Na 100% zagłosował bym na PO.
A za najwieksze wżody na dupie Naszego kraju uważam śmierdący trójkąt bermucki czyli:
SLD - bogate smierdziele co chcą jak najwięcej wykraść dla siebie
LPR - Prymitywy którzu chcą "bronić' Polskości, co jest żałosne, ludzie z tej partii to przeważnie osły które chętnie prowadziły by zycie amiszów, to jest złe , tego nie mozna itp.
samoobrona - szkoda słów HAMSTWO prymitywy i wieśniaki
-
-
Jakie macie poglądy sonda wyborcza.....
Szkoda, że mnie nie będzie na treningu, ale ciszę się że do takiego spotkania pasiaków-narodowców dojdzie.
Do Pokusia:
- Jak się coś ocenia, to dobrze to coś scharakteryzować i choć dwa trzy merytoryczne argumenty podać, a nie uskrajniać tylko tezy Gazety Wybiórczej.
- Poza tym jak inteligent deklarujący poparcie dla PO może wyzywać osoby mające inne poglądy od "osłów" i "prymitywów? - Kultury trochę... i salonowej dyplomacji!
[url]http://dzis.dziennik.krakow.pl/?2004/12.24/Kraj/81/81.html[/url]
boso
mamy demokracje!.mamy?.chyba tak i moge mówic i pisac co chce
a co do tego ma wyborcza nie wiem... ja nie musze posiłkowac sie textami z tej gazety aby cos napisac, nie wiem jak ty?
Ja też nie przepadam specjalnie za LPR,ale........Gdyby nie Romek G,to ostatnia komisja śleczda to byłaby farsa..............No ale z tymi jasnogórskimi naciskami na Kulczyka przesadził.
a ja jestem antypolityczny, nie mylić z apolityczny....
i wyjątkowo mnie wkurzają wszystkie polityczne tematy na forum, które do niczego poza kłótniami nie prowadzą.
a już najbardziej niecierpie politycznych wtrętów w normalnych tematach..
Kiedyś bylem za platformą, a wcześniej za uw (w końcu oni to też "żydzi")
Wiadomość zmieniona (27-12-04 23:40)
JA bede głosował na UPR
Szkodniki to SLAD MILLER SKOMPROMITOWAŁ SIE sld to banda która sprzedała polske kaczmarek nie dostałk w łape i zrobił afere jja dam wam przykład o pewnej elektrowni w małopolsce została ona sprywatyzowana ale były niesamowite kłopoty z tym!! było 3 inwestorów holender francuzi i amerykanie wygrali amerykanie i dobrze ale potrzeba było jeszcze podpisu ministra kaczmarek nim był chciał w łape i to nie mało to jest hamski prostacki człowkiek dwulicowy nie wiem czy dostał w łape czy nie ale całe sld takie własnie jest michnik nastepny cymbał a to co mnie wkurza to SDPL! Z BOROWSKIM NA CZELE ewidentne stare komuchy bite!! tzw. przezuty i co sie okazuje partia ich powstaje bo widza co sie dzieje i pierwszy sondaż i 8% poparcia polaków!!! za co co oni takiego zrobili ano to ze chca wmówic polaka zeby ich wprowadzili do sejmu a polacy dalej sa głupi i głosuja na nich!!! tak samo BELKE WYkreuja na prezydenta i wygra i mafia dalej bedzie rzadziła i sprzedawała polske!!! dla mnie to ja bym millera ciagał po sądach za to co narobił w POLSCE nie wyszedł by z wiezienia!! cymbał jeden a lepper to dla mnie kretyn smieszny człowiek na ktorego ludzie ze wsi głosuja tacy po podstawówce i zawodówce gosc opowiada głupoty wszyscy go uwazaja za idiote a on se siedzi w domu i kase ma nie mała i sie smieje jacy to polacy głupcy ze na mnie głosuja a ja takie brednie opowiadam oj boze kiedy wreszcie w polsce bedzie dobrze to ja nie wiem oby jak najszybciej bo gorzej juz byc nie moze!!!
mimo wszystko UPR!!!!
p.s ale sie rozpisałem:]
No pewnie, że jest demokracja, ale przezywanie przeciwników politycznych jakoś mi do zwolennika PO nie pasuje ;-) Ponoć to ludzie merytoryczni i wyważeni, za wszelką cenę odcinajacy sie od populizmu i pustych haseł. Przynajmniej w teorii...
Ja nie jestem członkiem (heheh) PO i nie musze być kulturalny i na poziomie;-)
jak by co to PO, ale każda partia ma coś na "sumieniu"
1.z koniecznosci na PO (nie ma lepszego wyboru,choc po euforii w 89 r.rozczarowal mnie i wielu innych praktycznie caly post solidarnosciowy oboz)
2.sld,lpr,samoobrona.
3.troche mniej emocji proponuje,bo i tak nic nie zmienimy
plusjack,knur ,żuberek - wielki szacunek.
"Wiele Wam to nie pomoże, ale lżej Wam będzie umierać".
Adam Akustyk, Świstak, Ro Man
szanuję Wasze prawo do poglądów, nie mniej jednak ..... "smutno mi Boże".
Pokuś dla mnie to ty jesteść tu Cię zacytuje "HAMSTWO prymitywy i wieśniaki" mówisz o ludziach których nie znasz. Ja ich nie popieram ale nie obrażam. Właśnie tacy ludzie jak ty doprowadzają do tego co jest. Potrafisz pisać bezsensowne posty pozostań przytym.
Zastanów się co piszesz.
Nie pozdrawiam
2511 dni później
W obliczu dyskusji o Marszu fajnie poczytać :)
pozdr Wojtek20 :)
o ku... chnia :D pozdro Wojtek20 :D
moralizator Świstak też dobry :D
Wojtek20 i Świstak :D
i RoMan jakiś taki mniej lewicowo agitujący ;)
ehh...stare dobre czasy
Hamer i Bzyyczek chyba Karvinowi i Dementorowi nie do końca o to chodziło, o czym piszecie ;)
Co do Wojtka20 - lepiej zmienić poglądy na normalne niż wbrew faktom i logice trzymać się zawsze tych samych.
Och Karvinie, gdyby tak wszyscy zmądrzeli podobnie jak wojtek 20-Czyż nie żyli byśmy w pięknym kraju?
O, taki fajny temat! Szkoda, że podupadł.
Swoja droga, jak sobie przeczytacie te moje posty, to widac późniejsza moderację. Dwukrotną. Pewnegpo wieczora się opiłem, i zacząłem kasować te rzekome "wpisy hańby" :D Na drugi dzień odszukałem wcześniejszą treść na web.archive i przywróciłem. W internecie nic nie ginie ;)
Nie ma się czego wstydzić. Trzeba po prostu myśleć, dużo czytać i wtedy będzie się miało umysł jak brzytwa ;) A posty z tego tematu pokaże dzieciom :D
Pozdro
Wojtek
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)