Potter ty chyba przestałałeś panować nad tym co mówisz.Powiększacie się na Azorach !!!Przeżartowniś z Ciebie.Ty nie możesz chyba mieć więcej niż 15 lat.
Co do Waszych wyjazdów to super że macie frekwencję.Zresztą nie dziwię się skoro jesteście głodni lepszych wyjazdów po pobycie w III Lidze.
Jednak 60-70% tych obecnych kibiców Cracovii to sezonowcy , którzy chodzą na mecze bo drużyna jest na topie.Tak samo zresztą jest na Wiśle.Wystarczy że powinie się noga jednej czy drugiej drużynie a frekwencja spada radykalnie.Ludzi związanych z drużynami na dobre i na złe jest tak naprawdę ok.30%.
Nie ma się więc "potter" czym podniecać.
Do Ro Man-a:w Rzymie było nas ok.5500-6000 (widać to zresztą na zdjęciach).Jaki był procent ludzi , którzy chodzą na mecze na Reymonta nie jestem w stanie Ci odpowiedzieć.Nie ma to zresztą dla mnie żadnego znaczenia czy byli z Krakowa , Łodzi , Wrocławia czy Opola.Dla mnie było ważne że , ci ludzie przyszli dopingować moją drużynę.Zresztą w innych tematach kibice Cracovii zachłystują się że , są kibice ich drużyny w różnych miastach w Polsce i jakoś to im nie przeszkadza.
-
-
zasłyszane ...
trzebiniak jakiego zaboru wszyscy chodza na Wisle bo ja kochaja
Veterans bajkopisarzu jaką ty fotką służysz.Przeciesz nawet małe dziecko z podstawówki się kapnie że to zdjęcie nie jest ze stadionu Pogoni.Więc co piszesz że to ze Szczecina jak to stadion legii.Te twoje prawie 400 jest tak samo wiarygodne jak to zdjęcie.Dziwne że portowcy mówią co innego-a nie mają ŻADNEGO INTERESU BY KŁAMAĆ.Niby po co mieli by to robić -wszak z nikim nie mają zgody,
Harry Potter for You:
[img]http://www.bizz.pl/blog/pics//tmp/php8H8brE.jpg[/img]
Jak dorosniesz to pogadamy o aspektach hools, czyli sytuacji na krakowskich osiedlach, przezutach, ktorych sie tak szczycisz i naszych zgodach
Milej nocy
PS. Zdjecie ze Szczecina oczywiscie namalowalem sam, dla twojej propagandzkiej wiadomosci
dodo 64-jak ja mam 15 to ty 10lat. Co do Azorów to dawniej 100% wisły teraz już nie.Na razie mamy tam kilku pasiaków ale będzie więcej.Co ty mówisz o sezonowcach 60-70% na pasach przecież to wy jesteście na topie od paru lat i gracie w pucharach.Myśmy mieli zawsze dużo kibiców,to prawdziwi pasiacy kibicujący od lat.Farbowane lisy to nawet nie 5 % nowych kibiców.Co do innych osiedli które wymieniłem nie oponujesz bo wiesz że to PRAWDA.A co do Rzymu to co jeden pies wiślacki przychodzi to podaję więcej .Nie jaki pies wiśacki,,north'' napisał że was tam było4000 ty podajesz 5600-6000, następni po tobie pewnie już 8000 a może i 10000. DOBRZE WAM IDZIE LICZENIE- Jak czyta to jaga lub śląsk to może uwierzą JESTEŚ nowym CZECHOWEM .
Potter odpowiadam po raz ostatni.Gdzie byli "ci prawdziwi pasiascy kibice" jak frekwencja na Waszych meczach była 500 osób?Jak coś jest na topie to ludzie do tego garną i to jest normalne.Nie rozumiem dlaczego tak się przed tym bronisz.Chyba że chcesz mi wmówić że , zawsze mieliście tylu kibiców na meczach co obecnie.W Rzymie byłem i piszę co widziałem.Co do innych osiedli nie wypowiadam się bo mnie to nie interesuje.Zwłaszcza że , mam już dużo lat i ganianie po osiedlach mnie nie bawi.
Po pierwsze Potter to z łaski swojej w tym swoim zapamiętaniu to zwróć uwagę do kogo adresujesz swoej teksty bo pijesz do mnie np o coś co napisal Ci Veterans.
Farmazoniarzu to napisz do swoich wiarygodnych źródel w Szczecinie a jako załącznik dodaj im tę fotkę, ktorą wklejam na samym dole.
RoMan - to odejmij sobie tych wszystkich nieprawidlowych Wiślaków w Rzymie i napisz ile nas było prawidłowych (nie zapomnij policzyć uśpionych).
Na Waszym wyjeździe w Szczecinie również było min kilka osób które na co dzień nie są zainteresowani Pasami (szukaj w towarzystwie ludiz pracujących na gieldzie na Balickiej)...wiem wiem znowu farmazony piszę.
[img]http://pogon.smsnet.pl/galeria/pogon_wisla_00_01/foto_09.jpg[/img]
a po któreś tam juz z rzędu Potter nie odbiegaj od schematu i nie pisz o jakichś przerzutach...nie znasz oficjalnego stanowiska kibiców Cracovii w tym temacie?
Przerzutów nie ma na Cracovii...moze jeden (podobno) aTy piszesz o całych osiedlach (sami sobie zaprzeczacie)
Moim zdanierm north,gdyby zwisła grała w 3-ej lidze 6 sezonów to mialaby mniej kiboli niz garbarnia.Więc przestań szczekać!!
To ty tyle nie szczekaj pożyjemy zobaczymy.Wisła napewno nie przechodzi zadnego kryzysu i ten kto miał sie przeżucić to sie juz przeżucil i okazał sie zwykłym frajerem.Teraz na Wiśle jest bobra banda która dużo robi w krakowie i wam umila zycie jak tylko może.A Wisła zawsze była i będzie sie liczyć.Nawet kiedyś kibice hutnika wypowiadali sie na swoim że pierwsza siła w krakowie jest Wisla gdyz ciagle ma dobra bande i nie zchodzi poniżej pewnego poziomu i napisali ze bedą walczyć o drugie miejsce z wami bo wy raz macie zajebista bande a raz jej wogóle nie macie jak to miało miejsce nie dawno.
North-a jak nie wpuscili czesci kibicow waszych do Holandii?Wiem,wiem...napiszesz,ze jakby wpuscili to by was jeszcze wiecej bylo...ale smieszni juz jestescie...czemu tak sie tu udzielacie na naszym forum?probujecie sie leczyc z czegos?dowartosciowac?nie rozumiem was...
rany boskie! dodo pisze, że jesteśmy na topie, i stąd te tłumy... panowie, nie zapominajcie, że my jesteśmy wciąż w 2giej lidze, a Wy to Mistrz Polski! co będziecie pisać, jak będziemy w ekstraklasie? że już w ogóle nirwana?
popularności pasów nie da się wytłumaczyć "względną" poprawą jakości gry, bo jeśli chodzi o sprawy czysto futbolowe, no to jesteśmy jeszcze za Wami... meczów Cracovii nie pokazuje ani TVP, a C+ tylko jeden, i to w dodatku średnio efektowny.
ci ludzie, którzy nie chodzili, a teraz chodzą (do nich i ja się zaliczam) to w większości nie są ani ex-kibice Wisły, ani przyjezdni, ani nawet ludzie, których interesuje tylko widowisko (tacy w dalszym ciągu idą do Was, zobaczyć Żurawia). ci "nowi" dawniej kibicowanie Pasom ograniczali do sprawdzenia wyniku w gazecie (1:1 z Izolatorem Boguchwała) i wzdychania nad losem klubu. to się zmienia! to, co się teraz u nas dzieje, to coś pięknego, jak ktoś już napisał: to REAKTYWACJA... wielki entuzjazm.
w wielu sprawach jesteśmy obiektywnie za Wami, ale tempo, w jakim nadrabiamy straty jest doprawdy imponujące...
wiem, że post nie na temat, więc dla równowagi coś odnośnie pierwszych postów: uważam, że to chore, że można dostać po ryju za chodzenie w barwach. nie ma się więc czym chwalic, zwłaszcza, że często obrywają albo małolaty, albo kibice tacy jak ja (z obu stron Błoń), którzy uwielbiają swoje kluby, ale nie zamierzają nikogo prać po psyku tylko dlatego, że kibicuje komuś innemu... to smutne, że taki temat w ogóle założono...
I tu się mylisz Ipswich :)
Szybkilopezie - do Holandii nie wpuścili na przykłąd samochodu z moimi koelgami bo znaleźli śrubokręt oraz nóż do chleba.
W autokarze znaleźli nieco więcej sprzetu ale tez nie tak jak by to chcialy media widzieć.
A w ogole co to ma do rzeczy???
Przeciez liczby wyjazdowej nie oblicza się na podstawie ilości "przygód" po drodze.
Mogą sobie hauhau-ać . A i tak uważam że dopiero ''czyściec''3-cio ligowy pokazałby czy są zwiślakami czy też ''chorągiewkami''podatnymi na kazdą zmianę wiatru. Mieszkałem 26-lat w NH i znam wielu z was ''wielobarwowców''Mój wstręt do ''gts-u''rozkwitł w pełni w czasach zadym solidarnościowo-zomowskich.Nie pojmę nigdy jak wtedy można było kibicowac milicyjnemu klubowi.No chyba że ojciec SB-ek kazał.
"Na Waszym wyjeździe w Szczecinie również było min kilka osób które na co dzień nie są zainteresowani Pasami (szukaj w towarzystwie ludiz pracujących na gieldzie na Balickiej)...wiem wiem znowu farmazony piszę."
North/RWD-czy Ty uważasz że ten co go goniliście ostatnio po giełdzie "na codzień nie interesuje sie Pasami"?
Teraz to mnie rozjebałeś-heh,to w takim razie po ch.. go goniliście
veterans czy jak tam ci psie wiślacki na imie-takie gadki o wydorośleniu to sobie możesz słać do pieska z mazowieckiej albo wesołego na swoim forum.Ja osobiście na pasy jeżdzę od1983r( mój 1 wyjazd wiosna 1983 mecz z ruchem w Chorzowie).Jak sobie marny wiślaku policzysz mam powyżej 30lat-więc nie pisz bzdetów chyba że sam jesteś małolatem.,,north'' gratuluje - nauczyłeś swojego kolegę ,,wisłakrk''formułować zdania , można go zrozumieć co chce przekazać.Ci rzekomo kibice Hutnika to jego koledzy z kurdwanowa.To was nie szanują i się z wami nie liczą - nie nas. Wystarczy do nich wejść aby się przekonać.I cały czas PAMIĘTAJCIE O SWOIM MILICYJNYM RODOWODZIE.
Przedewszystkim na Kurdwanowie nie ma hutnika i kazdy dobrze wie jaka jest sytuacja na kurdwanowie ze jak bijemy tam cracovie to pozniej na policje chodza i sprzedają.Na kurdwanowie już zostało naprawde nie wiele Cracovii.
I to juz ostatnie słowa napisane przezemnie na tym forum.Zawsze będziecie się z nami liczyć bo bedziemy zawsze!
BKR - ale w Szczecinie nie był jeden chlopak pracujący na tej giełdzie...nawet mojego kolegę który jest "potencjalnym" sympatykiem Wisly Twoi koledzy stamtąd namaiali na ten wyjazd.
Potter = dobrze że zauważylęś swój błąd i chociaż sprostowałeś swoej "farmazoniarze" których użyłeś wobec mnie czy Veteransa.
Widać mozna mieć powyzej 30 lat i nie trzymać pewnego poziomu.
Ipswich - czyli tak naprawdę neiwiele jest ekip w Polsce które dowiodly że sa na dobre i nazłe bo nie zaliczyły trzeciej ligii???
Legia, Lech, Widzew, itp itd nie wiadomo ile są warci bo nie mieli okazji tego pokazać, tak?
Czy spadek do drugiej ligii czy oficjalne prostytuowanie się z Legia w 93-im to nie jest wystarczająca próba...a dodac trzeba ze w tej drugiej lidze niejednokrotnie mieliśmy lepsze wyjazdy niż w ostatnich np 3 latach.
Zaraz tu wejdzie dajmy na to kibic Lechii i powie Wam że on nie wie ile Wy jesteście warci bo nigdy nie przerzyliście spadku do 4 ligi.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)