No ale jaja wycieli!!! właśnie dostałem telefon od znajomka rodziny!!!
Rząsowa faktycznie pakuje walizki w Belgradzie ale wracają nie do Holandii tylko do domu na Wolę Justowską!!!
Niezły numer nasi wycieli! Wstrzymali się z Drumlakiem bo lepszy mieli
transfer w załatwianiu. Można go zarejestrować bo Partizan jednostronnie zerwał roczny kontrakt!
BRAWO!!!!
-
-
RZĄSA W CRACOVII!!!!!!!!!!!!
O K.... !!!!!!!!!!!!
Wiadomość zmieniona (01-04-04 00:07)
TAK
Wiadomość zmieniona (01-04-04 00:08)
Czy ktos to potwierdzi?
PS. Zart zostal juz chyba definitywnie rozpoznany i 1.04 powoli dobiega konca, wiec udzielam odpowiedzi tym, ktorzy mnie nagabuja, ze dalem sie nabrac. Usmialem sie, jak Fenix-lobuz:) od razu kawal Ickowi popsul swoim wpisem, ktory potem zostal szybko zmieniony. Zeby dalej to mialo sens i bylo w miare wiarygodne postanowilem kontynuowac takim krotkim komentarzem temat Rzasy. Ale to Icek musi odslonic prawdziwe oblicze swojego postu. Bo kto wie, moze twierdzenie niektorych, ze jest to prawda moze miec sens juz teraz;)
Wiadomość zmieniona (01-04-04 22:43)
oj chłopaki
01.04
to juz pierwszy Kwietnia.. :)!!! :)
Potwierdzam !!!
Dzwoniłem do osób doskonale poinformowanych - TO NIE JEST KAWAŁ
tak ja takze potwierdzam tą wiadomość,bardzo dobrze znam rodzine Tomka,rozmawiałem dzis z nimi...napoczatku nie chcieli nic zdradzic gdzie bbedzie grał Tomek..ale pozniej juz pękneli....Cracovia Kraków
HUUUUUUUUUUUUUuurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrraaaaaAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!
Nie zdalem sobie sprawy ze u Was juz 1-szy kwietnia ( ale wtopa)hahahaha
Gadałem z kumplem z telewizji kraków dziś to potwierdzą w kronice!
Jak zawsze masa niedowiarków...
:)))))))))))))))))) i zarejestrują go na ten sezon ?
ha ha ha 1 Kwietnia ha ha ha
Kicior grubymi nićmi szyty, a jednak ktoś łyknął... hehehe :D
potwierdzam!!! znam przyjaciela Tomka i od przyszłego tygodnia codziennie będą chodzić na piwo ale nie na Belgradzkim lecz Krakowskim RYNKU!!!
Parę osób kupiło ten kit prima aprylisowy.Dobre kolego icek66.Gratulację sporo osób się nabrało.
jezeli to rzeczywiscie zart
....to niesmaczny
Bardzo niesmaczny
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)