Ech , być naczelnym Faktów... kasa , laski , samochody, dom z basenem... ech... Trapez moze trochę przejaskrawił , ale przyznam , że dla mnie nie ma żadnej różnicy między wbiciem komuś kosy na stadionie a tym samym w ciemnej ulicy...
-
-
NO TO ŻEŚCIE SIE POPISALI PIKNIKI!!!
Pasożyt-nie myl huliganki z debilostwem.
Ludzie krzyczeli na tego debila "wypie...j" i jakby ten imbecyl posłuchał nikt nie musiał go wyprowadzać ze stadionu. Nikt nie oddawał go też policji. Więc nie rób z siebie obrońcą półgłówków.
A twoje stwierdzenie cytuje "TAK WALI MNIE WALKOWER!!!!" oraz "CRACOVIO WRUC DO 3 LIGI...."moim zdaniem świadczą o tym, że losy Cracovii i biało czerwone barwy są ci obojętne więc dalsza z tobą dyskusja mija się z celem.
Jeśli chcemy się p[rzekonać ilu kibiców i kto zostanie przy ewentualnym powrocie do sytuacji kiedy nie ma sponsora to rzucajmy dalej pędzlami.
Ja rozumiem nawet wyzucenie ze stadionu przez kibiców ALE NIE WIEDZIAŁEM ŻE KTOŚ GO SPRZEDAŁ !!!!???? W takim razie :/:/ nie mam pytań
Nie szwaya lepiej wy-rzucać imbecyli (malarzy-pędzlarzy).
ReW , czy możesz mi powiedzieć co konkretnie masz na myśli mówiąc:" ktoś go sprzedał"?
Wiadomość zmieniona (06-04-04 18:45)
Myślę sobie tak:
Kiedy mieszkałem na Prokocimiu to nasz blok kojarzył się każdemu z lumpiarnią i marginesem społecznym, pomimo że rodzin gdzie kręcono awantury było może 3 a może 4 .... na ponad 100 mieszkań normalnych rodzin.
wniosek....zło bardziej rzuca się w oczy
Obecnie na mecze Cracovii przychodzi po 7000 - 8000 tys ludzi i sytuacja jest podobna. Ktoś przywłaszcza sobie prawo do bycia jedynym słusznym kibicem wyzywając mnie od jebanych pikników pomimo że jest w miażdżącej mniejszości.
jestem przekonany, że tysiące ludzi na stadionie poparły reakcję kibiców, którzy kazali "wynosić się" pędzlarzowi oddając go ochronie stadionu bo chcą w końcu spokoju......., chcą przyprowadzac na ukochaną Cracovię żony, dzieci i wnuki. Chcą po tylu latach oglądać wielką Cracovię w ekstraklasie wygrywającą z najlepszymi drużynami.
Na szczęście okres chuligaństwa stadionowego POWOLI mija i ustępuje zajebistym oprawom meczowym. Nie twierdzę, że chuligaństwo kiedyś całkiem zniknie ale nie mówcie też że 20 lat temu nie było gorzej.
Rok temu, po derbach Lazio - Roma wracałem metrem do hotelu, w tym samym wagonie siedzieli kibice Romy i Lazio z flagami szalami i ........nie działo się absolutnie nic. wszystko co "mieli sobie do powiedzenia" załatwili na stadionie. marzy mi się kiedys taka sytuacja w Polsce.
Wiem, że zaczniecie na mnie bluzgać jak to juz bywało na tym forum, ale mnie to wali.... a kamieni ktore rzucałem w stronę kibiców Ruchu w osiemdziesiątym którymś roku będe się wstydził do końca mojego pasiastego życia.
jebany piknik
A może ten pędzel wypadł z rąk jak malował płot na biało i na czerwono, biednego robotnika wywalili hehe
baylay- Chodzi mi o to że... Rozumiem wyrzucić go ze stadionu,powiedzieć coś itp ale czemu odrazu dawać w ręce psiarni ?!
z tego co widzialem to pewien starszy kibic ktorego wszyscy znaja odprowadzil go do bramki
przy bramce psow nie bylo, byl chyba prezes misior i wpiz.. ochrony
a tak btw to odnioslem subtelne wrazenie siedzac w mlynie na tym meczu ze "wypier....j" bylo do pilkarza radomska ale moge sie mylic
A ja was nie kumam jednak. Ja nie jestem chuliganem i chodzilem na Cracovie niezaleznie w jakiej lidze byla, i widzialem jak dzisiejszy bohater Bania potyka sie o wlasne o nogi w polu karnym, jak Bania byl "do wyjebania" a nie krol strzelcow II ligi, jak nas nawet Okocimski wydymal w drodze do II ligi (za co ucierpialo auto piwoszy). I jakos zawsze przychodzilem zobaczyc Pasy w akcji na boisku a nie akcje na trybunach, to byl dla mnie swojego rodzaju folklor ludzi ktorych to kreci lub po prostu nie maja co robic, lub tesh maja zupelnie innego rodzaju pobudki ktore mnie w sumie wala. Wala mnie dopki nie cierpi moja Cracovia ktorej oddalem serce. Jej a nie chuliganom, Jude Gangowi i innym organizacja. I 100 razy bardziej cenie Grupe 100 nish JG. Moge byc pikinikem, jeba... comarchowcem choc z Cracovia jestem jush 10 lat, na dobre i na zle. I pamietam dobrze czasy gdy idol Skrzynski przylaz w koszulce Wisly na 1 trening i dopiero Edek Kowalik go "wyprostowal". Konkluzcja - chuligani jak chcecie, tylko nie pograzajcie Cracovii, bo jush raz za Ruch mielismy przejeb..., a teraz jakis matol rzuca pedzlem. No comments. Prawdzili chuligani spuscili by mu wpier... i by sie nie pokazywal na stadionie. Krotka pilka. A ze go dopadly psy - sam sobie winien. Odrozniajcie sezonowcow od fanatykow Cracovii, nie chuliganow. Bo tacy tesh sa. I jest ich duzo. EOF.
PS. A ja osobiscie pier.... :pieknie czasy: III ligi, "zgranej paczki" 500 ludzi w tym 200 emerytkow, smetow, nieduolnosci i nedzy w klubie i na boisku. Wielka Cracovia nie polega na gangu idiotow terroryzujacych wszystko dookola i torepdujacych dzialania innych, ktorym cos sie chce. Nie dla mnie
Howgh
cóz pasożyt wsumie to chyba cie jednak troche rozumiem (moze nawet bardzo - tak po glebszym przemysleniu wszystkiego)
ale zachowania goscia ktory dziala na szkode klubu NIEZROZUMIEM NIGDY....
i tak apropo to mysle ze zdecydowanie powinnismy
zrobic wszystko aby babajaga mogla do nas przyjechac (rozumiem ze to nie wrozy dla naszej przyszlosci dobrze) - ale jesli trzeba isc po najwiekszej
linii oporu to trudno....
Pasożyt,
"z ciezkim sercem" bo w realu to obcinamy sobie palce, ew. zabijamy a tu stanalem po twojej stronie ( o kur.. mam przejeb... na wisle :) )
duzo was czeka pracy i mysle ze tymi drobnymi zdarzeniami (flaga, palce, pedzel, zakaz dla jagi, itp. .) utwierdzacie sie w przekonaniu: "III ligo wroc"
a moze byc jeszcze gorzej...bo I liga puka na Kaluzy :)
taka cena sukcesu, a raczej mody
Typ napisał(a):
> A może ten pędzel wypadł z rąk jak malował płot na biało i na
> czerwono, biednego robotnika wywalili hehe
Zgadzam się z Tobą.Misiek też specjalnie nie rzucił nożem.Po prostu zgłodniał , otwierał konserwę i nóż mu się "omsknął".
Chyba nie wszyscy rozumieją w czym jest problem... po wpisach pasożyta sądzę że wcale nie chodzi mu to że koleś został potępiony - bo zachował się nagannie - i to nie podlega żadnej dyskusji... ale że psiarnia się dobierze mu do dupy za to co zrobił... i to też chyba jest nie tak, moim zdaniem koleś powinien dostać reprymendę od JG i ponieść konsekwencje swojego występku, ale we własnym (naszym Pasiastym) gronie. Ja bym zalecił resocjalizacje... ale nie wiem czy to coś pomoże i absolutnie jeżeli zostaniemy ukarani karą finansową przez k...y z pzpnu to koleś nawet jak nie ma kasy powinien tą kasę odpracować w Cracovi, nawet kosząc trawę na boisku, ale powinien. SĄ PEWNE ZASADY - KTÓRYCH NIE WOLNO ŁAMAĆ! Tyle w temacie!
To napisałem ja, Dementor ukierunkowany pikniczo ;)
Aha jeszcze jedno!
Tak patrzę sobie na derby Londynu... kibice siedzą 2 metry od trawy... żadnych krat... i nikt pędzlami nie rzuca... warto by to przemyśleć...
Sprawcę złapali sami kibice "Pasów" i oddali w ręce ochroniarzy. Prezes Cracovii Paweł Misior zapewnia, że chuligan dostanie zakaz wejścia na stadion. Miał zostać przekazany policji. Ale nie został.
- Całe zdarzenie zostało potraktowane jako przypadkowy incydent, a nie złośliwość czy chęć zakłócenia meczu - mówi podinspektor Wacław Orlicki, z-ca komendanta miejskiego ds. prewencji. - Kibice malowali flagę i odrzucili pędzel na bieżnię. Nikogo na policję nie doprowadzono, tak mi zrelacjonował dowódca zabezpieczenia. Nikt też nie zgłaszał nam incydentu. O sprawie wiemy tyle, co wyczytaliśmy w internecie - wyjaśnia.
Krzysiek pracuje w policji to wie
krzysiek czyta internetowe wydanie gazety wyborczej ...
to jest cytat ...
I qrwa piszcie więcej a psy sie tylko jarają przed kompami :(
szkoda słów ....
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)