mark, KSC
koniecznie przybliżcie mi historię z kozą w Krośnie i Abadonem, bo historii nie znam a z Krosnem bardzo trwałe więzy rodzinne posiadam..
napiszcie tutaj albo na mejla, bardzo proszę.. ;-)
pzdrw
-
-
CRACOVIA REAKTYWACJA ;)
Lechia Sędziszów - i była wielka wtopa z sędziami, bo oni pojechali do Sędziszowa koło Jędrzejowa a mecz mial być w Sędziszowie Małopolskim. Odległośc bagatelka około 200 km:)
KSC: ja też byłem na wyjeździe w Sieprawiu, mecz z Karpatami - w sezonie w którym poprzednio wchodziliśmy do 2 ligi. Zero trybun, koniec boiska to siatka ogrodzeniowa czyjejś posesji - więc generalnie stało się u kogoś w ogródku :-) to była jazda, a po przeciwnej stronie jakieś 30 szt. miejscowych z prześradłem - na którym było nieudolnie nabazgrolone Karpaty Siepraw cy cóś podobnego, nie wywiesili tego od razu, tylko po jakimś czasie i wtedy wszyscy od nas ryczeli: prowokacja ;-) hihihi ale były to czasy przenno-buraczane, [b]oby nigdy nie wróciły!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/b]
Zapomnimy nasze klęski
I jak Feniks był zwycięski
Tak Cracovia w nowej chwale
Wielka będzie już na s t a ł e!
Paasy!Pasy wszędzie!Zwariowało moje serce!
Boola, nie przesadzaj! Przypatrz sie na pogode na zdjeciu pierwszym i ostatnim... jakby podczas meczu z pierwszej fotki bylo takie slonko tez by bylo tyle wiary ;D ;P
heh jak to mowią "pogoda jest dla bogaczy, dla niebogaczy są pogody złe.." :)
Heh nie wiem jak to sie ma do Cracovii, ale niech Ci bedzie ;)
nie wiesz??? patrz zdjecie pierwsze i ostatnie !! ;P
Heheh widzialem Twoj wpis w temacie o harrym... kurde dzis masz chyba dzien pod znakiem "mysli złote na sobote" (choc dopiero piatek;) :D
Rock , Ty lepiej prowadź śledztwo w sprawie frytek...
taa bo polazlem spac o 2 a wstalem o 6 ;)
Baylay... sledztwo wstrzymane z powodu braku swiadków i dowodów. Jednak pewne poszlaki juz mam...
NO I PRAWIDŁOWO
Boola zapodalem Ci na maila cos o reaktyacji jak Ci sie podoaba to daj na forum
pozdro
narazie nic nie ma. Sprawdze jak worce bo narazie wybywam
Przez rok z haczkiem udalo sie zrobic naprawde BARDZOOOOOOOOO DUZOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!
Ale nie wolno osiadac na laurach!!!!!!!!!!!!!!
PRACA praca i jeszcze raz praca:)
fajnie to brzmi;)
Ale taka jest prawda.
[align=center][img]http://cracovia.strefa.pl/download/kacik_kibica/reaktywacja.jpg[/img][/align]
:)
Na forum KSC cenzura niczym w stanie wojennym :(
Kto tu robi za Jaruzela?
no i po takich meczach ten temat powinien lecieć do góry
Co do Izolatora Boguchwała to gra w V lidze
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)