Poszukuje jakis fajnych rozbieranych pokerow.Podawajcie linki.Dzieki z góry
-
-
STRIP POKER
[url]http://www.bunnypoker.com/[/url]
wejście tylko jesli macie 18 lat ;-)))
A jak tam się gra ? bo wrzucam : new gamei nic :(
zajebioza, az zostalem w pracy dluzej 45 min przez niego :]
pozdro
Wojtek
spoko spoko tylko ta suczka na kanapie graw chu...... rozebrałem ja na maksa prawie a ta pózniej miała reaktywacje i mnie ogoliła do zera i sie ubrała do tego kurna fa
jak sie w to gra bo klikam i klima i nic:(
U mnie spoko. Ograłem ją w 10 minut :D
ja nie moge ograć tylko tej pierwszej !
Dobre giery podajecie:) Jak macie jeszcze w zanadrzu inne pokery netowe to dajcie linki - czekam na jakies atrakcyjniejsze panie:D
A mógł by mi ktoś wyjaśnić zasady pokera???
> Aria < Rozebrana :), jade dalej ;)))
> Chloe < też
> Jasmin < następna "rozjechana"
Wiadomość zmieniona (28-03-04 18:21)
Mnie się udało rozebrac wszystkie.Są dość łatwe.Znacie jakies inne strony z pokerkami?
7 dni później
Trzeba w to grac w rozdzielczości minimum 1024/768 bo przy 800/600 nie widac kart. Babki są sprytne, ale łatwe do rozszyfrowania...
F11 - Ci, ktorzy maja mniejsza rozdzielczosc (800x600) niech sobie wyswietlaja strone na caly ekran.
Ja sobie nie mogłem poradzić z tą uczennicą.Reszta git.
46 dni później
Ma ktos jeszcze jakiegos pokera rozbieranego? Pilne!
cholera a miałem się dzisiaj uczyć :D
Ja pieprze ta stronke! ;-)) Pol roku temu wygralem z tymi pannami i czekam caly czas na nowe...maja byc lada moment a tu nic ;-((((
rozebrane
Plizzz- niech ktos powie jak w to grac- bo daje "play", wybieram kroliczka i nic :(((
A pogralbym chetnie :))))
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)