Dem - sorry, nie kojarz ze swymi dowcipami czasem tu wklejanymi - ale "z ust mi to wyjąłeś":):):)
a w ogóle gdzie mail od Ciebie?
-
-
Czesc, jestem tu nowy
Autor: Dementor (---.qumak.pl)
Data: 19-02-04 13:59
już lepiej: Miasto Wisła wierne Cracovii
raczej niedomówień w takim wypadku nie będzie...
No tak, ale nas tutaj na 12 000 mieszkancow jest 2. To jak ja mam napisac, ze cale miasto jest wierne Cracovii ?
Bantu - a myślisz, że tych pozostałych 11.998 to nie są nam wierni? NIEMOŻLIWE
Dwóch sprawiedliwych, toż to Sodoma i Gomora normalnie. Bez urazy oczywiście.
No to może "Kibice Cracovii z Wisły", albo "W Wiśle liczy się tylko Cracovia"
"Wiślaccy Pasiacy" z anty "W Wiśle nie ma Wisły", albo "Wisła w Pasy" no i tak można długo, długo...
Albo: Cracovia Wisła :)) (coś na wzór Cracovia Oświecenia, albo Cracovia Wola Duchacka).
Ooo... To "Wisla w Pasy" to dobre bedzie. Nie zrozumcie mnie zle, ale jakbym wyhaftowal na fladze, ze "Miasto Wisla Wierne Cracovii", to by mnie palcami pokazywali.
hehe witam
niezły wstęp :P
TD: mail wysłany, i to parę dni temu...
Mentny: ale flaga o takim haśle: "Kibice Cracovii z Wisły" - kojarzyć się będzie... no z... tymi... no... [b]przecośtam[/b] - tak obiektywnie mówiąc.
hehe jakoś se tego wyobrazic nie moge:Pasy i napis Wisła
Ludzie - ja przecież sobie żartuję. Nie bierzcie wszystkiego co piszę poważnie. Mówie poważnie... może.
||| ||| HONOROWI I ODDANI - NAJWIERNIEJSI Z WISLY FANI ||| |||
A taki napis ? Czarne litery w gotyku na materiale w pasy.
jak zwykle ...można u Was się "ubawić " : ))
naparwdę :)
buehehe czesc Bantu!
PS: Nie rób tej flagi ;)
Bantu - dałeś ognia :-))).
"Miasto Wisla Wierne Cracovii" piękne
boże!!!! Gość sobie z was jaja robi, a wy z nim gadacie, zamknijcie ten temat i wywalcie..
Wiadomość zmieniona (19-02-04 19:58)
rebbe dlaczego. fajny temat , mozna sie usmiac. wolisz wpisy nawiedzonych typow z gts?
flaga Dwaj Fanatycy Z Miasta Małysza :-)
Już dawno się tak nie uśmiałem na forum! Pozdrawiam Wisłę tę od Małysza!
to jest bez wątpienia najlepsze "wejście" na nasze forum w jego historii ...
:-)
pozdrawiam
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)