Masz rację."Głowa" i "Żuraw" cały czas plują sobie w brodę z tego powodu.
-
-
PIOTREK REISS - WSZYSTKO....TYLKO NIE TO!
uffffffffff :):):):)
Jasne że sobie plują, bo lepiej bronić się przed spadkiem niż grać z Lacio, Inter mediolan, Parma, Shalke, Real Saragossa i innymi, lepiej grać z Polkowicami, Amiką, Świt Nowy Dwór i z innymi wiochami
wierny (i inni twoi koledzy):
- nie codziennie jest niedziela, więc nie róbcie sobie święta tak co dnia
- w związku z powyższym odwiedzajcie to forum nieco rzadziej, bo psujecie sobie radość świętowania i uniesienia a poziom tegoż forum obniżacie
"Jasne że sobie plują, bo lepiej bronić się przed spadkiem niż grać z Lacio, Inter mediolan, Parma, Shalke, Real Saragossa i innymi, lepiej grać z Polkowicami, Amiką, Świt Nowy Dwór i z innymi wiochami"
A najlepiej to sie gra z Valarengą. Przynajmniej mamy takich zawodnikow ja Reiss ktory odrzucil oferte wislakow :D A wy macie takich jak Zurawski ktory pokresla na kazdym kroku ze jego jedyna milosc to Lech i czesto pojawia sie na Bulgarskiej. Wychowalisice Surme ktorego jedyna miloscia byla i jest Legia :P Kazdy pilkarz gra w tym plastykowym klubie tylko dla kasy i jak tylko pojawia sie mozliwosc wiekszego zarobku to uciekaja, jak Uche. Nie ma w zespole zadnego wychowanka a Patera wy....i bo w biznesie nie ma sentymentow.
Fan Lecha, lepiej z valarengą niż z Lechem, jaki piłkarz kocha jaki klub to mtw, I dobrze że piłkarze przywiązują się do macierzystego klubu, teraz gra w Wiśle Żuraw i w Wiśle wykonuje swoją robotę jak nalepiej. A w Cracovii jest jakiś wychowanek?
I do Tacy Dwaj - Wisła gra w pucharach od 5 lat, a Lech?
gts może sobie grać w pucharach non stop i tak mam go głęboko w DUPIE ...
"czytanie ze zrozumieniem" - wiernie poziom nieosiagalny dla wiernego (i jego kolegow).....
graliscie, gracie ..... i pewnie grac bedziecie - szkoda tylko, ze co roku taki zawod was spotyka, ze jak nie poslizniecie sie na konskim lajnie, to na nieudacznictwie swoich "profesjonalistow".
na ten tekst:"Wisła gra w pucharach od 5 lat, a Lech?" ja dam ci lepszy przykład - "ktośtam gra w Pucharach od 5 lat, a wy siedzieliscie w tym czasie w 3 lidze"... ale czy to jest argument?
i powtarzam - smutno, że ani tu ani tam nie ma ANI JEDNEGO WYCHOWANKA... z kogo bedziecie wy i my sobie robic "legendy" dla naszych dzieci (w moim przypadku wnukow)?
Reiss nie przechodzi do Wisły - zamknąć temat :-))
A jednak może przejdzie? - nie zamykać :-)))
Wiadomość zmieniona (18-02-04 14:10)
Wierny przestań , bo chłopakom ciśnienie skoczyło...;-)Rajcują się tą Vaalerengą , a sami mogą ją sobie w telewizji najwyżej oglądnąć...:-)))) Niech wejdą do tej ligi , dostaną trójczynę na Kałuży i wtedy też coś wymyślą....
A co do turnieju Grabki to nie zostały skrojone dzieci tylko dorośli faceci , którzy mając odrobinę wyobraźni powinni to przewidzieć, Byli po prostu bezczelni lansując się w swoich szalikach. Ale tak to jest jak koszerni koledzy sieją propagandę o układach w Krakowie...I nieszczęśnicy uwierzyli w nią , a teraz o jeju co tu się dzieje...
Gdziekolwiek jesteśmy , cokolwiek robimy - liczy się TYLKO WISŁA!!!
HEJ VALERENGA GOL!!!!!!!!!!!!!
Wiadomość zmieniona (17-02-04 23:04)
Reiss w Krakowie!
Wygląda na to, że wczorajsza informacja na oficjalnej stronie internetowej Lecha Poznań nie była prawdziwa. Po godzinie 12 w budynku klubowym Wisły pojawił się napastnik "Kolejorza" - Piotr Reiss, który negocjuje z Wisłą warunki kontraktu. Obecnie nastąpiła przerwa w rozmowach.Sam zawodnik nie chciał na razie nic komentować. Przed momentem odjechał z budynku klubowego Wisły, by posilić się w jednej z krakowskich restauracji. Rozmowy mają zostać wznowione po południu
To nie postawiliście mu obiadu? Tak Wisła przyjmuje gości?
Żałoba... :P
mam info z Poznania , że Reiss zostaje w Lechu ...
- Przyjechałem tutaj na rozmowy, żebyście mieli co do roboty (śmiech). Jesteśmy już bardzo blisko. Daliśmy sobie kilka dni na przemyślenia i wkrótce zapadnie decyzja - powitał Reiss oczekujących dziennikarzy. - Napewno zagramy 5. marca (wtedy w Poznaniu Lech zagra towarzysko z Wisłą), tylko jeszcze nie wiem w jakich barwach wystąpię (śmiech).
Reiss był w wyraźnie dobrym nastroju. Humoru nie popsuły mu nawet długie rozmowy. - Siedziałem tam aż pięć godzin? - pytał zaskoczony. - Bardzo miło rozmawiało mi się z prezesem Kapką.
Reiss całkowicie odciął się od oświadczenia Lecha, w którym wielkopolski klub zapewnia, że nie dojdzie do transferu. - Tak, słyszałem o tym. To znaczy przeczytałem w internecie. Trudno powiedzieć, dopiero wracam do Poznania. Lech napewno bardzo chciałby abym został w Poznaniu, działacze tego nie ukrywają i robią wszystko, by tak się stało. Ja mogę tylko powiedzieć, że Wisła to dla mnie ogromne sportowe wyzwanie. Jestem ambitnym człowiekiem. Nie skorzystałbym z żadnej innej oferty w Polsce, ale Wisła jest na dzień dzisiejszy klubem, któremu bardzo blisko do Ligi Mistrzów, ma bardzo wysokie cele. Warto dla takiego klubu zagrać. Odejście z Lecha ucięłoby też pogłoski, że Reiss rządzi w Lechu.
- Każdy zawodnik chciałby grać w jak najlepszym zespole. Wisła taką możliwość daje. Jest to klub bardzo dobrze zorganizowany, natomiast w Poznaniu różnie z tym bywa.
A więc drogi Reksiu - pies cie jebał...
Oszałamiająca erudycja prosze pana
"Każdy zawodnik chciałby grać w jak najlepszym zespole."
zapraszamy do Cracovii
Hmmmm... Jestem w pewnym kłopocie i mam poczucie dyskomfortu. Z założenia nie wdaje sie w dyskusję gts-em, nie chodzę z nimi na piwo, nie jeżdże na ryby, nie podaję ręki, nigdy bym nie kupił o gts-owca używanego samochodu, nie mam w rodzinie ani wśród znajomych tego typu ludzi.
Ale wszystko wskazuje na to że trafiłem na erudyte, psiura - intelektualistę a imię jego ...._KrK. Uważam, że do każdego należy przemawiać językiem który adwersarz zrozumie. Chyba zrozumiał.
Polemiki nie będzie - na to trzeba sobie zasłużyć. Natomiast - tu trzeba oddać honor - podoba mi się forma. Proszę Pana, tak się należy do mnie zwracać (wolałbym duże P).
he he
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)