Czy na tym forum wolno używać godła Wisły w podpisie? Jeśli nie wolno, to dlaczego?
Moje wykasowano już dwukrotnie.
-
-
Pytanie do moderatorów
o o o - pietrucha - sorry, że wziąłem cię za innego :):):) i rozumiem twe oburzenie - aż tak nisko upaść... nie do pomyslenia.
a tak w ogole wiesz ... to jest forum Cracovii - jeżeli jeszcze to nie dotarło do ciebie - to masz problem i idz do kynologa
Wiadomość zmieniona (26-02-04 16:59)
Na forum Wisły nie wykasowano nigdy z podpisu godła Cracovii, ba, nawet za pisanie "Cracovia" z małej litery rozdawane są żółte kartki. Jest ustawiony skrypt który w adresie www.[b]C[/b]racovia.krakow.pl dodaje dużą literę.
Ale cóż, to przecież Wisła jest zawsze "be"
Tacy Dwaj - czy na codzień, w cztery oczy - też odnosisz się tak do ludzi poza forum? czy tylko odreagowywujesz wirtualnie?
Wiadomość zmieniona (26-02-04 18:46)
DO LUDZI? chyba to wszyscy potwierdzą - jestem bardzo kulturalny :):)
Tacy Dwaj - no dalej ponapinaj się jeszcze, to tylko forum.
Wiadomość zmieniona (26-02-04 17:18)
Wiadomość zmieniona (26-02-04 17:23)
Co Ty Pietrucha mowisz, mi sie tam Wasze logo wkleja...
[img]http://www.uznam.net.pl/~andy/galeria_1/Milicja-basic.jpg[/img]
Wiadomość zmieniona (26-02-04 18:59)
Wiadomość zmieniona (26-02-04 19:19)
Pietrucha no nie chwal sie juz tak, no ladne zdjecie, ladne :P
Pietrucha wasze Emotki też wchodzą !
[img]http://members.lycos.co.uk/robinksc/Images/wisla13.gif[/img]
Wiadomość zmieniona (26-02-04 21:09)
Jenyyyyyy przestancie ;/
Pietrucha dziwisz sie, ze ludzi drażni widok Waszego godła? Mnie nie i nie rozumiem o co masz pretensje. To ze Wy macie inne zasady - Wasza sprawa.
Bo nie jesteście kibicami Cracovii tylko kibicami Antywisły.
Wierny, nie wmówisz mi tego choćbyś stanął na rzęsach..
Pietrucha: pytasz dlaczego? a jak myslisz co zrobilaby ochrona firmowego sklepu Plusa, gdyby ktos wszedl do srodka i zachecal ludzi do korzystania z uslug Idei? promowanie wlasnego produktu (mimo wszystko jest to produkt) na terenie konkurenta nie jest chyba fair?
Brajt: czy możesz się ze mną pilnie skontaktować. Telefon w mailu.
Dzięki
"Zbrodnia to niesłychana,
biala gwazda w forum skasowana.
A gdy za szale Pasów,
ktoś z naszych dzielnych asów
w realu - poturbował gości z Poznania
to stara nasza prawda się kłania..
nasza gwardyjska i "Kalego" racja -
przecież to była prowokacja!"
...tyle rymami częstochowskimi...
:-((( .... to forum schodzi na psy :-((((
lucek - i dlatego prosiłem przed kilkoma tygodniami o osobny "dział"...:(:(
No i się pojawia. Akurat jak poruszyłem tą sprawę w jednym z topiców na naszym forum.
Tak wogóle to witam na Waszym.
Witam Państwa !!!
Panie Brajt jeżeli Ty porównujesz wierność do klubu do produktu to ja pytań nie mam. Kolejna sprawa. Jeżeli uważasz [lub boisz się ???], że mozliwość wklejenia loga jakiegokolwiek innego klubu niż Cracovia spowoduje, że kibice Cracovii będą kibicować innemu, bo konkurencyjny klub ma ładniejsze barwy lub logo to jest to raczej śmieszne.
POZDRAWIAM
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)