-=KsC_Qr2nOw=- czy ja napisałem ze Kozłówek jest bardziej fanatyczny od Qr2nowa ???? a co do kozłówka to się chyba ze mną zgodzisz że jest to fanatyczne osiedle........:] znam parę osób z Qr2nowa[np.Ciebie :D] i wiem że też macie sporo wariatów :))))
Wiadomość zmieniona (31-03-04 19:22)
-
-
KOZŁÓWEK ZRÓBMY FLAGE !!!
LenaKsC jestem z Prokocimia Starego,jak chcesz pogadać to na gg sie stykniemy
a co się stało z flagą [b]"IMPERIUM KOZŁÓWEK"[/b] ???? bo z 8 lat jej niewidziałem a była dosyć duża a napisy malowane farbą drukarską .....hehe. przed derbami '96 suszyła sie na rynku potem wisiała na płocie i tyle ją widzieli...
moje gg tio 4553478!!!!napishh!!!!!!:)))))~
Kozłówe PASY!!!Mieszkam na Kozłówku-tego się nie wstydzę. W Sercu mam CRACOVIĘ, Wisły qrwy nienawidzę!!
marcin_ksc-kiedys był prikaz z góry,że flagi osiedlowe na Cracovii nie będą wisieć,więc przez pewien okres można było na Kałuży oglądać flagę ,,IMPERIUM'':))))
a mnie ktos zna ?:D
niepodawajcie gg bo niegadam na gg tylko tu
MCH napiszesz mi ile masz lat?:>
ja sam popieram fak ze flagi osiedlowe nie powinny byc tworzone bo CRAXA to My a nie kozlowek vola itp i o to temu co zakazal chodzi...pozdro
.... Nom Przydała By Się Flaga Qr2noovska .... To Spotkanie To Nie Głupi Pomysł ....
FosSa : rocznik '85
mch hmmmmm odezwij sie ;-) to akurat mój rocznik;-)
Flaga Kozłówka to dobry pomysł. "Nasze" osiedle jest biało-czerwone od fundamentów! :-) Trzeba tylko wymyślić chwytliwe hasło.
FLAGA QRDWANOWA TO TESH DOBRY POMYSŁ JA TESH ZNAM PARE OSOB Z KOZÓWKA A NA QRDWANOWIE SĄ LEPIS FANATYCY:)
tak ogolnie to lepiej nierobic zadnych osiedlowek:) lepiej polaczyc sily zinnymi osiedlami i zrobic jakas mega wielka na temat craxy nie osiedli:)a co do fanatykow to ciekawe co jak by bylo jak by u nich na osiedlu byla psiarnia ;)
"Imperium Kozłówek" :
nadruk spłynął, troszki się przypaliła, a potem leżała u "Bremego" w piwnicy i słuch o niej zaginął :(((
Ja jestem kompletnie "niekumaty" w temacie ale pamiętam z dawnych lat jak kiedyś parę chłopaków wywiesiło "regionalną" flagę chyba Cracovia Kłaj;-)
czy jakoś tak. No i szybko kazano im ściągnąć! Szczerze mówiąc też czułem się dziwnie patrząc na ten napis:-)
KURDWANOW NOWY ZAWSZE Z CRACOVIA!!!!!
4 dni później
i tu sie okazoje ze tyle chlopa za craxa jest na Q a nikt sie niechce przypucowac :D
Bylismy Jestesmy Bedziemy!!!;-) CRACOVIA QRDWANÓW;-)
POzdro dla Ziomków z Voli West;-)
ELITA CRACOVIA:)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)