North - bardzo przepraszam ja napisałem że także Wasze barwy szanuje. Jeszcze raz powtarzam - nigdy bym nie sprofanował tego co dla innego jest święte. Nikogo też nie strugam, życie jest piękne i podchodzenie z nienawiścią do kogoś tylko dlatego że ma inne poglądy w temacie piłkarskim - nie jest logiczne. Ja zaś mimo rozbitego kiedyś nosa nie biegam za dziećmi w Waszych szalikach żeby się odegrać. Nie znam Wisłakrk ale po jego wpisach wyciągam ( może błedny ) wniosek że on lubi komuś rozbić nos za inne poglądy.
-
-
zasłyszane ...
nie miałem na myśli Ciebie pisząc o tym ze ktoś nie darzy nas szacunkiem, przeczytaj sobie cały ten temat..póki się nie zaczęło wzajmene bluzganie mozna było sobie poczytać o satysfakcji/radości Twoich kolegów z tego właśnie że Wasi koledzy zastraszją naszych mlodych...a Ty uderzasz o to do "WislaKrk"
W zasadzie to może szkoda że Wisłakrk poszedł spać, bo w końcu do jego wpisu mam zastrzeżenia. Myślę North że poza tym iż różni nas klub któremu jesteśmy oddani, mamy też podobne spojrzenie na sprawy tak zwane ogólne. Na dzisiaj kończę, niestety muszę się skupić na moich tabelkach.
Browarnik - celowo powielilem nawego Reja ,, z reymonta''(wisłakrk)żeby north sobie poczytał jego idiotyczne posty.Są na pozimimie 2 klasy szkoły podstawowej (specjalnej).North-ja bym się wstydził mając tak mądrego kolegę . On was wiślaków KOMPROMITUJE.Jak by to był mój kolega to doradził bym mu aby najpierw nauczył się pisać ć,ż,ź,ó . Jak by nie pomogło to dostał by po głowie . MOŻE NAUCZYSZ GO PISAĆ!!!!
North -śpisz jeszcze czy uczysz kolegę pisać!!!!!. A może byś przeniósł te super myśli twojego kolegi ze szkoły specjalnej na wasze forum. Daj szansę się innym pośmiać!!!!.A jak mi odpowiesz gdzie jest kozłowek i płaszow to może się tam wybiorę - najlepiej ,, tarnwajem''
potter: przeczytaj w tym temacie wpisy maacka, napinacz-a, szybkiegolopeza, SaNtO w Pasy, i przedewszysstkim CrAcOvIa WiElKa TrIaDa - bo oni najwyrazniej tez "maja problemy z napisaniem 1 zdania...nie potrafia napisać ,ć,ż,ź,ó.Może ich nauczysz!!!!!."
CrAcOvIa nawet nie potrafi napisac sz i ow tylko produkuje dziwne wyrazy w stylu napish, koshulke, nashym, kibicoff.
jak sie czepiac to wszystkich, nie sadzisz?
a jakbys nie wiedzial to nie pisze sie polskich znakow dla wygody.
Potter daj spokój to nie kółko języka polskiego. Zresztą w sieci zazwyczaj się nie używa "ogonków". A literówki to norma.
Ja moim zdaniem przedstawiłem wam dość rzeczowe argumenty no ale troche zmieniliście temat, czy wam naprawde chodzi tylko o obrażanie Wisły?
........ Z nienawiści do tej drużyny tak wychowano , wychowano nas ...
TS-W : To czego ty chcesz dojść , na naszym forum ??
Pozdro
Nie chce nikomu robić nazłość. Chcieliście argumentów. Chcę wam pokazać że normalni Kibice Wisły nie mieli nic do powiedzenia w tamtych czasach. Rządziła garstka komuchów. Prawdziwi kibice Wisełki z tamtych czasów powinni być na rękach noszeni a nie wyzywani od SBków. To tak jakbyś żołnierza AK nazwał komuchem.W Wiśle też była opozycja i uwierz mi że milicja tu była tak samo znienawidzonym organem jak u was. Nigdy też nie ukrywałem że były jednostki promilicyjne na Wiśle.Sami zabiegacie o to żeby garstka idiotów nie decydowała o wizerunku waszego klubu. Nam chodzi o to samo.
W mojej rodzinie Wiśle kibicuje się już trzecie pokolenie dlatego doskonale wiem co pisze.
[i]Autor: Karvin (---.internetdsl.tpnet.pl)
Data: 02-01-04 23:14
no dokładnie tak - komus zależalo na tym klubie - i ponieważ wśród kibiców byli zawsze ludzie mający coś do powiedzenia w tym mieście - to pozwalało klubowi jako tako egzystować... nie było łatwo ale się dało...
gdybyśmy nie mieli wogóle kibiców to nikt nie przejąłby się likwidacją klubu - a tak miał kto tego pilnować żeby tak się nie stalo[/i]
Podobnie jak North sie zgadzam tu z Karvinem.
Lecz nie zgadzam się z dośc powszechnym poglądem ze komuna chciała Pasy zniszczyc, bo Ci ludzie mający coś do powiedzenia w tym mieście nie pełniliby swoich funkcji bez przyzwolenia odgórnego, niektórzy komuniści też byli kibicami Cracovii. Cracovia wlace nie była solą w oku komunistów którzy mieli wieksze problemy typu strajki, opozycja, awantury z siłami zomo.
TS-w klaps ci w zabek pfu fruk ci w rzetak.Nie rozumiem czemu wogole odzielash sie na nashym forum, chyba ze chcesh zmienic korzenie
Udzielam się na waszym forum bo temat dotyczy mojej drużyny. Zawsze będe bronił Wisełki i chyba nie powinno cie to dziwić.
Ja tylko jednego nie rozumiem - jak w ogóle będąc krakowianinem (do nie-krakusów tego zapytanie nie kieruję) można być za Wisłą?????????????
No niech mi ktoś z Was wiślaków odpowie - co Wam strzeliło do głowy, skąd ten nienormalny pomysł?????????? Dlaczego ja tych ludzi NIGDY nie zrozumię???????????????????????????
Kraków to CRACOVIA, to wie każde dziecko.......................
bo Wisła to Krakowski klub, a ja jestem urodzonym Krakowianinem
TS-W tak w kwestii Twojego podpisu, on mnie intryguje.
1. Zdefiniuj co znaczy że " Zawsze będziemy od was lepsi"
Bo np. my mamy lepszą sekcje hokeja niż Wy ( wiem że Wy jej nie macie, ale stąd mam pewność że nasza jest lepsza).
Wasi piłkarze są wyżej notowani ale jak Was przeskoczymy ( A TAK BĘDZIE ) to ciekawe czy zmienisz podpis.
2. Jak piszesz o nas to "was" powinieneś pisać z dużej litery z powodu szacunku który trzeba mieć do odbiorców Twojej poczty.
Czyli Twój podpis powinien brzmieć: " Zawsze będziemy od Was lepsi"
Jestem pewnien że jesteś pewien iż szacunek należy się każdemu.
[i]Autor: Łukasz KSC
........ Z nienawiści do tej drużyny tak wychowano , wychowano nas ... [/i]
tekst rodem z rodziny patologicznej
Pietrucha: O co Ci chodzi z moim postem ?
Do moderatorów -----> szkoda, że skasowaliście pierwszy post Pana TS-W, w którym wyszła mu słoma z butów i pokazał swoją prymitywną naturę - a to w zupełności mi wyjaśniło, dlaczego ów jegomość, choć "w Krakowie urodzon", to jednak gwardyjską gwiazdę w sercu nosi.
uderz w stol a jasiu sie odezwie
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)