl/900266,wiadomosci.html[/url]
-
-
coś dla wiśniewskiej ...
No i kur.. co z tego ? A może cieszysz sie jeszcze że strzelali do nich ?
widzę ze na naszym forum jesteś od niedawna i pewnych rzeczy nie kumasz ...
więc na początek: czytaj , pomyśl, wyciagaj wnioski i jeżeli coś nie pasi to pytaj starszych ...
potem pisz ...
Anty ty chyba nie rozumiesz o co chodzi...
Anty chyba nie znasz Wiśniewskiej... która za każdym razem stra się dopier...ć Cracovii, zawsze przedstawia nas w gorszym świetle, a w sytuacji gdyby i Wisła i Cracovia zrobiły identyczną akcję... my bylibyśmy najgorszymi zwyrodnialcami, bandytami i wogóle... a gtsowcy by zostali pochwaleni że np. nie dali sobie w kasze dmuchać, akcje zrobili dla dobra klubu itp. chodzi głównie o nieobiektywność tego suczyska jakim jest Wiśniewska!
W takim razie to nie dla Wiśniewskiej przecież. Jakby to Cracovia szalała to tak. Ale nie rozumie po co dedykacja dla tej pani.
No no, Wisła milicyjny klub walczyła z Policją....;-)
wewnętrzny sparring
Bo Wisła i milicja = zomo ormo gts
madre psy!nauczyly sie wreszcie kto jest ich wlascicielem.
no nie,w sumie to glupie kundle skoro warcza na swojego...
GTS ZOMOWSKI PIES
Robert teroia spisku w kolejnej fazie? UB, PZPR, GTS Wisła Kraków, moze jeszcze specjalna komórka NKWD, a teraz Karolina Wiśniewska (nb. nie pracuje juz od paru miesiecy w krakowskim dodatku GW) w roli katów Cracovii? Aberacja się pogłębia? I świetnie bo stajesz się coraz zabawniejszy. :)
Poza tym twoja ufmość w wiarygodność tej informacji... Wymiana uprzejmości z regularnym ostrzałem pociągu miała miejsce w drodze powrotnej (Kutno i Łódź-Widzew). Łódź w drodze do Płocka to tylko preludium do zabawy po wesołym meczyku :)
PS. Przemyśl sobie czy nie ma związku przyczynowo-skutkowego między kilkoma twoim wypowiedziami w sieci szkalującymi pewną osobę, a niedawnym zdarzeniem po meczu Jagiellonia-Arka? Może Pretorianie wiedzieli kogo trafią??? :)))
PS2. Czy szanowni byli-koledzy pani Wiśniewskiej (Robuś - nazwiska wielką literą!) z GWK nie wezmą swej koleżanki po fachu, choć nie po szalu, w obronę? Czyżby pisząca na tym szanownym forum nowa gwiazda polskiej literatury Michał O., nadawał się zaledwie do robienia niedźwiedzi z kolezanką W., a nie nie brał ją w netową obrone? :) Podobnie zawodzi mnie słynny net-hools-intelektualista RoMan-Romanowski? Ciekawy dylemat: solidarność zawodowa czy szalowa? :)
radio: jeszcze nam podaj swoje dane personalne... dobrze ???
radio_erewan ...
"Przemyśl sobie czy nie ma związku przyczynowo-skutkowego między kilkoma twoim wypowiedziami w sieci szkalującymi pewną osobę,"
chodzi o wiśniewską ???
nie lubię jej i nigdy tego nie ukrywałem ...
zdyskredytowała się jako dziennikarka więc nie dziwi mnie fakt , że już nie pracuje dla GW ...
mimo wszystko za wysokie progi ...
płakał po niej ani ja ani nikt inny z pasiastych kibiców nie będzie ...
:-)
jeżeli już to sfory kundelków z Reymonta ...
wszak odwalała wam kawał dobrej propagandowej roboty ...
"a niedawnym zdarzeniem po meczu Jagiellonia-Arka? Może Pretorianie wiedzieli kogo trafią??? :)))"
rozbawiasz mnie ...
mam rozumieć , że tak "zacna" bojówka jak pretorianie ustawili się w 5 samochodów specjalnie na dwóch pikników z jakiegoś nic nie znaczącego na scenie kibicowskiej i to pod każdym względem miasteczka bo wiedzieli , że jednym z nich jestem ja ?
:-)))
i jeszcze to wszystko za nazwanie rzeczy po imieniu w przypadku wiśniewskiej ?
chłopie sam pewnie nie wierzysz w to co piszesz ...
niby czym to sobie zasłużyłem na taki zbytek łaski ?
piasniem na necie ?
jeśli tak to gratuluję poczucia humoru ...
:D
odniosłem wrażenie , że Twoi koledzy z Białegostoku byli bardzo zaskoczeni widokiem "trafionych" kibiców Cracovii ...
spodziewali się zapewne kogoś innego ...
a co do meritum ...
to dobrze wiesz o co chodzi ...
zaczekam do ukazania się poniedziałkowych gazet ...
i zobaczymy czy będziesz chciał dalej prowadzić dyskusję w tym temacie ...
ZA KAŻDYM RAZEM BĘDE TO PISAŁ.
TO JEST FORUM CRACOVII I NIE ZAKŁADAJCIE TU TEMATÓW O WIŚLE.JAK BĘDE MIAŁ OCHOTE O NICH POCZYTAĆ TO SOBIE WEJDE NA ICH FORUM. PAMIĘTAJCIE - NIE SRA SIĘ W SWOIM DOMU...
Ruczaj jakbys chcial wiedziec to policja daje kase na wisle.. maja skladki i placa.. wiec wspolnego duzo macie...!!
ruczaj co robi ? wozi sie??? i umie tylko obrzucac kamieniami ??na nic wiecej was niestac??i zreszta to wy macie milicyjny rodowod wiec kozaczyc mozecie bo wam nic niezrobia
aaa no i niepominajac ze kazde wislackie wieksze osiedle lezy na terenach zamieszkalych przez policjantow i wojskowych :)))aaa no i niezapominajac ze kazdy policjant ma vlepke wisly naklejona na scianie :))
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)