Jestem kibicem Cracovii
nie chcę na jej stadionie i lodowisku słyszeć o Wiśle.
My tu ..... gramy a nie Wisła - Roman Steblecki
-
-
My tu ..... gramy a nie Wisła - Roman Steblecki
Skupmy sie na dopingu dla Craxy a nie na Anty Wiśle
Jestem za! Gwardziści przestaną mówić,że mamy kompleksy na ich pkcie.
Popieram w 100 %
stray kibolu to że gadają coś gwardziści to żaden powód !!! Olać ich !
Nie róbmy tego bo wielu osobom z Cracovii to nie pasuje !
Robin nie tylko my tak mówimy, reszta Polski jest podobnego zdania, więc chyba coś w tym jest....
Slash a co ma do gadania reszta Polski do tego co się dzieje na naszym stadionie ??
Niech sobie gadają co chcą, a my będziemy robić co będziemy chcieli !
Zgtadzam się z załozycielem tematu. Za 1 godz i 5 min zaczyna się mecz - czas powoli się zbierać....
to dlaczego tyle osob spiewa na hokeju o wisle a wiekszosc mowie ze nie powinno sie:D
wisla juz od dawna nie ma nic wspolnego z hokejem!!!!
moze zawodnicy sa w stanie przekonac niektorych
nastepny chlopczyk z reymonta przylazl pouczac. Reszta Polski cos uwaza. Badania OBOP przeprowadzil. Pogarde mocno zaprawiona nienawiscia nazywac kompleksem owszem mozna. Tylko poco?
Spytasz chlopcze z reymonta dlaczego ta pogarda i nienawisc?
poczytaj sobie o historii . Dowiedz sie o setkach uczynkow w wykonaniu GTS. O kradziezy oswietlenia w latach 70-tych. O szantazowaniu rodzicow by przenosili zdolnych juniorow na wisle i wielu innych sprawkach. Zyja jeszcze gracze co siedzieli na 24 godziny przed derbami. Tak ich UB zmiekczalo.
Z nowszych czasow. Tez wiele ciekawego. Proba sadowej likwidacji Cracovii pod koniec lat 90-tych w wykonaniu syna prezesa GTS-u. Kant z lokatorami na wolnym podobno Kablu.
Pytasz w innym temacie dlaczego kasuje sie logo Wisly na forum. Odpowiedz jest prosta. Pogardza sie tu tym symbolem.
Dzisiaj wrogu wczoraj bracie
Sto % poparcia dla delakondelabro
100% poparcia...
Pełne poparcie delakondelabro !!!
macie racje -śpiewaliśmy - śpiewamy-będziemy śpiewać-
Powinniście swój klub nazwać KS Antywisła a nie Cracovia.
Tia, gościu wyżej, nicka nie pamiętam...... Znam bardzo dobrze historię bo nie urodziłem się wczoraj. Epizod z milicją nie stanowi nawet połowy naszej historii. A czy myślisz że większość ludzi kibicującym KS najeżdża na Białą Gwiazdę z podowu owego rozdziału?? Czy on jest powodem do nienawiści? Nie sądzę. Może jeszcze przekreśloną na wielu Waszych flagach i szalikach Białą Gwiazdę też ZOMO wymyśilło??? Cóż, w większości przypadków nic innego jak kompleks w usprawiedliwianiu niektórych zachowań nie przychodzi mi na myśl - bo czy goście śpiewający co chwila "Wisła to stara k..." podczas meczu, bądź krojący szaliki Wiślakom czy Wiślaczkom (!!!!!!) mają w pamięci tamten epizod?? Czy może są chorobliwie zazdrośni o pozycję obu klubów w krajowej czy krakowskiej piłce i w taki czy inny sposób chcą okazać swoją wyższość?? Sam sobie odpowiedz na te pytania.
1. Nienawidze wisły
2. Ale po co śpiewać?
3. Dopingujmy Cracovii
4. Na meczu z Jagą będziemy śpiewać na ts
5. Zgadzam się z założycielem tematu, nie śpiewajmy już o wiśle, bo jak wypowiadam to słowo to mi się rzygać chce, powstrzymuje się bo to stadion PASÓW.
6. HEJ HEJA HEJA CRACOVIA MISTRZEM HOKEJA:DDD
Szanowny Kolego z drugiej strony Błoń. Bardzo źle sądzisz. Właśnie to jest powodem.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)