dzika lustracja ;)
-
-
Jakie macie poglądy sonda wyborcza.....
hahahahahaha...:)
Pozdro: wojtek20
knur
No właśnie:), cieszy mnie iż Karvin również zewoluował i już stoi po właściwej stronie w lustracyjnym sporze.
Zewoluował - nie bardzo wiem o co Ci chodzi
ja w odróżnieniu od Twoich lewackich (PiS) sympatii nigdy nie trawiłem komunistów, socjalistów i im podobnych. Lustracja tak ale przeprowadzona w mądry sposób a nie służaca do walki politycznej (czyt. lustracja wersja PiSowska, nasz komuch = dobry komuch, nasz przeciwnik = zrobimy z niego komucha).
Koniec, nie wchodzę w temat bo mam dosyć potykania się z Twoim fundamentalizmem szkoda moich i Twoich nerwów bo i tak do niczego się nie przekonamy
a róznimy się w bardzo wielu kwestiach co nie przeszkadza nam się czasem napić - mimo że olałeś moje imieniny :)
Karvinie
Bez nerwów, sam głosowałeś na PiS wiec nie pisz Twoich lewackich tylko naszych:). Jeśli jakaś partia prócz PiSu obniży podatki to pogadamy o lewakch:). Ja nie jestem fundamentalistą-lustracja to tylko nakaz przyzwoitosci.
PS. Nie dotarłem na imieniny bo byłbym najwcześneij o 1,30, zastał bym tylko zmęczonych życiem ludzi;)
e nie
(ale ok dodam tylko jak ja głosowałem na PiS jawili się oni trochę inaczej niż okazało się w rzeczywistości, taka wersja demo :) )
zubereg Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> PS. Nie dotarłem na imieniny bo byłbym
> najwcześneij o 1,30, zastał bym tylko
> zmęczonych życiem ludzi;)
Co Ty trzymaliśmy się twardo ;)
W takim razie mogłem wpaść:)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)