Dokładnie
-
-
Daiusz "Tygrys " Michalczewski
komercja, wymogi reklamowe i tyle..... a nie mógł przecież włożyć koszulki Cracovii, którą wczoraj dostał
W sumie ma w tym interes.... To teraz mi powiedzcie - kupowac ten napoj czy nie?
Wczoraj bym kupil, dzisiaj juz nie :))))))
No i podobno był na Wiśle
Wiadomość zmieniona (04-04-04 23:04)
CZemu się tak podniecacie jakimś szwabem?
Honorowym gościem meczu Wisły Kraków z Amiką Wronki był znakomity bokser Dariusz Michalczewski.
W przerwie „Tygrys” sędziował w konkursie strzeleckim zorganizowanym na płycie boiska. W hali Wisły Michalczewski po raz pierwszy zdobył mistrzostwo Polski.
„Dostałem gęsiej skórki, gdy znowu zobaczyłem to miejsce. Jestem zawsze za najlepszymi, a Wisła jest wizytówką polskiej piłki” – powiedział Michalczewski, podnosząc do góry szalik „Białej Gwiazdy”, gdy zapytano go, komu kibicuje.
Nastepnym razem wpie...... jak sie pokaze na stadionie u nas ! :)
Jurol jako pierwszy wyskoczy na solo (bez sprzętu) przeciwko Tygrysowi, a Tygrysa, jako fan Wisły, też mam go w dupie
[img]http://www.skwk.strefa.pl/galeria/amica/30.jpg[/img]
A jednak poszedł :/
niektórzy na tym forum to naprwdę mają kompleksy .....
mam to w dupie że jest kibicem psiarni ! Jego sprawa ! sam sobie obciach czaska....
dla mnie jest najleprzym bokserem świata w swojej wadze a że lubię oglądać boks to mu kibicuje i tyle !!!
ps. ciekaw jestem ilu kibiców CRACOVII korzysta z sieci operatora era ... ?
Faktem jest, że Tygrys u nas nawet się ni pokazał, a na psiarni odstawił wielki "show" wraz z promocją, pozdrowieniem kibiców itp. Jak widać długo jeszcze będziemy kojarzeni z zapleczem.
Michalczewskiego uważałem właściwie za Niemca, ale potem nawet jeszcze jako obywatel Niemiec przed walką stał przy naszej fladze i grali mu Mazurka. Potem "stał się powtórnie" Polakiem z własnej woli zresztą. Niewielu jest takich, no i zacząłem go szanować.
Nie można chyba oczekiwać, że będzie kibicem Pasów, ale chyba i Wisły jest na tej zasadzie, że kibicuje naszym mocnym zespołom. Jeżeli będziemy grać w pucharach, to będzie kibicował i nam również. Nie bardzo jest się czym podniecać, jak i nie ma nad czym rozpaczać. Ot tak po prostu przeszedł na nasz mecz ktoś znany i tyle.
Nie ma się co dziwić że Tiger woli Wisłę od Cracovii. To jest zdeklarowany Lechista a na trybunach co chwile było Lechia Gdańsk, Lechia Gdanśk. Z tego co mi kumple mówili to na meczu była też spora grupa kibiców Lechii...
Towarzyszu Kierowniku, łżecie jak nieprzymierzając... pies. O Lechii to było zupełnie incydentalnie. Jedną trzecią waszych wczorajszych występów poświęciliście Cracovii. To tu was boli...
A nasza skradziona flaga najwidoczniej przynosi wam pecha. Udało wam się coś strzelić dopiero wtedy jak ją zdjęliście z płotu. ;-)
buhahah 1/3 eheheh... było dokładnie 8 razy o was już sobie nie słódźcie... Lechia była..., o Lechii śpiewano, była nowa flaga co taką samą ma Lechia i Śląsk, Tiger to zadeklarowany Lechista w końcu z Gdańska pochodzi a i Zieńczuk i bodajże Dawidowski to wychowankowie Lechii Szamotulski nie jestem pewny ale chyba też bo podobno jego bracia to fanatycy Lechii... A flaga nie była skradziona tylko skrojona.
libero, za tekst o fladze należy Ci sie "Nobel" :) :) :)
pozdrówka
michalczewski przyszedl na Pasy ale w wywiadzie nie powiedzial ani slowa o meczu,czy sie podobalo czy nie,nic, tylko wspomnienia hali gts(wywalczyl 1 tytul mp)i ze wogule to woli psiarnie bo dobrze pile kopia:)jusz go nie lubie chociaz szanuje.mam nadzieje ze w nastepnej walce o MS dostanie wpie..dol taki ze mu spodenki spadna i ukaza sie stringi z herbem lechii na kindybale:)))
Niedobre łobuzy z Wisły -- oddać falgę porządnym chłopakom z Cracovii!!!!
!! TYLKO WISŁA !!
Czym wy się podniecacie??? Michalczewski to zwykły folksdojcz z wolnego miasta Danzing... Nie pamietacie jego walk przy niemickim hymnie? jego dumy że moze reprezentować taki naród jak Niemcy... Dopiero niedawno mu się ojczyzna przypomniała... To zwykły pozer!! Ma wielu wrogów w naszym kraju, a przez to że przywdział milicyjną szmatę, szeregi jego antagonistów zwieksza się jeszcze o kilka tysięcy:) PS:ja tam zawsze wolałem Gołotę:))
Ale jadł nasza kiełbase i pewnie mu zaszkodzi.
CRACOVIA!!!
Michalczewski dla mnie jest j..nym "przechrztą" który gdy poczuł ze bardziej opłaca mu sie być Polakiem od razu z tej okazji skorzystał !!! pewnie już mu urzad podatkowy w Niemczech pojechał po pieniadzach i wtedy przypomniał sobie ze lepiej mieszkać w Polsce???
a co do Gołoty jest to prosty chłop który też gada głupoty ale cenie go za jedno : że nie wyżekł sie Ojczyzny i zawsze boksował pod jej flagą.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)